- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Yettel topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fullgreen
újonc
Regisztráltam PyPal-re. Hozzáadtam a számlaszámot, ez ok. Hozzáadtam a bankkártyát (MasterCard) és az "add card" után kaptam is egy e-mailt, hogy a bankkártya hozzáadva. Ezután jött a következő lépés, az ellenőrzés (Confirm your card to get Verified), ahol a "Cuntinue" lenyomása utás levonnák a 400 forintot ellenőrzésre és kapnám ugye a 4 jegyű kódor, de miután rákattintok a " Cuntinue"-ra kijön egy hibaüzenet:
"We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card."
Mindent leellenőríztem és az adatok helyesek. :S
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/