Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz jooker82 #5419 üzenetére
Elsősorban nem az ebaynek kell írni, hanem a Paypal-nek a megfelelő felületen, ahhoz hogy visszakapd a pénzed. [link]
Kezdőként, zéró angol tudással, meg úgy általában, ha ez az egész netes fizetés/bankkártya téma kínai neked, akkor kisebb pár dolláros termékekkel kellene elkezdeni az ismerkedést a rendszerrel, vagy messziről elkerülni az egészet.
-
csab2
veterán
válasz jooker82 #4778 üzenetére
Nézd, azt nem tudom, hogy a PayPal mennyire megbízható, habár mindenütt azt olvasom, hogy az. Én nem is PayPal-tól tartok, hanem azoktól az eladóktól/boltoktól, akiktől vásárolok. Én azelőtt - amíg nem volt netes bankkártyám - azt csináltam, hogy csak annyit utaltam át a PayPal számlámra, amennyi éppen kellett. Most meg már van netes kártyám, tehát a PayPal-on is az van beregelve.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
válasz jooker82 #4776 üzenetére
No, akkor itt válaszolok.
Szóval nem bonyolult az internetes kártya. Az Erstesről tudok regélni mert nekem olyanom van.
Szóval ezt a Visa Virtuon (Virtuális) kártyát sima folyószámla mellé lehet kérni. Csak netes vásárlásokra használható, tehát még pénzt sem lehet vele automatából kivenni.
A kártya limitét lehet állítani, ami alapból 1 Ft. Tehát ha valaki pénzt akar leszedni a kártyáról - ne adj isten jogtalanul - akkor csak 1 Ft-ot tud levenni. Többszöri próbálkozás után a bank szól, hogy valami gáz van, valaki próbálkozik (nálam ilyen még nem volt.
Vásárlás előtt telebankon keresztül meg kell emelni a limitet ami azt hiszem minimum 1000 forint lehet (ez nem biztos), a max meg szerintem a számlán rendelkezésre álló összeg.
Ezt a limitet max 48 óráig lehet megadni, utána visszaáll 1 Ft-ra. A tranzakciók számát is lehet módosítani, ami alapból 5db.
Egy példán illusztrálva: neten venni akarsz valamit 10 usa dollárért. Telebankon megadsz limitnek 2 000 forintot (célszerű picit ráhagyni a váltásból adódó eltérések miatt), 48 órás limittel, 5db tranzakcióval. Ebben az esetben 48 óráig 5 tranzakciót enged a bank, de max 2000 ft-ig. Tehát ha (normál esetben) először levonják a 2000 forintot, utána már semmit sem tudnak levonni, mert betelt a limit, tehát nem 5x2000 forintot lehet levonni a számládról.
Szerintem ez tök biztonságos. Az lenne még jó, ha nem kellene hívogatni a telebankot, hanem netbankon is lehetne módosítani a limitet.
Ja, és a kártya éves díja csak 600 forint, ami elég korrekt szerintem.
Ezt csak példának írtam, a többi banknál is hasonlóan működik a dolog szerintem.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Politika
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Fallout 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Egy korszak vége
- További aktív témák...
Állásajánlatok