- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erik88
aktív tag
válasz
tupacamaru #11924 üzenetére
hát most nem nyugtattál meg
-
erik88
aktív tag
válasz
tupacamaru #11883 üzenetére
Köszönöm szépen !
-
válasz
tupacamaru #11880 üzenetére
Nem kerül azonnal rá a kártyára. 3-5 nap az átfutási idő.
-
SzlobiG
félisten
válasz
tupacamaru #11880 üzenetére
Ebben bízok.
Már olvasom a help centert refund-al kapcsolatba.
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #11879 üzenetére
Vagy a minusz azt jelenti hogy visszautalta a kártyádra, de kell egy-két nap amíg megjelenik rajta?
Lehet hogy pár nap mulva nekem is rajta lesz?
-
SzlobiG
félisten
válasz
tupacamaru #11877 üzenetére
Na de akkor ott kéne lennie az összegnek a paypal accountomon mivel vissza dobja a kártya. Nem veszhet el a pénz.
Ez is OTP-s, de nem webkártya rendes normális számla.
Írok paypalnak csináljanak vmit. Nevetséges, hogy nekem azonnal leemelték a számláról a pénzt, de vissza fele már nem akar jönni mennyenek a pi...
-
SzlobiG
félisten
válasz
tupacamaru #11875 üzenetére
De hol a fenébe van ez a pénz?? Ott írja hogy vissza lett utalva, de hova? Vki mondjon erre vmi okosat.
Ez amúgy a minideal oldal. Csak nem vernek át.
-
SzlobiG
félisten
válasz
tupacamaru #11873 üzenetére
-
po1son
addikt
válasz
tupacamaru #6962 üzenetére
Igazad van. Most gondolkodtam és múltkor pont úgy küldtem vkinek pénzt, hogy nem is volt pénz a számlámon. Nem értem mi lehet a probléma. Semmit nem változtattam azóta.
-
po1son
addikt
válasz
tupacamaru #6960 üzenetére
Én is úgy emlékeztem, de most egy magán személynek küldenék pénzt, de kevesebb van paypalon, mint amennyit küldenék és egyszerűen nem engedi elküldeni...
-
jozsi252
veterán
válasz
tupacamaru #6846 üzenetére
Akkor ha kapok sms-t a levételről akkor lesz elvileg ugye elkönyvelve aztán talán akkor már megjelenik a key.
Amúgy 2 féle mód van paypalos fizetésre?
1; Hogy a bankártyám hozzárendelem a paypal accomhoz, így a paypalon nemlesz nekem pénz, hanem ahol vásárolok a paypalon keresztül vonja le a pénzt a bankártyámról?
2; Illetve hogy nemrendelek hozzá bankártyát, hanem utalok paypal számlámra bankból vagy direktből egy adott szlaszámra, és úgy lesz az accomon pénz?
-
jozsi252
veterán
válasz
tupacamaru #6844 üzenetére
Azt gondoltam hogy a zárolás hogy megjelenik a direktbe akkor abba benneis lesz a 4 jegyű kód. De akkor ezekszerint nem..
Illetve zárolásnál az időszak miért úgyvan hogy 2012.06.27-2012.07.11 ?
-
po1son
addikt
válasz
tupacamaru #6760 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy csak az a jó, de az én ismerősi körömben általában eddig mindig ott bukott el a dolog, hogy nem volt dombornyomott.
-
dbius
veterán
válasz
tupacamaru #6708 üzenetére
Ebben az esetben akkor úgy tűnik, hogy ez a része még mindig további csiszolást igényelne. Ha más banknál megoldható, akkor itt is annak kellene lennie.
-
dbius
veterán
válasz
tupacamaru #6704 üzenetére
Próbáld meg úgy megnézni, hogy a bal oldali sávon az alábbiakat választod ki: Bankszámla - Lekérdezések - Tranzakciók ellenőrzése, jóváhagyása, aláírása.
Itt - ha több számlaszámod is van - kiválasztod azt a számlaszámot, ami meg lett terhelve, majd időszakot (az aktuális nap van kiválasztva alapból), illetve a tranzakció állapotát (mind van alapból, az jó)
Aztán alul, egy hármas választási lehetőséged is van a tranzakciók szűrésére: jóváhagyásra vár, aláírásra vár, összes tranzakció (legalábbis nálam most ezek vannak).
Ezen fülek egyikén szerintem látnod kell a zárolt, de még le nem könyvelt tételeket. Én legalábbis itt megtaláltam azt a tételt, ami a számla részletes adatai, valamint számlatörténet részben még nem szerepelt.
-
dbius
veterán
válasz
tupacamaru #6701 üzenetére
Ha minden igaz, akkor az új felületen már meg lehet nézni az otp direkten belül, nem kell napokat várni
(régen viszont biztos, hogy meg kellett várni a tényleges könyvelést, csak utána lehetett az otp direktben is megnézni)
-
po1son
addikt
válasz
tupacamaru #6699 üzenetére
Köszi a segítséget. Akkor várok holnap délutánig. Utána max felhívom őket.
-
enginev3.0
félisten
válasz
tupacamaru #6699 üzenetére
Én felhívtam, és megmondták
igaz erste bank, de szvsz nem sok a különbség -
Scholes9
nagyúr
válasz
tupacamaru #6391 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
tupacamaru #6345 üzenetére
Ha le van írva hogy 2 accounthoz 1 kártya azt hogy lehet fordítva értelmezni? Nagyon reggel-e volt-e még-e?
-
válasz
tupacamaru #6345 üzenetére
Nekem is.
De fordítva gondolom csak lehetségesnek, mint a normál bankszámlánál is, vagyis hogy van egy számlád, és 2 kártyád van hozzá, amivel ketten tudtok költeni ugyanarról a számláról.
Ezek szerint neked egy kártyád van 2 számlához?
Honnan tudják ha fizetsz a kártyával, hogy melyik számláról költesz éppen? -
Stalker-2572
veterán
válasz
tupacamaru #6169 üzenetére
nem
-
Stalker-2572
veterán
válasz
tupacamaru #6167 üzenetére
Automatikus meghosszabítás ki volt kapcsolva
meg ezt hogy tudják megcsinálni, tárolják a jelszavam?!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tupacamaru #6122 üzenetére
Épp ezaz...
Viszont, bankkártyás átutalás mehet rá, mármint a webszámlára. Ezért lenne ez fontos, h működik-e így. Mert ugye, ha a PP-nek a kártyaszámot kell ugyanúgy megadmi a kifizetéshez, akkor lehet, hogy kártyás kifizetést csinál, úgy viszont elvileg meg kéne érkeznie.
-
Newyorker
addikt
válasz
tupacamaru #6092 üzenetére
Köszönöm az infót, hallgatok Rád!
Pl ilyen teló adatkábelt melyik országból érdemes rendelni, h ne vmi gagyi kapjak? Vagy ez zsákbamacsek?
-
Newyorker
addikt
válasz
tupacamaru #6090 üzenetére
Értem, akkor csak EU-s országból javaslod a vásárlást? Nem szeretném, ha megelepetések érnének
-
Newyorker
addikt
válasz
tupacamaru #6088 üzenetére
jaja, nem az euból van, szval akkor au-n kívűl nem érdemes vásárolni? Egy Iphone adatkábelről van szó
-
B1T3
addikt
válasz
tupacamaru #6083 üzenetére
Köszönöm.
(#6084) roberto211
Igen, de lehet külön PayPal-on is intézni pénzügyeket. -
Iomega
addikt
válasz
tupacamaru #5646 üzenetére
Akkor már elég, ha mondjuk visa electron, lényeg, hogy nemzetközi kártya legyen.
-
g@bo
nagyúr
válasz
tupacamaru #5611 üzenetére
van a paypalnak kalkulátora, / csak usd felső nyil, alul meg sok, pl huf...
/ bal alul az egyik fül alatt.
min vált az otp? [link]
ha deviza eladási, akkor nem olyan gáz, de pl az unicreditnél mindegy, mert az alapból aljas.
-
g@bo
nagyúr
válasz
tupacamaru #5608 üzenetére
bankfüggő, vannak gigarabló bankok, pl citi / unicredit / otp ahol brutál árfolyamon dolgoznak.
-
Iomega
addikt
válasz
tupacamaru #5599 üzenetére
Oké, örülök neki.
-
Iomega
addikt
válasz
tupacamaru #5591 üzenetére
Miyen típusú kártyád van? A dombornyomott kártyáknál szerintem csak 3 jegyű a cvc kód, ami a hátlapon van. A 4 jegyű, az az American expressre vonatkozik.
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #5591 üzenetére
Visszaolvastam, várnom kell pár napot hogy küldjék a tranzakcióról a számlát és abban lesz a kód. Remélem.
-
Winner_hun
félisten
válasz
tupacamaru #3777 üzenetére
Viszont ha kártyát adsz hozzá akkor azon kell hogy legyen némi pénz, megerősítéssel együtt egy ezres elég lesz.
-
cocka
veterán
válasz
tupacamaru #3775 üzenetére
Dehogy kell. Ez nem Budapest bank ahol van minimum egyenleg és ha az egyenleged nem éri el a mittomén milyen minimális forgalmat még jól le is nyúlnak.
Nem kell arra semennyit se utalgatni. Csak akkor utalgass ha mindenképpen azt szeretnéd, hogy egy csomó pénzt elbukj mire a lóvé a számládra kerül és persze türelmed is van kivárni, mire odakerül.
Hozzáadsz egy bankkártyát és a paypalon keresztül költesz a számlád terhére. Így azért mégis csak több marad, mintha top upoznál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest