Új hozzászólás Aktív témák

• TomyG_

újonc

Sziasztok!
    Ma regisztráltam a prohardver-re az egyik facebookos ismerősöm ajánlotta. Azt mondta, hogy itt egy jó kis paypal forum van ahol biztos találok választ a kérdéseimre!!!

Megpróbálom röviden leírni a PayPal fiókommal kapcsolatos problémáim. Remélem lesz aki tud segíteni ezeknek a megoldásában.

Szóval.. 2021 decemberében regisztráltam a Paypalra és még karácsony előtt előfizettem (bankártyás utalás) egy szolgáltatásra itt kezdődtek a bajok... ugyanis rákattintottam arra, hogy az automatikus fizetésem aktív állapotba kerüljön azaz engedélyeztem, hogy a paypal minden hónapban automatikusan utalja a szolgáltatásra a megadott összeget. Ezzel még nem is lett volna nagy baj viszont én 2022 februárban már nem szerettem volna igénybe venni ezt a szolgáltatást (egyébként sporttanácsadó oldal..).

Itt kezdődik az a harc amit már február óta vívok a PayPallal.
    Az előfizetésem aktivitását sikerült inaktív állapotba helyeznem még februárban ez azt jelenti, hogy az engedélyem nélkül nem utalhatja automatikusan az összeget. (írjátok ha nem jól tudom). De ez nem így történt ugyanis a következő hónapba is levette az összeget.
    Ekkor vettem fel a kapcsolatot a Paypal ügyfélszolgálatával. Akiknek felvetve a problémám azt válaszolták, hogy a PayPal számlám korlátozásra került mert 2500 euro összeget kaptam valakitől és nem mentem át valami ellenőrzésen. Megjegyezném, hogy soha nem volt pénz a paypallomon és soha nem is kaptam és küldtem senkinek csak ezt a szolgáltatás összegét akartam utalni innen. Azt kérték igazoljam magam és a lakcímem. Ez is megtörtént. Azt írta az ügyfélszolgálat, hogy 24 órán belül kivizsgálják és minden opciót visszakapva használhatom a paypallom. Ez így oké csak 4 napja nem jött kutyaszar sem.... Most írtam nekik megint, hogy erőltessék meg magukat... és legyenek kedvesek válaszoljanak.

Hozzátenném hogy februártól idáig leveleztem velük és nem voltak képesek megérteni, hogy én inaktív állapotba raktam az előfizetésem és ennek ellenére utal a paypal automatikusan a szolgáltatónak. Az előfizetést törölni sem tudom ugyanis nincs meg az az opcióm hogy törlést kérjek rá. Továbbá nem látom a tranzakcióimat sem amit ennek a cégnek utaltam... A keresőben sem találom mintha nem is lett volna pénzmozgás soha a paypallomon. A fiókomat lezárni sem tudom mert azt írja hogy lépjek kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Teljesen tanácstalan vagyok már 3 hónapja utalásra kerül az összeg úgy hogy én nem szeretném.

Azon gondolkodtam ha nem sikerül velük előrébb lépni vagy itt nem kapok választ a problémámra letiltom a kártyám és kérek egy újat. Akkor talán megoldódik a probléma és legalább az összeget nem tudják elutalni.

Nektek esetleg volt ilyen korlátozásotok? Valaki járt ugyanebbe a cipőbe mint én?
    Valaki segítsen mert törölni szeretném az előfizetésem és az egész Paypal fiókom!!!!!

Várom a válaszotokat! Előre is nagyon köszönöm!!!

ÜDV

GT

Új hozzászólás Aktív témák