- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomyG_
újonc
Sziasztok!
Ma regisztráltam a prohardver-re az egyik facebookos ismerősöm ajánlotta. Azt mondta, hogy itt egy jó kis paypal forum van ahol biztos találok választ a kérdéseimre!!!Megpróbálom röviden leírni a PayPal fiókommal kapcsolatos problémáim. Remélem lesz aki tud segíteni ezeknek a megoldásában.
Szóval.. 2021 decemberében regisztráltam a Paypalra és még karácsony előtt előfizettem (bankártyás utalás) egy szolgáltatásra itt kezdődtek a bajok... ugyanis rákattintottam arra, hogy az automatikus fizetésem aktív állapotba kerüljön azaz engedélyeztem, hogy a paypal minden hónapban automatikusan utalja a szolgáltatásra a megadott összeget. Ezzel még nem is lett volna nagy baj viszont én 2022 februárban már nem szerettem volna igénybe venni ezt a szolgáltatást (egyébként sporttanácsadó oldal..).
Itt kezdődik az a harc amit már február óta vívok a PayPallal.
Az előfizetésem aktivitását sikerült inaktív állapotba helyeznem még februárban ez azt jelenti, hogy az engedélyem nélkül nem utalhatja automatikusan az összeget. (írjátok ha nem jól tudom). De ez nem így történt ugyanis a következő hónapba is levette az összeget.
Ekkor vettem fel a kapcsolatot a Paypal ügyfélszolgálatával. Akiknek felvetve a problémám azt válaszolták, hogy a PayPal számlám korlátozásra került mert 2500 euro összeget kaptam valakitől és nem mentem át valami ellenőrzésen. Megjegyezném, hogy soha nem volt pénz a paypallomon és soha nem is kaptam és küldtem senkinek csak ezt a szolgáltatás összegét akartam utalni innen. Azt kérték igazoljam magam és a lakcímem. Ez is megtörtént. Azt írta az ügyfélszolgálat, hogy 24 órán belül kivizsgálják és minden opciót visszakapva használhatom a paypallom. Ez így oké csak 4 napja nem jött kutyaszar sem.... Most írtam nekik megint, hogy erőltessék meg magukat... és legyenek kedvesek válaszoljanak.Hozzátenném hogy februártól idáig leveleztem velük és nem voltak képesek megérteni, hogy én inaktív állapotba raktam az előfizetésem és ennek ellenére utal a paypal automatikusan a szolgáltatónak. Az előfizetést törölni sem tudom ugyanis nincs meg az az opcióm hogy törlést kérjek rá. Továbbá nem látom a tranzakcióimat sem amit ennek a cégnek utaltam... A keresőben sem találom mintha nem is lett volna pénzmozgás soha a paypallomon. A fiókomat lezárni sem tudom mert azt írja hogy lépjek kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.
Teljesen tanácstalan vagyok már 3 hónapja utalásra kerül az összeg úgy hogy én nem szeretném.
Azon gondolkodtam ha nem sikerül velük előrébb lépni vagy itt nem kapok választ a problémámra letiltom a kártyám és kérek egy újat. Akkor talán megoldódik a probléma és legalább az összeget nem tudják elutalni.Nektek esetleg volt ilyen korlátozásotok? Valaki járt ugyanebbe a cipőbe mint én?
Valaki segítsen mert törölni szeretném az előfizetésem és az egész Paypal fiókom!!!!!Várom a válaszotokat! Előre is nagyon köszönöm!!!
ÜDV
GT
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Látásjavító szemműtét
- Diablo IV
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/