- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Azzal nem tudok mit csinálni az 1értelmű. A visszaküldési pénzvisszafizetés.
Én magán a paypal fee kifizetésen vagyok kiakadva,és hogy nem ismerik el,és elrejtik!
Miért nekem kell kifizetnem a jutalékukat,és ha már én fizetem,akkor miért nem jelenik meg tranzakcióként,miért vonódik le csak úgy titokban?!
Erre fenyegetőznék ügyvéddel,mert ez felháborító!Igen,de nem hajlandóak elismerni!
Several hours ago my balance was:47,74 now 45,16 usd
Another 2.61 usd from my balance.
Válasz:
Please check your transaction activity. I can see eBay is charging taxes. If you have questions about this please contact eBay directly.Írtam nekik ilyen nincs,ebay havonta von le fee-t,eladások után,nem pedig eladott tételenként.
Vagy ha veszek valamit,de mindenképp kéne lennie tranzakciónak,és számnak.ÉS NINCS!
A másik meg az,hogy ebayen nem is lett nyitva ügy,rám írtak ebayen,hogy nem ők voltak,és nyitottak paypal-t!
Nem hajlandóak elismerni!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 17 Pro Max 2TB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest