Új hozzászólás Aktív témák

• V/
    Topikgazda

Ne sértegess légy szíves. Én sem tettem.
    Én leírtam hogy mi lehet a probléma és azt hogy nem tudják megoldani, mert rossz az új hitelesítési rendszerük. Szóval NEM a válasz erre a szövegedre: Egyébként fikázod az OTP-t

A technikai ellenőrzési terhelést meg lehet különböztetni, tévesen értelmezed amire ezt írtad:
    csak úgy ne lehessen lehúzni a kártyáról 1$-t, pénz nem mozog, elmegy kérés hogy ez a kártya tud-e ennyit fizetni, visszamegy egy igazolás hogy igen és annyi, érvényes a kártya, hibátlanul van az adat megadva. Ezt a folyamatot vásárlásnak tekinteni a hiba.
    Ha megnézed hogy hogyan működik a bankkártyás fizetés folyamat akkor világossá válik.

A technológiát ismerve a PayPal erre nem tud lépni, mert a bankkártya társaság tudná emelni a hitelesítési időt, de arra egy bank miatt nem fognak semmit sem lépni.

Téged az nem zavar hogy csak az OTP-s kártyákkal van gond? Az sem hogy ők is elismerték a problémát? A többi banknál is változtattak a szabályozás miatt és tudunk fizetni.
    Még egy dolog, tettem egy alternatív megoldási javaslatot amivel még jobban is jársz, szóval én megpróbáltam neked segíteni, így nem is értem hogy miért estél nekem.

Annyit szeretnék kérni, hogy nem menj már el a személyeskedés irányába a hozzászólásaidban, mert azt az ÁSZF alapján nem igazán kellene.

Új hozzászólás Aktív témák