Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
petyko22
üzenetére
Banki limit a kártyánál mennyi a vásárlásra?
Lejárt a kártya? Mert akkor kell majd frissíteni a másikra ha az nálad van már, de frissítés a csak akkor ha maradt kártyaszáma, csak a lejárati idő és a cvv kód változott, egyébként meg új kártya hozzáadás.
A steam-en nem kell újból összekapcsolni, de szükséges hogy kártya legyen a PayPal pénzforrás az egyenleg nem elegendő. -
petyko22
csendes tag
Sziasztok!
Én nagyon ritkán használok PayPal-t, egy bankkártya van hozzárendelve, steam-es vásárlásnál használtam eddig gond nélkül, utoljára körülbelül 1,5 hónapja, akkor gond nélkül ment. Most szeretnék vásárolni úgyszintén steamen, mikor beléptem jelezte a paypal, hogy frissítenem kell a bankkártyámat, 400 ft-ot levonta és vissza is utalta, beírtam a kódot, viszont amikor a steam-en rámegyek a fizetésre olyan hibát kapok, hogy:
A vásárlás nem fejeződött be.
A fizetés feldolgozója engedélyezési hibát jelzett. Válassz más fizetési módotPróbáltam már állítani pár dolgot, olyanra gondoltam, hogy mivel ez több mint 20 000 ft ezért nem engedi, esetleg lehet-e ez a hiba, és lehet-e állítani ezen?
Vagy ha utalok a paypal egyenlegre az mennyire megbízható, és akkor vajon enged-e fizetni? -
válasz
Chereiose
üzenetére
Telefonon nem lehet még elérni őket csak úgy, hogy írsz nekik és visszahívást kérsz tőlük, ha csak azt írod hogy nem tudod a bankszámlát hozzáadni akkor az lesz az első reakció hogy várj 72 órát. Lehet hogy nálad ez is elég lesz. Ha ezután sem működik mindenképp kell egy operátor aki a számlahozzáadás blokkolást feloldja kézileg, mert a rendszer az nem fogja megcsinálni.
-
Chereiose
addikt
Na akkor ez egy jó kör lesz megint, nem is tudom emailt érdemes írni vagy felhívni őket. Egyébként csak 9 ezer ft ról van szó, tehát a limit se lett volna rá érvényes... Amúgy ez egy visszatérített összeg amit elloptak róla és kértem visszatérítést, de lassan jobb ha az otp be megyek és ott kérem vissza.
-
válasz
Chereiose
üzenetére
Mondanám hogy kár volt törölni, nem is javasoltam ilyet. Egy másik számla hozzáadás (még akkor is ha az a előző volt) csak az ügyfélszolgálaton keresztül fog lehetségessé válni.
Mint írtam kipróbáltam a pénz kiküldést semmiféle telefonos sms vagy akármi jóváhagyás nincs, így nem is értem azt amit te leírtál előzőleg, pedig mindenre be van állítva a PayPal fiókomba védelem.
Valami nálad nem jól működött, működik.. Az biztos, hogy ha nem volt bankkártya hozzáadva akkor 21000 Ft a maximum amit egy alkalommal ki lehet utaltatni, úgy a valós érték 20500 körüli, mert €-hoz viszonyítanak. -
Chereiose
addikt
Ha jelenleg nem enged bankszámlaszámot csatolni a fiókomhoz, akkor mikor fogja engedni / mit kéne csinálnom? Töröltem amit megadtam, majd hozzá akartam újból adni, de nem engedi mert szerintem azt hiszi, hogy szórakoznak vele. Bankkártyám pedig hozzá van rendelve és hitelesítettem is, de így még mindig nem tudom kiutalni az egyenlegemen lévő pénzt...
-
válasz
italomaxi
üzenetére
Mit mond az Unicredit? Azt, hogy azon a bankszámlán jóváírták? Van banki utalási azonosító -persze lenni kell akkor is ha nem sikerült és akkor is ha sikerült- adja meg az Unicredit és azt írd meg a PayPal-nak hogy megtudják találni. Nem kell feltétlen elhinni amit mondanak, kérj bizonyítékot, más is járt úgy hogy a PayPal nem kapta meg a pénzt.
-
válasz
italomaxi
üzenetére
Csak nézd már meg hogy a Netbankban mi van írva a z utaláshoz, az azonnali utalási rendszer nem minden banknál működik jól. Bár Unicredit magyar számládról lenne egy bankon belüli utalás, ami ugyan nem tartozik az azonnali utaláshoz, de a náluk minden érdekesen működik. Lehet hogy nem teljesült vagy kapott egy határidős teljesítést későbbi időpontra. Lehet hogy azzal kellene kezdeni hogy rájuk kérdezel.
-
Tegnap 15:15-kor indítottam egy egyenleg feltöltést banki utalással, ma 0:53-kor jött a PayPal értesítés a jóváírásról az PayPal egyenlegen. A bank Erste volt. A munkanapi utalási rendben elküldöttek esetén akkor 24 órán belül várható a teljesülés.
-
italomaxi
újonc
Köszönöm szépen!
-
válasz
italomaxi
üzenetére
Rákérdezhetsz, alul a Contact Us és felül a Message Center ott a +New message
A robot rákérdez, beírod az üzenet sorba adding money problem és kérsz további segítséget, No, I need more help gombbal, de annak csak holnap reggel 9 után van értelme, mert az embereiket akkor lehet elérni, addig csak a robot szórakoztat. -
Chereiose
addikt
válasz
Chereiose
üzenetére
Na közben annyit "haladtam", hogy a bankkártyámat hitelesítettem a 400 Ft-os terheléssel (lehet ez volt a gond), viszont cserébe gondoltam még egyszer a pontosság kedvéért módosítom a bankszámlámat, töröltem, hozzá akartam adni még egyszer és most már nem engedi egyelőre
Szóval gondolom napokig akkor megint nem tudom kiutalni a pénzt. -
italomaxi
újonc
A számla az enyém igen megadtam a transzfer idt is és jó a szamlaszam is. Ezért írtam ide. Ilyen még nem fordult elő.
-
italomaxi
újonc
Sziasztok! 17 én küldtem a paypal számlámra Unicredit bankon keresztül pénzt. Meg nem érkezett meg holott eddig 2 nap alatt mindig rajta volt. Kihez fordulhatok ez ügyben? Tudtok valami elérhetőséget? Köszönöm!!
-
válasz
Chereiose
üzenetére
Nekem is kétlépcsős azonosítás van, de az a belépéshez kötődik, a pénzküldés, fogadás nem két lépcsős volt eddig, belépés utána minden a fiókban ment. Nem kellett ki- és belépkedni.. Nem kell videó, ha megérkezik a pénz akkor visszautaltatom és látni fogom a változást.
-
Az Összefoglaló 10. A PayPal deviza egyenlegek közti váltás kezdeti lépései odavisznek.
De ha így gyorsabb belépsz, a Balance, Egyenleg sorában a 3 egymás alatti pont a szürke körben, annál Manage Currencies, Pénznemk kezelése és jobb oldalt lent a + Add a currency -
-
válasz
Zoli1222
üzenetére
Nem kell, de jó ha hozzárendeled, mert akkor visszafelé ki tudod utalni.
Lényegében csak beírod a számlaszámot előre, mint egy sablon a Netbankodban, hogy ne kellejen minden egyenlegről történő kiküldésnél beírnod.Nem fizetési eszköz, így nincs biztonsági probléma.
Persze ha ilyen igényed nincs akkor felesleges, persze nyaggatnak esetleg hogy tedd teljesé a fiókot.
A bankkártya viszont célszerű, mert ha egyenlegről fizetsz akkor drágábbra jön ki a deviza ha abban kell fizetni. -
Zoli1222
addikt
Sziasztok!
Ahhoz, h az egyenlegemet feltöltsem, muszáj a bankszámlámat társítani hozzá? A választ előre is köszönöm!
-
válasz
Chereiose
üzenetére
Csak hogy pontosan lássam. A pénzforgalmi bankszámlád van hozzáadva. Az egyenlegen látszik az 99999 pénz és hozzáférhető.
Bankkártya az van hozzáadva és ezért nincs a 21000 Ft-os havi kiküldési limit.
Kiválasztod a pénzkiküldési menüpontot ott beírod azt az összeget ami az egyenlegen van. Az összegző képernyőn ott a megadott összeg, a forrásnál az egyenlegen lévő összeg a bank neve és a számlaszámból a vége. Ezután alul rákattintasz az elutalás gombra. és semmi nem történik.
A böngésző amit használsz nem nyilvános a hálózat esetén inkognító ablak, harmadikfél sütik engedéylezve, nem használsz VPN-et vagy ip cím rejtőt, a tűzfalon, reklámblokkolón átengedve a PayPal.
A sok próbálkozás azért nem jó, mert pl elírtad a számlaszámot akkor annyiszor 1500 Ft levonnak a sikertelen kiutalás miatt. -
-
-
Chereiose
addikt
Paypal vissza adta a pénzem, amit más lelopott róla és vásárolt vele valami játék oldalon, ennek örülök is. Viszont amit rátettek pénteken az egyenlegemre, azóta kb 5x próbálkozás után sem érkezett még meg, az egyenlegem sem nullázódott le, pedig le kellene nem? Mert semmi nyoma, hogy elindult volna az utalás.
-
válasz
scott_free
üzenetére
Azt hogy várjál 72 órát. Konkrét segítséget kell kérni, visszahívással győződjenek meg a jogosultságodról és állítsák át hogy meg tudd adni vagy lediktálni nekik és állítsák be, ez nem az amikor fizetésre használható a számla, ők is fel tudják vinni az adatokat.
-
-
válasz
scott_free
üzenetére
Leírtam, van egy automata blokkoló rendszer a következő számlaszám hozzáadásánál. Leírtam hogy miként tudod rendezni, eleve az hogy próbáld meg később az nem működik, tapasztaltuk már, csak ember tudja átállítani a blokkolást, nem megy automatikusan.
-
scott_free
senior tag
válasz
scott_free
üzenetére
Vártam 5 napot, de ugyanaz: hiába akarom hozzáadni a Gránit bankos számlámat a fiókomhoz, nem engedi. Mi a fene baja lehet ezzel?!
Bezzeg a régi számlaszámot simán engedte eltávolítani...
-
M0RGI
őstag
Szia, megadtam az e-mail címet, de nem jött utalás.
Ráírtam a kínaira, de azt mondja, hogy "I just checked with it, the fiance did transfer the payment, but the payment could not enter into your account, it shows unclamied"
Én viszont sem megerősítés kérést, sem e-mail címes problémát nem látok a Paypal fiókomban.
Mi lehet a gond? -
balinlin
senior tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Nem vagyok jártas alma vonalon, de az app gyalulása és újra beállítása nem működhet? Lehet megjegxez valamilyen hardver azonosítót és azért csinálja.
Ha böngészőben be tudsz lépni gond nélkül, akkor lehet csak az appal van baj. -
válasz
lordjancso
üzenetére
Ha ott be tudsz lépni akkor ki tudod kapcsolni, valahol olvastam hogy így helyreállítható a Neten, van aki egyáltalán nem tud belépni azoknál van gond
-
lordjancso
senior tag
Tehát ha jól értem, a költözés előtt ki kellett volna kapcsolni a hitelesítést (két faktoros authentikációt), átköltözni, majd visszakapcsolni?
Ha igen, akkor ezt valóban jól bebuktam, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen probléma felmerülhet. Weben tökéletesen be tudok lépni, szóval annyira nem hiányzik a paypal app, de néha azért jól jönne, ha nincs kéznél az asztali gép.
Köszönöm a segítséget, írni fogok a supportnak egy emailt!
-
válasz
lordjancso
üzenetére
Igen, mielőtt ilyen költöztetést csinálsz ki kell kapcsolni arra az időre ezt a hitelesítést. A Google javított a migrációs módszeren így náluk ez már nem gond, két héttel ezelőtt még náluk is gond volt, az Apple az meg nem foglakozott ilyennel.
Eleve beírtam ezt az Összefoglalós leírás elejére, mert sokszor merült ez a gond fel.
Telefonon kell felhívni őket hogy kikapcsolják. Mivel most még nem működik a telefonos ügyfélszolgálat valahogy írásban kérni kell tőlük visszahívást és akkor lerendezhető. -
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Lecseréltem a telefonom (iphoneról iphonera) és az appok átszinkronizálása után minden működik tökéletesen, kivéve a PayPal applikáció. Touch id-val belépek, megadom a kétfaktoros authentikációs kódot, majd egy "call us to confirm your information" képernyőt kapok, amin csak egy kék "call us" gomb van.
Nem is lenne ezzel baj, ha a gomb megnyomása után valóban tudnék indítani egy telefonhívást és meg tudnám erősíteni azokat az adatokat, amikre ők kíváncsiak. Más lehetőséget nem kínál fel az app, csak telefonos hívást, ami már alapból elég vicces...
Találkozott már valaki hasonló jelenséggel?
-
válasz
sgabor
üzenetére
Ha nem garanciás visszaküldés és aktiváltad a visszaküldési költség visszatérítést akkor fizetik ettől a szövegtől függetlenül.
Külföldre elsőbbségi ajánlott és célszerű a tértivevény 2 kg-i levélküldemény de 500 g felett drága lesz addig 4110 Ft, 501-től meg 9485 Ft, bár 9900-ig fizetik. -
sgabor
csendes tag
Köszi! Most ott tart az ügy, hogy reklamációra emeltem, és ma jött mail a Paypaltól. Teljes visszatérítést kapok, csak küldjem vissza a terméket Kínába a megadott címre, és csatoljam a nyomkövetési infot. 2 kérdésem van:
Milyen módon kell feladni a postán? Nemzetközi ajánlott, vagy van valami speciális neve?
A másik: a visszapostázásra vonatkozóan ezt írta a Paypal: "A visszatérített árucikknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint amikor megkapta, és Ön felelős a visszaszállítással kapcsolatos költségekért." A utolsó tagmondat azt jelenti, hogy a Paypal mégsem téríti nekem a visszaküldés költségét? -
válasz
laleeee
üzenetére
Ez honnan, melyik kereskedési oldalról van?
De nem tudom kiszámolni a napokat, de a PayPa-on március 10-től van 180 napod, benne az Összefoglalóban.
Ha eBay-ről van a kép, akkor meg május 25-től 30 nap, június 25-ig és ott kell kezdeni a reklamációt, mert a PayPal-on addig nem lehet amíg ott él a vásárlói védelem. -
Mit használsz app vagy böngésző? Böngészős felülten próbáld.
A név mezőhöz nem kell írni semmit ha feladná amit felajánl annak kell lenni, a bank névben nem lehet & jel és ékezetes karakter, a bankszámla szám folyamatosan a számsor és nem IBAN szám, magyar fiók esetén forintos bankszámla. Lásd Összefoglaló 5.b leírás
VPN nem jó, a privát ablak (inkognitó üzemmód) csak nyilvános Internet elérésnél. Reklámblokkoló kikapcsolva és harmadik fél sütik engedélyezve. -
akosright
tag
Sziasztok.
Amikor a bankszámlámat szeretném csatolni a paypalhoz, beírom a bankot, majd a számlaszámot és ez az üzenet fogad:
"nem tudtuk megerositeni hogy valoban Ön az"
Ez miért van? -
válasz
Chereiose
üzenetére
A banknál is be szoktuk jelenteni, mert ők ilyen esetben visszaadják a pénzt. Ha a megszokott IP cím tartományból vagy a fiókhoz eddig valamikor használt eszközről történt a vásárlás, akkor a PayPal nem fogja jogtalannak tekinteni. A jelentés ugye az volt hogy a nem engedélyezett tranzakció dispute lett elindítva? És az sms védelem minimum (DIGI 50-es SZÁMRA sajnos nem) be lett állítva?
Sajnos az OTP nem kerülhető i, a kártyákra vonatkozó szerződés értelmében a kártyabirtokosnak köteles jelezni feléjük, uitt az az elsődleges gond hogy a kártyaletiltásról nehéz őket lebeszélni -
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Ma délelőtt arra keltem fel, hogy hevesen zizegett a telefonom, tranzakciós sms-ektől mint kiderült...Szóval az történt, hogy valami féreg bejutott a paypal accountomba (sajnos nem védte 2 lépcsős azonosítás), és ilyen gamecard ajánddékártyát vásárolt vele, 3x próbálta, ebből 2 sztornó lett, egyet viszont le tudott vonni, 28 dollárt és ez meg is jelent az OTP-s számlámon, a paypal accomon tárolt bankkártyámat használta. Fogalmam nincs, hogy a féregje hogyan szerezte meg a jelszavam...Jelentettük a paypalon, elvileg holnapig válaszolnak valamit. Valamint írtam az oldalnak is, ahol vette ezt a kulcsot, majd elküldte magának giftként...Szerintetek van esély, hogy visszakapom a pénzt, lehetne még bármi egyebet tenni? Rendőrségen érdemes feljelentést tenni?
-
válasz
sgabor
üzenetére
Az ügy határideje nem telik csak úgy, amíg nem igazolja vissza az eladó hogy megérkezett addig élő, a 2n nap csak arra érvényes ha nem történik semmi a dispute-al, ha visszaküldés van, akkor már történt valami és neked 5 munkanapon belül nyomkövetéssel vissza kell küldened.
Ha nem kapod meg a pénzt akkor lehet kérni a PayPal segítségét, nem egészen úgy van hogy feladod és már be is fejezve a dolog.
A visszapostázás költségtérítését jól tudod, bővebben az Összefoglalóban és a dispute téma is. -
sgabor
csendes tag
Vásároltam egy pólót 30 USD értékben, Paypal fizetéssel.
Meg is jött, csak épp a rendelt L méret helyett S méretben.
Paypalon ügyet indítottam. Az eladó 2 opciót kínált fel:
1. opció: Ad 20%-os visszatérítést. Ha ezt választom, akkor email válaszomat megelőzően le kell zárnom a Paypal ügyet. Ami utána nem nyitható már meg, akkor sem, ha nem küld egy fillért sem ha jól gondolom.
2. opció: Küldjem vissza a terméket, és visszatérítik a teljes összeget.
Mivel a 20% nem sok, és az S-es pólóval nem tudok mit kezdeni, a visszaküldést és a 100% visszatérítést választanám.
Jól tudom, hogy a visszapostázási költséget megtéríti nekem a Paypal?
Milyen védelmet ad a Paypal arra az esetre, ha visszaküldöm a csomagot, de nem kapom meg a visszatérítést mégsem? Pláne, hogy közben letelik az ügy határideje, és automatikusan le is záródik, így nem tudnám újranyitni. -
válasz
üzenetére
Segítség az Összefoglaló 6. PayPal pénzküldés másnak vásárlás ellenértékeként vagy barátnak, családtagnak pénzküldés.
Ha adtál hozzá bankkártyát akkor az a fizetési forrás, ilyenkor az egyenleget elfelejtheted.
A számla az nem pénzforrás.
Semmit nem kell feltölteni, semmit nem számolnak fel
Egy dologra figyelj, ha be van állítva a bankkártyához a banki váltás az a pénzküldésre nem vonatkozik, csak vásárlás esetén automatikus, neked kell kézileg átállítani, a leírás végén látod hogy miként kell.
Ha kereskedelmi tranzakcióként küldöd akkor jutalékot vonnak attól aki kapja, tehát nem 89 €-t fog kapni, ez az ő költsége nem a tied. (92,49 € bruttóból lesz 89 €)
Ha személyes tranzakcióként küldöd és neki, akkor nincs díja, EU-n belül € küldése díjtalan. -
törölt tag
Sziasztok.
Kis segítséget szeretnék kérni.
Egy görög illetőnek szeretnék 89 euro-t küldeni. Azt szeretném, ha ennyit kapna meg.
Nekem forint számla (bankkártya) van társítva a paypal-hoz. Hogyan működne akkor a dolog?
Fel kell töltenem az egyenlegem és átváltani euro-ba? Rá kell számolnom gondolom valami tranzakciós díjat is, igaz?
Vagy mik lennének a lépések?Első küldési kisérletem

-
válasz
scott_free
üzenetére
Azt tudtuk hogy blokkolva van, de ezt náluk egy embernek kell feloldani, mert ez kézi vezérlésű.
-
Dani_kp
addikt
Sziasztok.
Ma utaltam pénzt paypal-on belül, amire írt az eladó, hogy nem tudja mi történt, de nem az a paypal címe és vonjam vissza az utalást (e-mail címére ment). Ezt meg is tettem, viszont mikor fizettem a kártyáról levette a pénzt, nyilván utána vontam vissza.
A kérdésem az lenne, hogy ez mikor fog visszakerülni a főszámlához tartozó bankkártyára.
-
Az Összefoglalóban ott a díjszabás linkje.Van a A3.3. Visszaterhelések rész és ott említik, van ilyen díj (4325 HUF) amit akkor elengednek ha: A díjat nem számítjuk fel, ha a tranzakcióra érvényes a PayPal értékesítői védelmi programja.
Valamint a A3.4. A kereskedelmi tranzakciók visszatérítései, ez vonatkozna rád, ha az elsőnél leírt feltétel a szabálynál, hogy miért történt nem teljesül.
Itt meg ennyi van:
A3.4.2.Más ország lakosaként regisztrált PayPal-felhasználók
Ha Ön visszatérít egy kereskedelmi tranzakciónak minősülő kifizetést, a visszatérítésért nem számítunk fel díjat, de a kifizetés fogadásáért eredetileg kifizetett díjakat nem kapja vissza. -
Nem biztos hogy ilyen sok, mennyi lenne a bankod devizavételi árfolyama amellyel érkezéskor átváltana és mennyit kérne az €-ról Forintra váltásért? Ha ezt a költséget is hozzáadod akkor nem is olyan sokkal jársz rosszabbul. Kivéve ha a bankodban nem kérmek pénzt a forintra váltásért.
Nekem az Erste banknál van számlám és úgy két hete néztem, aznap jobb lett volna a PayPal árfolyama, mint az övék a konverziós díj miatt, de persze ez változó, de nem kiugróan. Pénzváltók árfolyamához nem lehet hasonlítani, hiszen ott készpénzről van szó, nem számlák közti konverzióról. -
Igen, állítsd át €-ra az elsődlegest és nem konvertálja forintra, ha a forinton is lenne azt meg €-ra konvertálva írja ki. Ez csak tájékoztat kiírás, nem vált semmit.
Itt nincs banki árfolyam, csak a PayPal árfolyama azzal tudsz oda-vissza konvertálni akár más devizára is ha még venné fel mondjuk $-t is.
Azért volt lényeges hogy legyen € egyenleg hogy te dönts el mikor konvertálod ha egyáltalán akarod ne pedig már ma a megérkezéskor forint legyen belőle. Ha romlik a forint és miért ne tenné, akkor azon a napon több forintos lesz belőle. Ha vásárolni akarsz és €-ban kell fizetni, akkor meg ezt elsődlegesnek téve konvertálás nélkül fizethetsz €-ban. Ekkor még a bankodnál is jobb árfolyamod lesz.
Ha esetleg valamikor a bankszámládon akarod látni akkor a PayPal az akkori árfolyamon forintra váltva -automatikus- utalja a bankszámládra. -
válasz
scott_free
üzenetére
Ha üzleti fiók és üzleti számla akkor minek kevernéd a személyeshez?
Kézileg engedélyezik a másik számla hozzáadást, így megy már 1,5 éve, az értelmét én nem látom. Itt még nem jöttek azzal hogy a Gránit bank online bank és nem lehet hozzáadni, de ki tudja.
Ugye forintos számla és magyar fiók?A megoldás az hogy felvenni a kapcsolatot velük, hogy szeretnéd az xxxxxx......számú bankszámlát hozzáadni de nem tudod, segítsenek. (Lényegében oldják fel a hozzáadás blokkolását).
A telefonos ügyfélszolgálat szokott a gyorsabb lenni, de az még a járvány miatt nem működik.
A Contact-nál a segédnek add meg hogy add bank account és kérj további segítséget ha megjelenik a help leírás, azért hogy emberhez továbbítsa, most munkaidőben lehet hogy pár perc múlva jelentkezik valaki, ha nem tudja megoldani akkor kérj tőlük visszahívást, aki hív annak már lesz jogosultsága rendezni. -
Veron
addikt
just to doublecheck:
ha ezt latom a Paypal felületen, akkor tudok EUR-t fogadni, ugye?
[kép] -
scott_free
senior tag
Sziasztok,
olyan gondom lenne, hogy az üzleti fiókomhoz (egyéni vállalkozó) hozzá volt rendelve a saját bankszámlám, de mivel bankot váltottam, szerettem volna hozzáadni az újat, viszont valamiért nem engedi.
"Ezt a bankszámláját jelenleg nem tudjuk csatolni."Gránit Bankos számla, próbáltam ékezetek nélkül beírni a bank nevét, meg folyamatosan a 16 jegyű (121...) számlaszámot, de nem engedi. Sem akkor, ha "üzleti"-t, sem, ha "személyes"-t választok a számla nevénél. (Az üzletinél a e.v.-s nevem van ékezetekkel, a személyesnél csak a nevem ékezet nélkül.)
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Arc Raiders
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Androidos fejegységek
- Samsung kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Indul a ChatGPT Health
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval gondolom napokig akkor megint nem tudom kiutalni a pénzt.