Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz zerodot #41987 üzenetére

Köszi az információt de ha végig olvasod akkor rájössz hogy ez nem egészen az amire gondoltál. Abban egyetértünk hogy nem igazán felhasználóbarát a mostani megoldás.

Többször említettem, hogy van az USA PayPal és van az EU-s PayPal ahova mi is tartozunk, eltérőek bizonyos feltételek.
    A szöveg hitelkártyát említ,
    értelmezhetetlen az a szöveg hogy a kártyát a helyi pénznemhez rendeli, csak annyi lehet hogy PayPal devizaváltás az alap. When you add a credit card to your PayPal account, it's automatically registered in your local currency.
    Ugyan mire kellene állítanom a kártyát? Ha forintot adok meg, akkor ők konvertálják mindig arra ami egyébként is az alapértelmezés. És egyébként nem egészen így működik a váltási mechanizmus pl. MC kártya magyar banknál lehet €-os és $-os elszámolású.
    Pénzküldés emleget, send your payments már úgy 1,5-2 éve ez a módi pénzküldéskor
    Az átállítás az az amit írtál, de ugye nem lehet nekik telefonálni
    Azután leírják hogy miként lehet változtatni fizetéskor a beállítást. Ezt ugye tudtuk eddig is és akkor még sincs eltitkolva.
    A megjegyzésben meg ezt írják:
    You will not be able to add a non-US debit or credit card to a US PayPal account.
    Engem nem érdekel mert magyar EU-s PayPal regisztrációm van, nem amerikai.
    Az hogy neked az általam megadott konverziós oldal direkt link nem működik az pedig sajnálatos, de nem igazán tudom az okát. Nem csak nekem jön elő.
    Ugye ennél meg ezt írkpja help, nem ír kártya alap pénznemet:
    PayPal offers two ways to convert currency when you purchase from a seller who uses a different currency than yours.
    The PayPal currency conversion processThe MasterCard and Visa currency conversion process
    Vagy PayPal vagy kártyatársaság váltása. Az az előző help meg sem említi, pedig ez az igaz.
    Nézd a felhasználók elolvassák ezt a help-et és tudják hogy mihez tartsák magukat, a fizetéskor látszanak az opciók a képernyőn ha ezek után is nem állítja át akkor már az ő felelőssége is.
    Sosem számolsz utána hogy egy pénzváltó vagy a bank milyen haszonnal dolgozik, ingyenes bankszámla, nincs általában van havidíj és abba is van haszon hányad és pénzváltáskor is minimum a vételei és eladás árfolyam közti különbség de az árfolyamba is be van építve.
    Egy egyedi szolgáltató egyes szolgáltatásainak árképzését nem igazán tudod viszonyítani hogy sok vagy kevés, ezen -az egyébként az ügyfél által állítható- deviza váltáson kívül van több olyan funkciója amiért érdemes a PayPal-t használni. De ha valaki sokkalja költségeiket akkor nincs kötelezve arra hogy ügyfelük legyen.

Új hozzászólás Aktív témák