Új hozzászólás Aktív témák

• V/
    Topikgazda

Pénz küldés esetén mégis mihez hasonlítsam PayPal díját amit te soknak tartsz? Csak a hasonló funkciót végző másik szolgáltatóhoz? Csak magához a PayPahoz nem tudom saját magát hasonlítani.

Ha eladsz valamit akkor nem kérheted és nem is küldhetnek személyi tranzakció keretében pénzt, külön tiltva a felhasználói megállapodásban. Te jelen esetben eladónak minősültél mert kereskedelmi tranzakció volt és ekkor a PayPal fizetési szolgáltatás igénybevétele díj köteles.
    Ha ténylegesen nem adás-vétel van mögötte akkor persze legyen személyes tranzakció, hiszen azért találták ki.

Szokott olyan előfordulni, hogy pl: AliExpress eladó a PayPal-on küldi vissza a vételárat mert nem akar fekete pontot szerezni, de Kínából nincs személyes tranzakció főleg egy üzleti fiókról, akkor eleve az itt levont díjjal növelt bruttót kell kérni.

A Trustpilot gagyi. Egy évi 120 000 $-os bevételű USA cég 20 értékeléssel jobb, mint egy milliárdos bevételű a Világ minden pontján jelenlévő cég 10000 értékeléssel. Ugyan már.
    Ja és legtöbbször az elégedetlen ügyfelek találják meg, de 10000 értékelés egy 250 millió felhasználójú cégről nem igazán releváns minősítés.

Én minden problémás esetben ami rajtuk múlt visszakaptam a pénzem, ilyen problémám mint neked 2009-óta nem volt.

Új hozzászólás Aktív témák