Új hozzászólás Aktív témák

• spe88
    senior tag

Most komolyan a Magyar Postát ne keverjük már ide. :) Az egy bohóckodás ilyen téren. A cipész maradjon a kaptafánál. Az legalább úgy-ahogy működik, bár erről is sokat tudnának mások mesélni nyilvánvalóan. Természetesen a forintra váltási díjon azt értettem, amit írtál, elnézést a pongyola kifejezésért :D . A Paypallal továbbra sincs bajom, csak fura volt ez a kedvezményezett fizet minden szirszart, de most már látom, hogy ezért védelmet kap cserébe a vevő, szóval köszönöm az infót, ahogy írtam is szólok, hogy barátként utaljon nekem, nincs védelemre ebben az esetben szükség. Köszi

Amúgy ez a védelem is... Hát, nem tudom, rokonomnak próbáltam segíteni, mert átverték Paypalon keresztül pár éve, írtam a megfelelő helyen panaszt, nem történt semmi, a sokadik reminderre visszaírtak, hogy rajta vannak az ügyön, utána már az sem, aztán egyszer csak eltelt másfél év és elengedtük pár tízezer Ft, nem nagy dolog, de na... Fillért nem látott belőle. De ahogy nézem nemcsak nálam van így, bár nem tudom mennyire megbízható ez az oldal.

Mindenesetre jól hangzik, hogy a védelemért cserébe egy kis rake-et lerángatnak az emberről.

Új hozzászólás Aktív témák