Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a kapásod egy kicsit felejtős, nézd már meg a dátumát: 2009-09-16 13:51:07
Lefordította az akkori információkat, változhatott maga az információ, meg az adott mondatot máshogy értelmezetten is fordíthatta.Így ami elég határozottan a szöges ellentétét állítja annak amit te írtál, előfordulhat, bár nem tudom mire gondolsz, de akkor nyugodtan haladjál a 9 évvel ezelőtti szöveg alapján.
Amit én mostanában írtam neked azt felejtsd el.
És nekem nem kell magyarázat arról, hogy amit 9 éve írt valaki az miért szöges ellentéte a mai nap írt szövegemnek.Itt a ami napon is érvényes vásárlói védelem leírása, a 13. PayPal Buyer Protection
Ui: Közben megnéztem hogy mit válaszoltam neked, én nem látom hogy hülyeséget írtam volna.
Többen kaptunk már úgy visszatérítést, hogy az eladótól nem vontak semmit, sőt eladóként is volt már olyan esetem, hogy visszakapta a vevőm a pénzét, de tőlem semmit sem vontak le.
Azért 9 év alatt változtak dolgok és az előbbiek az utolsó bekezdésre vonatkoztak abból a régi hsz-ből.Eredetileg te esélyekre kérdeztél rá, abban igazad van, hogy arra nem tudtam, nem akartam válaszolni. Jósolni még nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Jövedelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Viccrovat
- Formula-1
- Bundle topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/