Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz Doosa #33652 üzenetére

Ez a kapásod egy kicsit felejtős, nézd már meg a dátumát: 2009-09-16 13:51:07
    Lefordította az akkori információkat, változhatott maga az információ, meg az adott mondatot máshogy értelmezetten is fordíthatta.

Így ami elég határozottan a szöges ellentétét állítja annak amit te írtál, előfordulhat, bár nem tudom mire gondolsz, de akkor nyugodtan haladjál a 9 évvel ezelőtti szöveg alapján.
    Amit én mostanában írtam neked azt felejtsd el.
    És nekem nem kell magyarázat arról, hogy amit 9 éve írt valaki az miért szöges ellentéte a mai nap írt szövegemnek.

Itt a ami napon is érvényes vásárlói védelem leírása, a 13. PayPal Buyer Protection

Ui: Közben megnéztem hogy mit válaszoltam neked, én nem látom hogy hülyeséget írtam volna.
    Többen kaptunk már úgy visszatérítést, hogy az eladótól nem vontak semmit, sőt eladóként is volt már olyan esetem, hogy visszakapta a vevőm a pénzét, de tőlem semmit sem vontak le.
    Azért 9 év alatt változtak dolgok és az előbbiek az utolsó bekezdésre vonatkoztak abból a régi hsz-ből.

Eredetileg te esélyekre kérdeztél rá, abban igazad van, hogy arra nem tudtam, nem akartam válaszolni. Jósolni még nem tudok.

Új hozzászólás Aktív témák