Új hozzászólás Aktív témák

• Atomgeszi
    nagyúr
    válasz V/ üzenetére #31184

Ebay.

2 hónapon keresztül hitegetett, hogy elküldte már kétszer is az újat.. Ebayen vártam és vártam, nem jött semmi.
    Ott már lejárt a vásárlóvédelem, tehát mentem a PP-hez. Ott sikerült nyitni. Ott először refundot kértem, aztán megint, de, hogy ő újraküldi, és akkor mondtam, hogy van TN-el küldi, vagy pedig refund(ezt is csak azért, ha eszkalálni kellene, lássa a PP, hogy hajlottam az újraküldéshez, de csak TN-el).

Hát igen, most már mindegy igazából. Remélem, hogy megjön. Tanultam belőle. Csak aztán az ő hitegetése sem hiányzott nekem két hónapon keresztül. Meg, hogy ő már 2x elküldte, ha megjön, akkor nyugodtan tartsam meg ami pluszban jött.. Szerintem ő még mindig abban reménykedik, hogy az első csomag befut.

De hát aztán lehet, hogy tényleg azt küldi most, amit megbeszéltünk. 15-én így is úgyis lejár a védelem. De nem értem, hogy miért nem lehet hosszabbítani?! Nem ez lenne a normális? Főleg az ilyen esetekre? Jóesetben is legalább 2 hét mire megjön. Most itt volt ez az 1 hét kínai ünnep, még a fű sem nőtt, de a PP védelmi idők meg csak telnek és telnek..

Sőt, most se kérem vissza a vételárat.. Egyedül egy hosszabbítást akarok, meg egy videós bontást a TN-es csomagról. Ez alap lenne. De hát nem lehet hosszabbítani.

Max zárom, aztán, ha küldött egy kínai selyemgubót akkor elkönyvelem vereségnek, és megrendelem máshonnan.

Új hozzászólás Aktív témák