Új hozzászólás Aktív témák

• extralarge3
    csendes tag

Sziasztok!
    Folyamatban van egy paypal claim-em (Rendeltem kínából telefont paypalos fizetéssel ami sajnos nem érkezett meg (valószínűleg elveszett szállítás közben) a tracking szerint több mint 1 hónapja egy Hong Kongi raktárban van (Chronopost, szállítási időnek 7-12 napnak kellett volna lenni), az eladóval felvettem a kapcsolatot de nem sikerült megegyeznem), ami jelenleg a "need buyer response" szakaszban tart (már kezdetben megadtam a paypalnak minden lényeges információt), e-mailben ezt írták: "If you resolved this issue, (meaning you received a refund or the item, or you reached some other settlement with the seller) please let us know. Please respond to this email within 3 days. If we don't hear from you within this timeframe, we may close this claim." Ezzel mire gondolhattak? Hagyjam a 3 napot letelni és ne reagáljak semmit (mert ugye az elején azt írják hogy HA sikerült megoldásra jutnom akkor tudassam) vagy reagáljak valamit? Itt viszont van egy másik gond mivel a paypal felület nem enged szöveges választ csak fájlt enged bizonyítékként felrakni, ezért rakjak fel pl. valami screenshotot a trackingről és írjam be kommentként hogy nem érkezett meg és nem történt egyéb megállapodás sem az eladóval (mert azt is írják hogy válaszoljak kölönben lezárják az ügyet)? Mit kéne tennem?

Új hozzászólás Aktív témák