Új hozzászólás Aktív témák

• UserX
    addikt

Sziasztok!

Bocs a 'lámaságom'-ért, nagyon kezdő vagyok a témában. És elnézést, ha már ezt sokszor megkérdezték. Az összefoglaló nagyon hasznos, sokat segített, köszönet a készítőjének (!) :R, azonban, most mégis kérdeznem kell.

A héten csináltam PayPal account-ot. Az OTP-nél van NET számlám, amihez egy virtuális web számla és kártya is tartozik. A regisztrációkor a virtuális kártya adatait elfogadta, le is kapta róla az összeget. Eladtam pár dolgot, aminek az ellenértéke rendben meg is érkezett. Az Ebay-en vásároltam, az is működött.

A problémám a Bank Account létrehozásával keletkezett, amikor is megpróbáltam az összefoglalóban írt leírás szerint a virtuális (web) számlámat hozzárendelni a PayPal accomhoz. Látszólag sikerült. Azonban, amikor utalni akartam, néhány nap múlva küldtek egy mailt, mely szerint: 'Invalid Bank Account Information'. A nevet ékezetekkel adtam meg, 16 jegyű számlaszámot írtam be, kötőjel nélkül. a bank neve: OTP Bank Nyrt.

Az utalni kívánt összeget -1.500 HUF bünti pénz levonásával visszatették.

Az nem lehet probléma, hogy angolszász területen 'fordítva' van a név megadva? :U A last name pedig nem szerkeszthető.

Vagy, ha nem ez a hiba, adjam hozzá a 'rendes' folyószámlaszámom??? Nem keveredik ez össze, azzal, hogy mások a hozzárendelt kártya adatai?

Jó lenne, ha jövő héten hozzájutnék az összeghez. :)

Előre is köszönöm a segítséget! :R

Új hozzászólás Aktív témák