Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android szakmai topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti06
csendes tag
Igen, írtál nekem és segítettél is vele, de addigra már én napokkal előtte elküldtem nekik a kérelmet a személyi másolattal együtt amiben max. 60 karakter lehetett a leírásra. Sokat variáltunk a szövegen/megfogalmazáson otthon, hogy beleférjünk a 60 karakterbe, de sehogy sem jött ki, mindig kicsúsztuk belőle. Így maradt a rém egyszerű, de eléggé konkrét és félreérthetetlen 4 szavas megfogalmazás, amiben leírtuk hogy mi a "First" nevem és mi a "Last" nevem. Ebből szerintem kitalálhatták volna, hogy nem unalmamból kérelmeztem a nevem javítását. Most tudnám viszont elküldeni e-mailben a hosszabb magyarázatot nekik amit Te is írtál nekem segítségképpen, mert azért e-mailben már nem csak max 60 karakterben lehet leírni a problémát. Ugye azt írta az illető, hogy küldjek nekik e-mailt a konkrét problémával. Amit kaptam levelet az ügyfélszolgálatostól a PayPal-ra arra van válaszolási lehetőségem ugye ott van hogy "Reply". Ezt nem tudom még, hogy arra nyomjak/válaszoljak neki vagy a "Help & Contact" opción keresztül írjak egy új levelet?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32FG812SUXEN) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ MSI RTX 5080 16G INSPIRE 3X
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest