Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peti06

csendes tag

válasz V/ #29215 üzenetére

Igen, írtál nekem és segítettél is vele, de addigra már én napokkal előtte elküldtem nekik a kérelmet a személyi másolattal együtt amiben max. 60 karakter lehetett a leírásra. Sokat variáltunk a szövegen/megfogalmazáson otthon, hogy beleférjünk a 60 karakterbe, de sehogy sem jött ki, mindig kicsúsztuk belőle. Így maradt a rém egyszerű, de eléggé konkrét és félreérthetetlen 4 szavas megfogalmazás, amiben leírtuk hogy mi a "First" nevem és mi a "Last" nevem. Ebből szerintem kitalálhatták volna, hogy nem unalmamból kérelmeztem a nevem javítását. Most tudnám viszont elküldeni e-mailben a hosszabb magyarázatot nekik amit Te is írtál nekem segítségképpen, mert azért e-mailben már nem csak max 60 karakterben lehet leírni a problémát. Ugye azt írta az illető, hogy küldjek nekik e-mailt a konkrét problémával. Amit kaptam levelet az ügyfélszolgálatostól a PayPal-ra arra van válaszolási lehetőségem ugye ott van hogy "Reply". Ezt nem tudom még, hogy arra nyomjak/válaszoljak neki vagy a "Help & Contact" opción keresztül írjak egy új levelet?

Új hozzászólás Aktív témák