Hirdetés
- iPhone topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
Miután hozzáfért a levelező szerver hozzáférésemhez is, így alapból ő kapta ezeket a leveleket. (én meg szépen aludtam)
Tranzakció azonosító nem szerepel nálam, amit nem is értek, vagyis amit leginkább nem értek, hogy a godaddy -ről ment közvetlen a bankom felé a kifizetés, vagyis nő benne ma gyanú, hogy valami nem stimmel a bankkártya és a PayPal között. Úgy tűnik, mintha a PayPal ki lett volna hagyva, de mégis annak is megváltozott a hozzáférése, mert nem tudok belépni és a PayPal az nap küldött egy levelet, hogy gyanús tranzakciókat vélt felfedezni és kéri igazoljam magam egy személyivel. Ezt meg is tettem. De persze csak annyit értem el vele, hogy visszakapcsolták az elérhetőségét, ami már nem az én részemre ment. Szerencsémre ezek után már nem volt tranzakció!
Szóval amit látnom kellett volna a banktól kapott SMS-ben az az, hogy a bank a PayPal felé ennyi és ennyit fizetett, de helyette PayPal nélkül a godaddy van megjelölve.
Lehet a PayPalról csak a kártya adatait szedte le? Nem tudok bemenni PayPalra, hogy megnézzem van -e egyáltalán ilyen lehetőség...
Minden esetre már már zavarodottá válok ettől az egésztől
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest