Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cheesy

őstag

Hogyan is kezdődhetne egy hétfő...

Ma 06:31-kor jön egy SMS és egy email is. Még lett volna hátra fél órányi szendergés, de gyanús volt, mert sms+email kéz a kézben csak akkor, ha valamit vásárolok. SMS-t megnézem, -8.072 HUF a számlámról, közlemény 'PAYPAL *FREESHIPPIN 35314'. Mi a lógó lóf..? Álom kimegy a szememből, ha 1-2k HUF lett volna még talán vissza is alszok, de azért 1 napot ingyen ne dolgozzak már.
    Jött email a Paypaltól is,

Merchant
    Dynamic Network Services Inc.
    http://www.dyn.com/charge
    888-840-3258

Instructions to merchant
    You haven't entered any instructions.

$30.00 USD

Mivel a DYN.com-nál nincs és nem is volt még soha előfizetésem, itt valami csúfság történhetett, valaki a nevemben vásárolt. Nade hogy tudott a nevemben vásárolni? Tudnia kellett a mail+jelszó párost amivel Paypalra belépek és amivel fizetni is lehet. Honnan derülhetett ez ki? Van egy ötletem, de más lehetőség azóta sem jutott eszembe... amikor kb. 2 hónapja az Extreme Digitaltól vásároltam (akkor először), az oldal felajánlotta a klasszikus regisztráció helyett, hogy a Paypal accal lépjek be. Ezt választottam. Tudtommal ilyenkor egy HTTPS protokollal nyit meg egy új ablakot, ott belépek, majd redirect az EE oldalára, immár belépve. Mindegy, egyedül innen kerülhetett ki info, ez talán jelzés értékű azoknak, akik hasonlóképp lépnek be azon az oldalon...

Paypalon nyomtam is a Resolution Centerre, Dispute Transaction, kijelöltem a mait és Continue, de nem engedi. Bár levonta tőlem a pénzt, 'Payment status: Pending'

A kérdéses Transaction Details alatt a 'View Billing Agreement Details' alatt

You've authorized use of your PayPal account for future payments to Dynamic Network Services Inc.. You can cancel this authorization by clicking Cancel below.

Annyit tudok tenni, hogy itt nyomok egy Cancelt, hogy legalább itt le legyen tiltva ez az oldal.
    Illetve a 'https://help.dyn.com/charge/' oldalon leírják, hogy mi lehet, amit vásárolhattunk tőlük.
    $30.00 USD – DynDNS Pro upgrade and domain registration

Akkor ezek szerint az SMS-ben lévő közleményben lévő FREESHIPPIN lehet, hogy a domain eleje?

Mivel nincs a DYN.com-on accountom, így megnézni sem tudom a Billing ID alapján, hogy mit is vettem tőlük. Viszont ott van a refundhoz a kontakt, írok nekik egy emailt.

Új hozzászólás Aktív témák