Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakydakillah
senior tag
Sziasztok,
ma PSN feltöltőt akartam venni, és szokásosan átküldtem magyar paypalomról us paypalra a pénzt. 40 dollár meg is érkezett, de tovább nem akar menni. Volt már ilyen problémátok? Ebayen akartam megvenni a feltöltőt, ott hibát dobált. Gondoltam vacakol az ebay. Viszont akartam átküldeni ezt az összeget másnak is, és arra a paypal ezt dobja ki:We can't send your payments right now. If the problem continues please contact Customer Support.
Customer support mert küldött egy auto reply mailt, amivel semmit se érek el. Volt már ilyen problémátok? Van tipp, hogy mi a jó fene lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Arc Raiders
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
V/