-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
concret_hp #15421 üzenetére
Pedig ott van hogy adispute átalakitása és olyankor már a paypalt is bele lehet vonni a dologba a dispute alapvetően csak azért van hogy az eladó és a vevő megbeszélje a dolgokat úgy hogy ezen megbeszélés rögzitésre kerül. Második szinten már a paypal is intézkedik és oda irják meg mik a történések. Nekm is igy volt írták hogy utalt a srác, irtam nekik ja persze és a feladási dij amit kifizettem hol marad? Kicsit szrakodás meg lassú ez a folyamat de előbb utóbb rendeződik mindig...
-
djculture
félisten
válasz
concret_hp #15406 üzenetére
Ha vitát inditasz akkor ott tudsz reagálni is amit ők leccsekkolnak.
-
üszök
őstag
válasz
concret_hp #15390 üzenetére
Ha egyik helyen nyitottál, a másikon már nem lehet. Várni kellett volna pár napot,és ebayon indítani.
-
válasz
concret_hp #15390 üzenetére
Hát én nem vagyok szaki, de ha jól tudom, a PP-s vita bezárása után már nem tudsz eBay-en semmit se nyitni, tehát vagy megkapod itt a pénzt, vagy buktad... De azért várj meg más választ is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest