- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kippedli #25927 üzenetére
Ha magyar a regisztrációd, akkor még devizaszámlára is forintban megy ki.
Ennél nincs más konverzió csak PayPal.
Vagy elvásárolod, vagy Withdraw funds-al bankszámládra ki, automatikusan átváltja, az összesítő képernyő kiírja hogy mennyi fog kimenni forintban, most kb. 270,18 Ft/$.
Az Erste nekem most 269,02-os árfolyamon váltaná, nem tűnik rossznak a PP. -
válasz
kippedli #22358 üzenetére
Nem kaptál e-mailt sem? 1 órán belül az egyenlegen kell lenni.
Melyik bankról ment? A legtöbb bank a bankon belülit még hamarabb is lerendezi, mint 1 óra.
Most 8 perce is ment egy utalási kör, minden óra 30-kor 7:30-tól 17:30-ig.
A közlemény rovatba csak a Trustpay-nél lévő számsort írtad és 45 percen belül, ahogy elkészült az utalási információ? -
válasz
kippedli #20648 üzenetére
A tranzakciók után von költséget, a forgalomtól függően csökkenhet a kezdő jutalék %.
De hogy érted ezt: Mindenkitől levon valamennyit?
Függ egyébként attól is hogy igénybe veszed-e a havi díjas szolgáltatás csomagok valamelyikét.
Egy link itt, attól függően, hogy mint üzlet mit nyújtasz
Itt a csomag díjak.
A 0 $-os: -
-
Kernel
nagyúr
válasz
kippedli #13684 üzenetére
Netbankból szoktam utalni (nem instant Top Up), ahol a közlemény rovatba kell írni az egyedi azonosító kódot.
"Leírás száma" nem tudom mi, de szerintem a szlovákok (akik az Instant Top Upot intézik) valami gépi fordítót használhattak, mert akkora baromságot láttam itt is:
https://www.paypal-topup.hu/Faq.aspx
5. Hogyan utalhatok vissza pénzt a PayPal számlámról a bankszámlámra?
Ha pénzösszeget szeretne a PayPal számlájára a bankszámlájára utalni, PayPal számláján válassza ki az 'Eszközök kiválasztása' funkciót. Ez az eszközök kiválasztásának és azoknak a bankszámlájára való utalásának a leggyorsabb módja. Ez az összeg 1 - 2 munkanapon a bankszámlájához lesz írva.Vagyis szerintük: Withdraw = Eszközök kiválasztása. Okos.
-
ferke72
aktív tag
válasz
kippedli #13556 üzenetére
Szia!
nálam is volt hasonló nyűg paypal fiókkal és ha jól rémlik csak az oldotta meg a dolgot amikor küldtem rá saját számláról pénzt,illetve az összes kért doksit e-mailben elküldtem nekik...
utána engedte a tranzakciókat elindítani illetve ha nem volt elég pénz a paypal számlán akkor leemelte a hozzá csatolt kártyához tartozó számláról automatikusan. a regisztrációs költséget minden esetben jóváírják számládon! -
Kernel
nagyúr
válasz
kippedli #13596 üzenetére
Ennyi erővel bárkinek megadhatnád a számlaszámod, az sem tud tőled pénzt levenni, mint a PayPal sem.
Egyébként ez az a szám, amit hozzáadni sem fontos (vagy "addolni", ha esetleg magyarul nem bírjuk leírni), mert amikor először utalok pénzt a netbankból (Top Up), automatikusan rögzítődik, így biztosan nem lehet elrontani.
Utána kiválasztom a Withdraw menüpontot és már ott fog szerepelni a saját számlaszámom, maszkolt formában:
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest