- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már nagyon rég az a javaslat hogy ne a PayPal váltása legyen használva ha bankkártya van hozzáadva.
2 éve annyi változott hogy addig előre meg lehetett adni a kártyához hogy mely váltási mód legyen használva vagy fizetéskor állítottuk át, ezt felcserélték arra hogy maradt az hogy fizetéskor kerül átállításra vagy pedig a bankkártya alapértelmezett devizája van igazítva arra a devizára amiben fizetni kell és ekkor nem kell a váltás módjával foglalkozni, mert az a devizás terhelés megy el a kártyakibocsájtóhoz.
Én amióta használom a PayPal-t (2011) mindig a kártyakibocsájtó váltását használtam. -
Megváltozott a fizetési rendszer, 2 lehetőség van
1. fizetéskor lehet átállítani az árfolyamot a kártyakibocsájtóra
2. Előre megadod hogy a kártyának mi legyen az alapértelmezett devizája. Ha EUR-ban fizetsz azt beállítva alapértelmezett devizának a kártyánál, semmiféle váltás nem történik az EUR terhelést a PayPal továbbítja nálad az OTP felé aztán ők majd váltják az EUR-t forintra.
Az Összefoglaló 4. pontnál van erről szó.
Én úgy oldottam meg hogy virtuális kártyát adtam hozzá amelyek a legtöbbet használt deviza alapértelmezésre vannak beállítva, van USD, EUR, GBP és HUF amikor fizetni kell az épp szükséges devizának megfelelő kártyát választom ésa kártyakibocsájtó afizetési deviza összegét kapja meg a PayPla-tól.
Ha neked csak egy kártyád van annál természetesen lehet változtatni mindig az alapértelmezést de havonta csak 6-10 alkalommal, pontosan nem tudom, kb. ezt a mennyiséget tudtam kiköveztetni, mert mire a a 6. alkalomhoz jutottam volna inkább a fenti beállítást kezdtem elhasználni.
Amikor rendszeres fizetést kezdesz el fizetni akkor megjegyzi a kártya deviza beállítást és majd azzal a devizával szedi le a havi részletet, ennél arra kell figyelni, ha a szolgáltató devizát cserélne, mondjuk USD-ről HUF-ra állítja az előfizetési díjait, akkor le kell állítani a $-os fizetést és a következő alkalommal HUF beállítással fizetni, hogy az legyen megjegyezve.Az OTP nem középárfolyamal számol, hanem az elszámolás napi első deviza eladásival, egyedül a fizetési értesítő van számolva a fizetéskori érvényes deviza eladásival.
-
-
-
Szia!
PP support tud segíteni a dologban, telefonon, esetleg emailben, de ez utóbbi elég hosszadalmas lehet, minden bizonnyal kérni fognak különböző dokumentumokat, amivel igazolod a személyazonosságodat, és a fiók tulajdonodat! Személyi igazolvány, bankszámla/kártya szerződés, stb...
-
Winner_hun
félisten
19800Ft-ból gazdálkodom?
Igen
Akkor lehet is rendelnem, úgy hogy a termék 19300HUFVedd már meg azt a szart
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest