Új hozzászólás Aktív témák

• aytukabozs

addikt

Nokérem egy dispute/claim szakértőre van szükségem.
    A sztori 'röviden';

Márciusban vásároltam Antelife-ról egy telefont 120$-ért, mikor megérkezett kicsomagoltam és jobban megnézve feltűnt hogy a telefon feltehetően nem teljesen új (a telefon zacskója gyűrött, a screenprotector bubis, az akkubölcső karcos, az optikavédő fólia hiányzik, és ennekokán az optika karcos, ÉS az IMEI nem ugyan az a telefonban mint a dobozán! szerencsére csináltam unboxing vidit, és fotókat).
    Ezektől eltekintve a telefon tetszik, gondoltam egy kis partial refund esetén megtartom.
    Első körben levélben próbáltam egyezkedni velük, kevés sikerrel, minden egyes levelemre másik ügyintéző válaszolt, ugyan azokat a köröket futottuk tucatszor.
    Második nekifutásra dispute-ot nyitottam hát, ahol hosszas alkudozás után megjánlottak 20$ refundot kiegészítve 5$ kuponnal (én 50$-ról indultam).
    Gondoltam alszom rá párat, amiből vagy 10 nap lett, de mikor megirtam hogy OK elfogadom, jött a meglepetés, azt írták a telefon új, de azért kaphatok 500 ante pontot.
    Persze nem fogadtam el és ujabb alkudozás kezdődött, dolláronként eljutottunk oda hogy 15$ + 5 kupon, de itt lecövekeltek. :/
    Azt irják fogadjam el vagy full refund és küldjem a telót.

Most jönnek a kérdések;
    Van-e esélyem hogy claimmé eszkalálás esetén megítéli a PP az eredetileg ígért partial refund összeget, vagy kb 100% hogy ők is a full ref. verziót fogják nyomatni.
    Ha visszaküldöm akkor ugye bukom a postaköltséget, vagy claim esetén dönthet úgy a PP hogy az is a bolt sara?

Új hozzászólás Aktív témák