- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hintalow
senior tag
-
hidroponi
tag
válasz
mtibi55 #12914 üzenetére
nem akarlak izelgetni, de kitol varod a valaszt itt?
hal'Istennek nem vagyunk akkor luzerek hogy statisztikai pontossaggal atlagos claim idoket tudjon mondani vki. nekem volt mar 1 napos is. de eladokent 2 honapig *szogattam a paypalt(hiaba), mert egy csalonak adott igazat. egy dologban lehetsz (majdnem) biztos, hogy 30 nap alatt megcsinaljak.
minden attol fugg, az eladod mit valaszolt a PP-nek. ha semmit, akkor gyorsan lezarjak. -
hidroponi
tag
-
válasz
mtibi55 #12906 üzenetére
Nekem fogalmam sincs, hogy mi a dolgok pontos menete, de józan paraszti ésszel gondolkodva nem másik kifizetendő számlát kellene küldenie az eladónak, hanem visszautalnia a plusz pénzt, és akkor rendben is lenne a dolog! Vagy storno az egész vásárlás, küldje vissza a teljes összeget, és ha visszakaptad, akkor majd megrendeled ismét, a rendes áron!
Szerintem! De majd megmondják a témában okosabb emberek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged