Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo V70 – a stílus érték?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi1984
csendes tag
Sziasztok.
Még a korábbi hozzászólásokban írtam,hogy volt egy kis problémám egy rendeléssel. Indítottam egy vitát a paypal-on,mert az eladó nem válaszolt semmilyen e-mailre nekem a rendeléssel kapcsolatban, később már a weboldaluk sem működött. Szóval a vita indítás után 10 nappal a javamra ítélt a paypal,de sajnálattal közlik,hogy az eladó számláján nem volt fedezet a teljes összeg visszatérítésére,de hogy ne aggódjak mindent megtesznek,hogy zárolják stb.stb. Ennyi erővel aki csalni akar az tud,mert csak egyből átmozgatja a pénzt egy másik számlára és kész. A paypal már nem is tud mit tenni.
Csak a tapasztalatomat szerettem volna megosztani veletek. Én nem nagyon bízom ezek után ebben a NAGY Paypal-ban akik, nagyon reklámozzák itt,hogy visszafizetik a pénzedet ha gebasz van...ja,visszafizettetik ha tudják...
Mellesleg 150euro volt az összeg nem pár ezer forint.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S24 - 256GB
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mellesleg 150euro volt az összeg nem pár ezer forint.
V/