- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
zenefan
üzenetére
A 400 Ft nem hitelesítési díj, csak próbaterhelés. Nem veszi el a PayPal, hiszen utána visszaadja.
Bankszámla hozzáadásánál ez nem értelmezhető, mivel arról nem tud pénzt levenni a PayPal. Csak azt kapja, amit én utalok. Azt viszont ellenőrzik, hogy a küldő neve azonos legyen a PP regisztrált névvel.
Bankszámla hozzáadásától még nem is lesz verified a fiók. Ez nálam is csak akkor következett be, miután kétszer utaltam pénzt a PayPal-re, közben egyszer vásároltam is. (Kártyát soha nem csatoltam.)
(#11660) Zh1k
Ha bankszámla sem tartozik hozzá, akkor később sem lesz verified a fiók, ami limitációkkal jár: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/