Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.Peter

aktív tag

Tudnátok segíteni?
    A paypal számlámat eddig tök jól tudtam használni. Ha meg akartam venni valamit akkor utaltam, a pénz megjött és megvettem ami kellett. Múltkor rokonnal vásároltunk, és a bakkártyáját használtuk, azzal fizettünk. A fizetés előtt ~600HUF volt az egyenlegem. Fizettünk, és rá két napra láttam, hogy eltűnt az a 600HUF is, pedig a kártyáról is leszedte a kellő összeget. Ez mitől lehet? :F
    Aztán észrevettem, hogy így, hogy egyszer fizettem azzal a kártyával, a rendszer megjegyezte, és hozzáadta a profilomhoz. Mivel nem akarom kifosztani a rokonom, eltávolítottam a kártyát. Közben utaltam számláról, mert vásárolni szeretnék. A pénz meg is jött, viszont a profilom átváltott "Status: Unverified " megerősítettlen-re.
    Az én bankkártyámat nem fogadja el a rendszer, és korábban is ilyen 400Ft-os utalgatással aktiváltam a profilom. Mitől váltott megerősítetlenre? Hova tűnt a 600FT korábban? Most megint aktiváljam a 400ft-al amikor semmi nem is változott? (elég ideges vagyok, mert sürgős lett volna a rendelésem, de most ezzel ***pok :W )

Új hozzászólás Aktív témák