-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Peter
aktív tag
Tudnátok segíteni?
A paypal számlámat eddig tök jól tudtam használni. Ha meg akartam venni valamit akkor utaltam, a pénz megjött és megvettem ami kellett. Múltkor rokonnal vásároltunk, és a bakkártyáját használtuk, azzal fizettünk. A fizetés előtt ~600HUF volt az egyenlegem. Fizettünk, és rá két napra láttam, hogy eltűnt az a 600HUF is, pedig a kártyáról is leszedte a kellő összeget. Ez mitől lehet?
Aztán észrevettem, hogy így, hogy egyszer fizettem azzal a kártyával, a rendszer megjegyezte, és hozzáadta a profilomhoz. Mivel nem akarom kifosztani a rokonom, eltávolítottam a kártyát. Közben utaltam számláról, mert vásárolni szeretnék. A pénz meg is jött, viszont a profilom átváltott "Status: Unverified " megerősítettlen-re.
Az én bankkártyámat nem fogadja el a rendszer, és korábban is ilyen 400Ft-os utalgatással aktiváltam a profilom. Mitől váltott megerősítetlenre? Hova tűnt a 600FT korábban? Most megint aktiváljam a 400ft-al amikor semmi nem is változott? (elég ideges vagyok, mert sürgős lett volna a rendelésem, de most ezzel ***pok
)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Tesla topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
V/