Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GIJoe
    addikt

Üdv! Lenne 1 kérdésem, hátha tudtok tippet adni, már írtam a Paypalnak de nem válaszoltak...

Szóval, vásárolgattam rendszeresen a Pel, viszont rájöttem hogy túl sok borravalót hagyok ott így amikor webshopban vásároltam, és átirányított a Pre, ostoba módon nem a saját fiókomon belül lépve adtam meg a kártyám, hanem egy másik mail címre regisztráltam vele... Na most ez nemi is lenne gond, viszont refundot kaptam a véletlen létrehozott másik P accra, és lassan egy hete nem jelenik meg a refundolt összeg.
    Hitelesítettem a felesleges P-accot, de semmi. Viszont most már egy ideje a normál P acconmat használom.

Mi a feltétele annak h megkapjam a Refundot? A helyzetet tovább bonyolítja hogy a vásárlásokat OTP webkártyára végzem, ami virtuális és küldeni nem lehet rá, és le is járt a 30 nap szokásos kártyazárolás, tehát ha a kártyára küldenék vissza, vagyis róla oldanák fel a zárolást nem menne.... tipp esetleg? :B

Persze a felesleges P accot még nem szeretném megszüntetni, mert még nem érkezett meg minden csomag ahonnan kell... (esetleg lehet tranzakciókat exportálni? :B )

Új hozzászólás Aktív témák