Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
somé
őstag
Már volt itt hasonló téma, de azért leírom:
Nyár elején eladtam valamit az e-bay-en, kifizették, ment a csomag Olaszba. Viszont mire kiért erősen rongálódott, de ez csak kibontás után derült ki. 220-EU-s kárigényt fogalmazott meg velem szemben a vevő, természetesen fotókkal igazolta a sérülést.
Az itthoni szállítócéggel azóta (2,5 hónap) "folyamatban van" az ügy, kártérítést nem nagyon akarnak fizetni, már lassan a Békéltető testület elé terjesztem a dolgot, feosz szerint jogos a követelésem.A vevőt még akkor tájékoztattam, hogy hajlandó vagyok fizetni a kárt, de csak akkor, ha nekem is fizetett a szállítócég.
Teltek a hetek, ma ránéztem a PayPal-os accountomra és látom, hogy 200-EU-s mínuszba van a "balance", mivel augusztus 4-én a PayPal az ő kárigényét kifizette, tehát én tartozok nekik.
Külön levelezőt használok PayPal-hoz, hamar belépek és látom, hogy az egésznek semmi előzménye nincs, 5-én tájékoztattak, hogy befejezték az ügyet, mérlegelés után a vevőnek adtak igazat és kifizették neki az igényét.
Mi alapján mérlegeltek, ha engem egy árva levéllel nem kerestek meg? Én fizetni nem fogok az hót ziher.
Hogyan tudják behajtani rajtam a követelésüket? Primary számlának a netes számlaszámom van megadva, amin nulla pénz van, úgy olvastam, hogy 90 nap után megpróbálják autómatice levenni az összeget. Viszont egy sima folyószámlával regisztráltam, amit a hétköznapokon használok, valamint ehhez van társítva egy deviza számla is. (Tehát 3 számlaszám van az accountomban.)
A kérdésem, csak a primary-ről próbálják levenni majd a pénzt, vagy mindegyikről, ami a nevem alatt van? Mivel ugye negatívban vagyok, törölni nem tudok semmit.
Fenyegetőznek egy darabig, aztán elül a vihar? Az accountomnak bizonyára annyi....
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/