Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

válasz Bigemperor #10068 üzenetére

A magyar feluleteket abszolute nem ismerem... a pp nem csak a help-ben magyar? Bar a magyar ebay meg kulon katasztrofa, en azt ket probalkozas utan ignoraltam (a usered ugyis ervenyes az osszes ebay oldalon).

Na varj, kozben eszembe jutott, nem az van, hogy engedted az ebayt meg a paypalt teljesen osszenoni, es a jobb szelso sarokban van a fizetesi felulet? (Bar az is angol feluleten biztos csak hogy ott...) Keress valahol attol balra felfele olyat, hogy szetvalasztja a pp es ebay account-okat, legalabbis az instant fizetest, ettol annyiban is biztonsagosabb (mar ha masik jelszot hasznalsz), hogy mind a ket jelszo kell a vasarlashoz-fizeteshez. Na ha igy lepsz be a pp-ra, hogy kulon oda is bejelentkezel a jelszavaddal, akkor kell azt latnod, amit en mondtam. Az osszenovesztes eseten nem latszik.

Egyebkent pedig: az ebay vasarlasrol kaptal szamlat? Mert elvileg szerintem ha fizetesre var, akkor a pp-ra kozvetlenul belepve is latnod kene. Vagy hat a masik variacio, hogy a pp-ra belepsz, atallitod eleve a beallitasok legmelyen (olvass vissza vagy keress ra a help-ben), hogy mindig forintban terheljen, es akkor mar menni fog az altalad hasznalt modon is (akar magyarrol, akar osszekotve).

Szerk. most olvasom, neked forintban irja. Hat akkor passz... dobj mar be egy kepernyokepet, hogy mit latsz, mert igy nehez hogy talalgatni kell.
    Instant fizetos a cucc (csak akkor veszed meg ha egybol fizeted), vagy megvetted es fizetesre var?

Új hozzászólás Aktív témák