Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
simondr
senior tag
de ha tudtátok akkor miért nem magyaráztátok el a palinak? Úgy pl ahogy én tettem. Így magyarázatot kapott volna, hogy hogyan képzelje el.
Ti ellenben csak annyit irtatok, hogy "attacks with this weapon penetrates".... ezt ő is látja és el tudja olvasni, de ha nem érti, akkor nem fogja érteni abból hogy beírjátok uezt még egyszer.mod: mondjuk egyébként pont a te magyarázatod a legjobb(cinikusság nélkül mondom, hogy a legjobb, mert tényleg te fogalmaztad meg a legjobban 1 mondatban hogy mit csinál):
"Csak azt írja, hogy 30% resisten vagdos keresztül a fegyó."
csak itt is ugye az a baj, hogy nem részletes, nem ír a mögöttes mechanikáról semmit stb. -
simondr
senior tag
igen.
de azért a POE-nak is van egy sajátos magyarázási struktúrája amit szerintem nem könnyű elsőre érteni.mod: például anno, mikor jöttek az ascendancyk, akkor az Assassinnál volt egy olyan dolog hogy
"+0.5% critical strike chance per power charge"namármost ez azt jelenti hogy kapsz 0.5% crit chanceot power chargeonként, de ebben a leírásban sehol sem látom, hogy ez a base crit chanceodat növeli, vagy a már módosítókon átment össz crit chanceodon növel.
-
-
AtHoS
nagyúr
Dupla autocorrect...mega...
Egy kis ON: első belly dropom megvolt tegnap éjjel
bár csak 3 sock
Eddig totemes karival sikerült érdemben játszogatnom, de most Ngamahu Cyclone Build-et kezdtem el, bár ennél is van totem, viszont nem erre épül a fő sebzés.
lvl62 magasságában vagyok vele jelenleg (itt esett a belly oO egy abyss lyukban lévő bosstól...talán nem volt 10 sec míg sikerült lenyomni)55-ig Sunder-rel aprítottam és 3-4 alchot költöttem leveling fegyókra. 56-os szinten sikerült vennem Ngamahu-t 50c-ért, bár volt 23ért is listázva csak épp nem volt elérhető, mikor én is gépnél voltam...mindegy. 9c-t költöttem még 6L páncélra a többi cuccom talált rare. De a lényeg, hogy Ngamahu is nagyot dobott a Sunder sebzésén, de mikor a 6L páncél is meglett és rá tudtam gemezni a buildra, onnantól olvad mindenki körülöttem, így normál és cruel labot is sikerült elsőre abszolválnom, bár rezek azért hagynak maguk után még kívánnivalót.
Kíváncsi vagyok mit lehet kihozni majd belőle
-
-
0karmacoma0
senior tag
Látom te megúsztad az őszi win 10 frissítést.
Plazma: Ezt is public-á lehet tenni, és gondolom onnantól egyénien tudod árazni a mapeket.Amúgy az eddig látott új mapek nagyon jók. A T1-es Lockout vagy mi pont nem jön be, de a többi kifejezetten logikus, jó layout. Ami megragadt, hogy Leyline-n brutálisnak tűnik a sűrűség, Iceberg meg gyönyörű, nagyon jó layouttal. Csak onnan jutott eszembe, hogy mennem kellett egy Grottót...
-
-
Har_melin
addikt
Bocs, de tényleg úgy érzem, hogy valami maszek frusztrációt levezetni jársz ide kommentelni. Olyasmit kérsz számon a játékon, ami minden, egyedileg fejleszthető karakterrel operáló játék sajátja: nevezetesen azt, hogy lehet olyan karaktert csinálni, ami könnyedén átmegy bármilyen endgame kihíváson.
Azt hagyjuk, hogy ráadásul ez sem igaz, épp az előbb írták le, hogy vérprofi streamerek is behalnak rajta szuper cuccal és a sokezredik óra után is, de ettől még igen, lehet 99,9%-os karit csinálni. Sőt, mindenkinek ez a célja.
Azon nyammogni, hogy vannak, akik utána sokat játszanak még ezzel a karival kb. a "mai fiatalságot csak drog meg a zinternet" érdekli" hülyeség. (apropó: honnan tudod, mennyit játszik vele azután, hogy megcsinálta? Lehet, hogy már hat másik buildet fejleszt.) Ha neki az a szórakozás, kinek mi köze hozzá? Lehet, hogy napközben tizeniksz órákat gályázik és este már csak egy fél óra garantált sikerélményre vágyik. Te magad írtad, hogy több ezer órád van Heroes of the Strom-ban. Akkor akinek az nem jön be, az lehülyézhet téged, mert milyen mentális szint kell már ehhez?
-
0karmacoma0
senior tag
Erre a játékra ez pont nem igaz, mert egyrészt ha agyatlanul haladsz és nem figyeled mi ellen mész simán elvisz egy reflect, body explosion vagy egyéb, amire érzékeny a karaktered(Pl Ziz is nemrég eltüntette az egész csapatát HC-n, egy meggondolatlan mozdulattal), másrészt meg mechanikailag kihívást jelentenek a nehezebb bossok, a megfelelő flask management, meg ugye itt is az a fő mozgató, hogy kitaláld a karaktered, hogyan tudja megugorni a következő szintet, hogy azok a pixelpacák egy T16 mapon is úgy tűnjenek el, mint neked act9-ben.
Amúgy továbbra se értem mire vágysz egy ARPG-től. Az utóbbi időben nagyon kevés játékkal játszottam, ami több contentet tartalmazott volna, a legtöbbje rövid időn belül repetitívebb és ötletszegényebb volt mint a 35. spider forrest map egymás után. A legtöbb játék mára csak valami primitív, leegyszerűsített foszlánya annak a stílusnak amiből érkezett(Pl Dio 3, HOTS, Hearthstone, hogy azokat említsem amikkel évekig játszottam), amiknek hiába akarsz a mélyére látni, kb semmi nincs benne, amiben igazán el lehetne merülni, mert levágták, nehogy gondolkodnia kelljen a játékosoknak.
Ebből a játékból kb semmit nem láttál, de néha idejársz elmondani azt amit 15 éve is el lehetett mondani a műfajról, csak pont egy olyan játék topicjában amire a legkevésbé igaz az, hogy nobrainer grindelés az egész. Simán van aki guide alapján is brickeli a karakterét, mert fogalma sincs miből jön az adott build sebzése, defense-e, milyen játékstílust követel meg, stb... Btw nekem összejött 50-60+ex a szezonban úgy, hogy napi 20 ugyan olyan mapnál tuti nem toltam többet max egyszer-kétszer az elején. Ha jó az Atlasod(amiről gondolom ugyan így nem tudsz túl sokat), akkor simán lehet 3-4 fő farmolós mapod, mellé meg ha kedved van nekimehetsz 3-4 endgame bossnak, meg még 10-15 igazán nehéz pályának.
-
Har_melin
addikt
Mapozásig gyakrolatilag két szettel el lehet jutni, az egyik kb. A5 végéig, a másik lvl60-ig. teljesen fölösleges addig kereskedni, mert pár unique cucc kivételével elenyésző eladható dolog esik. (amennyiben a build kifejezetten tartalmaz valami endgame-ben is használandó alacsony szintű unique-ot az természetesen kivétel, de ezeket is csak egyszer kell megvenni.)
-
Mirman
őstag
Ez azt jelenti hogy rosszul játszol
. Én ha játszom akkor nagyjából 90% mapozas és 10% a cuccok eladása a mapok után . Nagyjából semmit se kell felszedni kivéve ékszereket , uniq cuccokat , div cardokat , essenceket es currencyt .
Mielőtt azt mondod hogy nem hatékony amit csinálok csak ebben a ligában kb 1000 C értékű cuccot adtam vettem .
-
Har_melin
addikt
most azon panaszkodsz, hogy egy ARPG-vel játszva nem egy MOBA-t kapsz? Az nem a játék hibája, hogy az, ami és nem valami másik műfaj.
Másrészről teljesen igaza van 0karmacoma0-nak: a játék kb. alsó harmadánál jársz, mennyi, másfél hét alatt? A rutinosabb játékosok ezt max másfél nap alatt megcsinálják, de mint a mostani race-nél is látszott, sokan egy-két óra alatt. Nyugi, magasabb szinten szét fogod harapni a billentyűt, hogy időben pótold a totemedet, lerakd a sebzést segítő aknádat, igyál az éppen szükséges flaskából, feltéve, ha közben fel is tudtad tölteni. Kevés lesz az egy kezed rá, de attól ez még nem lesz egy fix setuppal operáló, animált gyűjtögetős kártyajáték. Ha neked az a szórakoztató, akkor ebben soha nem fogsz igazán élvezetet találni. (Ez nem a MOBA-k leszólása volt, hanem szimpla ténymegállapítás. Az egyik körte, a másik szalámi, nem minőségi különbség van köztük.)
-
0karmacoma0
senior tag
A HOTShoz szerintem ne hasonlítsd, mert a két játéknak semmi köze egymáshoz. Egy ARPG mindig is a karakterépítésről és a lootról szólt, mechanikailag nyilván nem veheti fel a versenyt egy csomó aktív skill kezeléséről szóló mobaval. Azért a Tier 15-16 bossoknál vért fosol mire kiismered a boss mechanikáit és még úgy se könnyű megölni őket. Egy Phoenix cast speeddel, vagy Hydra ele weaknessel igazi asztalcsapkodós sírós-nevetős kihívás. Act 6 nagyjából a játék 3-4%a lehet. Ez a játék az endgameben és a karakterépítésben zseniális a versenytársaihoz képest. Ez az 1 skilles dolog meg ARPG sajátosság. D3ban is azt a skillt használtuk amire épp ráírták hogy a set ad +90000% sebzést, és minden annak a buffolsááról szólt, és Grim Dawnban is ilyen volt egy hatékony build. Itt hatalmas bónusz, hogy a support gemek segítségével totál más funkciót tölthet be egy skill különböző buildekben, de ettől még ez a műfaj nem a 6 támadóskill váltogatásáról szólt sohasem.
-
Har_melin
addikt
32(!) új map, átdolgozott Atlas, 10 új gem, Shaper és elder cuccok elég brutál bónuszokkal
-
0karmacoma0
senior tag
Nekem elég, ha kiveszik a molten groundot, mert kb kikapcsolt monitorral is játszhatnék olyankor, meg jó lenne valami izgalmasabb single target ranged skill, amit alternatívája lehetne a barrage-nek. Személy szerint annak is örülnék ha lenne pár új értékesebb mapspecifikus reward, mint a The Doctor, Abbadonned wealth, opal ring és társai. Izgalmas lenne liga elején rájönni mit és hogyan érdemes farmolni.
-
-
crazygamer75
tag
Könnyen lehet, hogy igazad van és az SSD megoldja a bejelentkezési próblémát (mi is a próbléma? 2x kell bejelentkezés gombot használni heti 1 vagy 2 alkalommal?), de az hogy "Ennek a játéknak SSD kell" erős túlzás, több mint 1 éve játszom, szinte napi szinten, anélkül.
Aki ide téved a fórumra, mert kipróbálná a PoE-t, nehogy az miatt álljon el a dologtól, mert azt hiszi, hogy a game csak giga gépen giga nettel megy. -
crazygamer75
tag
Úgy tűnik én extra szerencsés vagyok.
SSD-t sose látott még a gépem, a játék mégis megy.
A PC konfigom meg se közelíti az általatok említettet: AMD Athlon II X3 460-GeForce GTS 450 1GB-8GB DDR3 1600 mhz, 1080p-ben közepes grafikára állítva a játék mégis megy.
Internetem falusi 50 megás telekom (gyári router, sose állítottam semmilyen beállítást rajta), torrent folyamatosan megy, 2 gyermekem napi sok órát rá van kapcsolódva telefonnal a wifire, a játék mégis megy.
Észrevételeim: teljesen random(napi 1x, heti 1x) néha megmakacsolja magát PoE és 2x vagy 3 x kell bejelentkezni. Ritkán ha pályát váltok, állni kell az elején 20-30 sec-et, míg betölti az effektjeimet (addig nem érdemes elindulni, mert szaggat), ha belefutok egy extra adag mob-ba, előfordult már, hogy belaggolt (közel 1000 óra játékidőben, kb 5x haltam ez miatt).
Én inkább a szerverek ritka instabilitására gondolok és elfogadom azt a pár laggos időszakot, mint hogy SSD-ért, GTX1050Ti-ért szaladjak a boltba, vagy mindenkit letiltsak a netről ha éppen napi 8-10 órát PoE-zom (meg is ölne a család)
-
0karmacoma0
senior tag
Nekem az a tapasztalatom, hogy ennél a játéknál jobban semmi nem érzékenyebb a netre. Ha bárki más használja a netet rajtam kívül(sima netezés, semmi torrent vagy letöltés), már 3-500as pingeket kapok, néha simán ki is dobál. Dota, Destiny 2 vidáman elvan ugyan ilyen körülmények között.
-
Har_melin
addikt
az én cleave-es karakteremnek semmilyen effektje nincs, de magasabb szinten mondjuk egy freeze shrine körül összegyűlt fire mob esetén mégsem látni semmit a monszták és a környezet egymást átlapoló effektjeitől. A másik kitételed pedig az volt, hogy egy whirlwind neked szimpla - ami nem szimpla, az meg mind effekttel jár, néha többel is.
Ezért mondtam azt, hogy ha A3-ban vagy, akkor még alig láttál a játékból valamit. Válassz egy skillt, ami szimpatikus, játsszál vele és ne aggódj azon, hogy negyven szint múlva mit fog látni a társad. Sokszor semmit, mindegy, hogy mit választasz.
-
Har_melin
addikt
először: amit belinkeltem az komplett build.
A másik, hogy két mozgás skill fölösleges - magasabb szinten szükség lesz azokra a felszintezett gemekre, amiknek most nincs helyük a fölöslegesen berakottak miatt. Lehet persze próbálgatni saját fej után, majd meglátom mi lesz alapon, de a kezdő játékosok eddigi visszajelzései alapján ez jellemzően a szopóágat jelenti, már viszonylag hamar, még az alapjáték vége előtt. Ennek is van varázsa, csak általában ilyenkor a játékot okolják a kudarc miatt...
A harmadik, hogy itt nincsenek kombók - minden skill egy billentyűs, de ettől még bőven meg tud szívatni a játék. Én is játszottam pár évet D2-vel, a közelében sincs ennek. Nem akarom elvenni a kedved, de ha még csak A3-ban vagy, akkor John Snow, nem tudsz te semmit...
Negyedik: olyan skillt, aminek se effektje nincs, se nem sima attack, nehéz lesz találni.
Ötödik: az EC-k használatán nincs igazán mit elsajátítani. Vagy van olyan skilled/cuccod, ami generálja őket, vagy nincs, ennyi. Van build, amelyikhez nélkülözhetetlenek, van amelyiknél nem oszt, nem szoroz. Itt egyetlen skill vagy bónusz sem kihagyhatatlan - legfeljebb vannak, amelyek általában, a legtöbb builddel jól működnek.
-
Mirman
őstag
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1995010
Telóról vagyok bocsánat a linkert. Szóval a build egy kétkezes baltakra építő Cyclone Bleed build . Nulla cuccal elkezdheto tehát kezdőként is bátran vele lehet vágni és ahogy egyre több currencyd lesz vehetsz jobb cuccokat amivel bármit leolhetsz.
-
Har_melin
addikt
most írtad: Cleave. ha még csak tanulgatod, akkor ez a build, elég nehéz akár elszúrni, akár meghalni vele. A cuccok később szinte egy az egyben átmenthetők egy kicsit agresszívabb gladiator változatba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest