- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
válasz
Markiboi #29733 üzenetére
Tekintve hogy controllerről nem lehet egyszerű játszani egy sokgombos buildet, úgy egy aurastacker carrion golem necro build jól hangzik. Ott a flaskákat kell csak elsütni, a többit elvégzik a minionok.
Meg fogja izzasztani viszont a gépet. A bekerülési ktségről nincs fogalmam sajnos konzolon, de a gear nagy része unique, egy rare sapi kell azt ki lehet craftolni magadnak is. Ami trükkös és sokba kerülhet ha nem magad craftolod, azok a cluster jewel-ek.
Nekem PC-n bejött a build, maven-t is leverték pikkpakk a minionok. De tény, hogy benne van 50-100 exa úgy hogy amit lehetett craftolni azt én csináltam. /mondjuk standardon ez nem nagy pénz, 2-3 nap alatt összejön ha kell/. -
Mirman
őstag
válasz
Markiboi #29733 üzenetére
Utána kell nézni hogy a PS mennyire bírja a carrion golemeket (maximum zombikat javasolnék melette , ne legyen veled a teljes zoo), de ha azt bírja akkor a Carrion golem necro / elementalist egy nagyon jó választás szerintem, jól lehet scalelni és bírja az endgamet. Konzolon amúgy is oylan build a legalkalmasabb amit minél kevesebbet kell irányítani pontosan, erre a golemek tökéletesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest