- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
aradebil2 #29171 üzenetére
Ezt tudom.
Csak en ugy ertettem, hogy az adott targy es a mirror is az enyem. Ha lemasolom, akkor buktam egy mirrort, a targyat eladva pedig "csak" az x exa a bevetel. Ami meg netto baromsag.
Nyilvan, ha nalam a targy es neked van mirror-od, akkor csupan a tukrozest felajanlva mar mas a lany fekvese.
Csak valamiert az volt a default a fejemben, hogy sajat cuccot tukrozol sajat mirror-ral, ami csak akkor erne meg, ha a keszitett targyert kapnal egy mirrort plusz valamennyi currency-t. -
válasz
aradebil2 #29128 üzenetére
Nekem nagyon rosszul ment eddig ez a liga, valami miatt iszonyúan beszaggatott a játék. Az hogy másodpercekig nem tölti be a textúrákat csak hab a tortán. Nem hiszem hogy a játék szempontjából egy i7-4790 gyengécskének számítana, de ki tudja. Előző ligában még nem voltak ilyen gondok. Most egy tömegesebb breach spawnnál 30-ra esik az fps 130-ról.
-
TrollBalint
addikt
válasz
aradebil2 #16878 üzenetére
Ha nem tetszik az első amit bead, akkor csináld meg, majd a többit ne.
Ezt most nem értem. Ha nem tetszik, akkor miért csináljam meg, és a többit ne? Igazából azért nem akarom / nem akarok upgradelni egy szobát, hogy egy másikat upgradelhessek helyette, szerettem volna megcsinálni a vonatkozó achievmentet.
-
Har_melin
addikt
válasz
aradebil2 #14687 üzenetére
Nálam most éppen egy belső saroknál adta be, szóval bármi lehet, egyet kivéve: a háló külső sarkait. Mivel a folyosók alapvetően négyzetrácsos rendszerben vannak és a folyosók nem keresztezik egymást, egy helyiségnek max négy kijárata lehet: fel, le, jobbra balra. Ezek közül az irányok közül csak a befelé, a szoba felé mutató, jelzett vájat által nem foglalt irány jöhet szóba, márpedig külső saroknál ilyen nincs.
szerk. : Közben elolvastam a reddites posztot és a kommentjeit is. Ha a "két út áll előttem" szabály nem is 100%-os, mert úgy tűnik vannak kivételek, elég nagy arányban működik ahhoz, hogy érdemes ezekkel a wp-kkel kezdeni a felderítést.
-
Har_melin
addikt
válasz
aradebil2 #14417 üzenetére
ez attól függ, mennyire vagy gyors. A liga elején (mondjuk az első két, max. három hétben) még mindennek van ára, így a lab runok, endboss lootok jó áron mennek el. Utána inflálódik, az egészen top cuccokon kívül mindennek kezd lemenni az ára. Szóval ha a második hét végére fixen le tudod nyomni über atzirit vagy shapert, akkor buli, ha csak a hatodik hét végére, akkor nem.
Az itt is többször szóba került már, hogy igazán komoly pénzt vagy item flippel lehet csinálni (amihez csak némi induló tőke kell és nulla játék, mert arra nincs is időd) vagy map runra kihegyezett karakterrel. Ha 2-3 perc alatt futsz egy mapot és csak az über strict beállítású dropot veszed fel, akkor abból viszonylag jól ki lehet jönni. A többi, az mázli kérdése. Über lab dropból szintén elég jól lehet keresni, ráadásul szerintem az talán a legkönnyebb annak, akit nem idegesít a lab, mert lab runra optimlizált karit elég könnyű összerakni nagy befektetés nélkül is.
respecelni nem igazán érdemes, pár nap alatt (a profiknak pár óra alatt) map szintre lehet hozni egy karaktert.
-
simondr
senior tag
válasz
aradebil2 #14417 üzenetére
szerintem ha a Scion / Ranger / Templar / Marauder / Shadow / Duelist / Witch hetesből választasz, akkor nagyon nem nyúlhatsz mellé
"Vagy igazából tök mind1, hogy mapok eladásából, labrunok eladásából, vagy bossból eső itemekkel szerzed meg az első egy milliódat?
"
Igen.
-
Har_melin
addikt
válasz
aradebil2 #14411 üzenetére
mivel az eventben semmi nem változik az alap ligához képest, nincsenek rebalance-ok, pont ugyan az a meta, mint a ligában. Ami ott működött leage starterként, az az eventben is működni fog.
Az event egyébként teljesen új economy, nem használhatod benne az eddig összeszedett cuccaidat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- PlayStation 5
- EAFC 25
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- LEGO klub
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest