- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brunnehilde
senior tag
Előző ligában volt egy célom, összegereblyézni akkora vagyont, hogy tudjak venni egy magebloodot. Nem jött össze, pedig ha jól emlékszem, egy 30dives omni amuval indult a dropfest. Ebben a ligában megint ez volt a cél. Fél napos tradelés után (eladtam a fusingokat
) a 80 divből lett 250, és meglett a drágaszág.
És még el se szegényedtem, maradt legalább olyan 150 divem.
Mindezt úgy, hogy semmi komolyabb érték (10+ div) nem esett. Mondtam, hogy jó ez a harbi+metamorph+searing mapozós kombó.
-
brunnehilde
senior tag
Levelingre az OOS, storm brand, lightning conduit trió és ezek tetszőleges kombinációja teljesen rendben van, szokásos leveling gearrel (berek gyűrű jó dps boost). Map modok közül amit nem tud megcsinálni, az az elem reflection (erre ott van a sextant mod), meg még van pár, amiket meg lehet csinálni, de én szeretek elkerülni. 70%+ avoid elem ailments, 60% reduced effect of auras, no life és mana regen.
Liga contentből nem nagyon van olyan, ami kifejezetten "tiltólistás" lenne. Sanctumban (nagyon keveset toltam), úgy tudom a SB elég jó. Komolyabb bossok ellen is az SB+LC kombót használom (chain és elem prolif helyett culling+divergent innervate supportokkal).
Har_melin: Tendrils+OOS, és amint lehetett, már az LC-t használtam. Herald of Ice-al, Light of Lunarissal (már lvl28-tól használható) és berek gyűrűvel (gyűrűkkel).
TrollBalint: Még mindig nem a buildekkel van a gond, hanem veled.
Aki nagyjából mindent máshogy és forditva csinál, mint ahogy a leirásban van...
-
brunnehilde
senior tag
Visszatérve a map drop panaszkodásra. Meglett a 4 voidstone, aztán sliccha javaslatára kiszedtem inkább a singular focust, és beraktam city mellé atoll és coves mapokat is. Teljesen felesleges a singular, bőven esik annyi ezekből, hogy mást ne is kelljen futnom. Azóta a 80 t16-ból lett 300 és jött kb 30 guardian map is.
-
brunnehilde
senior tag
Nincs konkrétum. Én toltam Harvestet, Alvát, Harbingert, Metát, Breacht, nagyon jött az xp mindegyikkel. Fele annyi mapot kellett lenyomnom, mint eddig bármikor, szintlépéseknél.
Metánál meg ráadásul volt egy érdekesség is, két meta monsta megdobta a lvl18-as gemet majdnem lvl20-ra. Lestem, mint a moziban.
-
brunnehilde
senior tag
Én is inkább a stabil, "kisebb" profitot szeretem. Bár az a kisebb 100-150c (locus, doryani templomban, invitation, lifeforcet meg divért adom).
Na ez érdekes, mert ki van rakva nekem is az elder/shaper/conqueror mapok és kb egy darab nem esik bossoknál. Mavenes mapokra korlátozódnak? City meg legjobb map, lineáris, 3 bossos, gyorsan pörgethető, csak essen elég...
-
-
Lokids
addikt
Átraktam lightning arrowra. Atomszar íjjal is jobb. A single target dmg még a béka segge alatt, de ha lesz jobb bow, akkor lesz sebzés is. Viszont védelemnek csak evasion van. Az nemtudom mennyire lesz elég. Facetankolni biztos nem fogok vele
És még van kb 15 skill point amit át kell raknom. Csak nincs még orbom hozzá -
-
0karmacoma0
senior tag
Igazából a nehéz az, hogy egyszerre legyen tankos és maradjon dmg. Én a klasszikusabb verziót nyomom brand nélkül, és Prism Guardiannal. Utóbbival gyorsabban felkerülnek a fontosabb aurák, előbbi hanyagolásával meg több pont marad a fán védekezésre. Már messze nem olyan op a védelem mint Metamorph környékén, de saját craftokkal is el szoktam jutni a 8-10k es sávba. Ami drága lépés az a low life váltás, és az olyan curse on hit gyűrű amin rendes Dex/Resist és ES is van. Általában eddig nem szokott nagyon gondom lenni, és ez már bőven a kényelmes T16 sima Sirus/újabb bossok szint. Innen lehet költeni a világ pénzét rendes beltre, cold dot kesztyűre, top tier wandra, és olyan magas ES-ű Bootsra, amin van 35% mov speed. Ezen a ponton tényleg van, hogy 30-40 ex egy corrupted chest, rohadt drága volt mostanában a lev4 empower és az awakened gemek, az igazán durva wandok meg 50-100 ex között mennek. Ezekkel már a többi boss is sima, de alapvetően baromira nem kellenek semmihez. Személy szerint az Aegis verziót nem próbáltam, gondolom az brutál tankos és jó drága is. Alapvetően soha nem hiányoztak ezek a cuccok.
-
Lokids
addikt
-
0karmacoma0
senior tag
Látom, hogy közben népszerű lett, nagy a kísértés, hogy kicsit érdekesebbé tegyem a dolgot, de az utóbbi évben keveset foglalkoztam a játékkal, így maradok az occultistnál. Ott már csukott szemmel megy a leveling, megvannak a személyes preferenciák, ahol élesen eltérek Shak buildjeitől, és tudom milyen mérföldkövek kellenek a különböző contentekhez, így most maradok a biztosnál.
Meg ugye a profane bloom a legjobb érzés a világon.
-
Mad_Wolf
aktív tag
ohh bakker most nézem csak hogy ki csinálta. igen, egyetértek a többiekkel, én is beszoptam már ennek a izének valami tutijó mindentvivő buildjét, talán kétszer is. Felejtős lesz ez is valószínűleg.
Nagyon hájpolják viszont most az Eternal Knives ignite buildeket, lehet azt majd kipróbálom később, ha nem égek ki az RF-fel (pun intended) és jó a liga.
-
Rayner
őstag
Még nem tudom, nem hiszem, van sok más meele strike skill megnézem hátha jó lesz valami (Crittias pl molten strike-al játszott) Nem tudom még mennyire herélték ki a LS-ot de ha nem nagyon akkor lehet az lesz. majd próbálgatom de molten is fasza nagyon. találtam több talentfát és egyikben pl 25 aps volt és nem volt nagyon drága
-
-
-
Rison77
senior tag
Ó igen azok a golyók fantasztikusak. Amikor nyomok egy dash-t a nagy golyó elől ami éppen rám akar zuhanni, és aoe-ban sebezni, bőven range-en kívülre dashelek, de a játék már lekalkulálta, hogy én bizony már benne voltam... és kb 3-4 yardra a hatókörtől 1 hitel a semmi..
Még csak nem is desync, mert akkor visszadobni a golyó alá..
-
-
-
Rayner
őstag
Az a gond, hogy 100ex már nem pénz. ok a spintowin, ennyiből lazán kiraksz egy autobombert vagy RF-et (bár ezt nerfelik és bossokra amúgy se volt túl jó, mavenre meg semennyire) 200exbe meg már akkor ott a wenomgyre champ ami a 2. legjobb buildem volt alltime. szóval nem tudom, nem győz meg mivel cyclone base dmg még mindig nagyon gyenge és emiatt csak CoC-mellé van értelme de ugye akkor már nem igazán beszélünk cyclone buildről. Ebben a ligában már farmolni szeretném az ubereket (valszeg lesz is olyan ami viszi majd simán, kivéve a cast on death mert az is kinyírták ) Úgyhogy szokásos start aztán 3. héten valami bitangot megint összedobok.
-
Rayner
őstag
-
Rayner
őstag
minden bizonnyal szinte semmi nem megy ebből core-ba. a mechanika megvalósítása katasztrófa volt. (mikor melyiket éppen hogyan nyomjad... felesleges.) az kellett volna hogy map elején választasz melyiket akarod és végig a pályán fent van ennyi. talán a recombinátorok valamilyen formában, mert az jó volt bár túl OP. ha vissza is kerül biztos lesznek megkötések.
-
m.lala
aktív tag
Úúútálom a blightot valahogy nem adja, még a strongbox farmot nézegettem, drágább az önköltsége de egész finom azis.
más:
Kicsit kérdeznék, aki épített már coc-t.
Csak meg akarom érteni jól sejtem a játékban 100% a maximum crit chance vagyis ekkor minden ütés/skill becrittel? a multi pedig ezt szorozza fel ugye?
Na most a coc-nél ugye 100% a cyclone hit chance, ez alap, illletve ez a cél, ekkor talál be minden erre kell épiteni 100% critet, mert ami nem crites az nem is talál ugye?
És akkor még erre rákavar az az apróság hogy ha túl alacsony vagy túl nagy az atttack speed akkor meg valamiért a DPS is beesik
Olvasva reditten meg pl itt is kis alap coc build irja is hogy az attacknak hol kell lenni [link]
Make sure (based on ur pob) u have 100% Hit chance & Crit on ur cyclone, maintain 5.8-6.3APS (do not exceed, and do not go lower)
csak fura nekem, hogy minél gyorsabb a támadás annál jobbnak kéne lenni ehhez képest nem teljesen igy van.
Nagyjából jól értem? -
simondr
senior tag
"hát az nem egészen ugyanaz... 1 másodpercig tauntol a ballista amikor leteszed(!) vs 100% taunt on hit, utóbbi kényelmesebb azért"
Igen, de ne felejtsd el hogy az EA builddel ugy játszol hogy közben frenzyvel lövöldözöl, na most champnél ez szintén tauntol. Amúgy az 1mp taunt szerintem böven elég, nagyon gyorsan dobáltam a ballistákat, de nyilván playstyle függö.
"bármilyen content"
Hát azért kíváncsi lennék hogy megy le neked ezzel egy 6 modos Feared, vagy hogy tolod le az über bossokat. Vagy akár egy 100% delirium T16 mapot 5moddal.
Én egész jól kigyúrtam a saját EA-mat, Über shaper (aki az egyik legkönnyebb Über boss) ellen semmi esélyem nem volt...
Comeback_as_scion#35902 Lokids
ugyanez, megnézném hogyan tolod le az über über eldert vagy az über sirust.
De lehet hogy ti mást gondoltok "bármelyik boss" alatt -
simondr
senior tag
"Szvsz Champal is elég jó damot össze lehet szedni"
Igen, hatalmas befektetéssel, brutál +3gem bow, dupla DOT multi és IAS tegez, 4es empower, massziv cluster és unnatural (50+ ex)
De egyébként a "jó dam" szubjektiv. Összeraktam egy int stacker wandert, ilyen damaget senki nem tud elérni explo arrow-val."ballisták tauntolnak"
Ez bárki számára elérhető, skill fán 1db pont, totem mastery alatt. -
belgast
csendes tag
aha,ezt láttam zizaran és quinnél is.
ki most a fő boss? zana-val mi lett mert inaktív, atlas tree plan van esetleg vagy olyan rajta ami mindképpen érdemes kirakni vagy tuti hagyjam ki.
item filter mellett van még valami kiegészítő ami ajánlott? quen69 nál láttam egy felugró ablakot ami megmutatja hogy az item kb mennyit ér.low tier mapokat meg lehet tekintnei valahol melyik nincs még kész? nekem csak a t8 felettieket mutatja az atlason bár régebben már végigvittem mindet de gondlom most valamiért újra le kell nyomnom őket
-
Rayner
őstag
40 mapot futottam deli mirror eleve pure drop visszajött a teljes befektetett összeg
lett kb 60 deli orbom az 12db 100as deli map és az még most jön
ezen kívül 7 simulacrum jött ki splinterből ezt vagy eladom (56c/db) vagy lefutom
és ennyi cluster( csak az értékeset vettem fel a xarokat nem ) amit most letolok/pörgetek harvestel valami olcsó gagyi maponszóval a vége nem tudom hol lesz de minimum 10 ex
-
Mad_Wolf
aktív tag
én még ugyan csak a red mapok elején járok, de partyban tegnap mentem t16 cowardot, és nem haltam meg
a gear kb 20-40c eddig + harvest craft cipő + amit találtam. várom hogy a cipellő ára lemenjen (már csak 50c, hétvégén megveszem 20-ért), illetve aegis is lehetne olcsóbb
van 5 exem, ez nagyjából mind drop, 2raw, meg 2ex-et vettem chaosból, ami szintén 95% drop, +1 eladott fegyó . Szóval nem vagyok elkényeztetve droppal. Most kirakom harvestet meg expeditiont, hátha csorog még valami lóvé. Lehet hétvégén ha lesz időm megpróbálok craftolni fegyvert + sisakot ebből a lóvéból. -
brunnehilde
senior tag
Az már megvolt még korábban.
Közben kész lett minden, Maven, Sirus, még a the feared is (normalon), teljesen kimaxolva az atlas. Nem csak jó mapozó, de elég jó boss killer is lett a build.
Mad_Wolf: Hát... Nem vagyok az a carryzős fajta, mert igazából béna játékos vagyok.
Mondjuk, ha guildben valakinek s.o.s. segitség kell, és épp nem xp-t gyűjtök, akkor az megoldható.
-
Har_melin
addikt
Szerintem ez inkább olyan dolog, mint amikor egy újság több különböző címlappal jelenik meg, és akkor a geekek/fanok lecsapnak rá, hogy nekik mindegyikből legyen.
Ha ezeket a skineket legalább két évig nem adják ki más formában (ad abszurdum soha többé), akkor aki "gyűjtői kiadásra" hajt a játékból, az meg fogja venni. Csak hát erre a "ha"-ra semmi garancia nincs.
-
-
brunnehilde
senior tag
Uhh egy utolsó cyclone mohikán.
Akkor sokat fogsz várni, főleg, ha ilyen marad a drop szerencsém.
Egy "normál" exa esett és sajna a fusing ára is esik, már abból se tudok megélni.
Kimaxoláshoz még "kell" egy kb 20exás cipő, 7exás bottled, lvl4-es enlighten 15exa. Determination/vitality watchers 10exa körül megy. A gemeket inkább meg se nézem.
De ezek nélkül is már bőven visz mindent.
-
-
tocsek18
senior tag
-
tibee77
őstag
Hat igen, ez nem is kerdes, heist bazira jövedelmezö.Csak amikor az ember anno heist liga alatt felhuzott 2db lvl100as karit meg talan egy 96osat is mar nem emlekeszem csak heisttel (semmi chayula rota meg ilyenek) akkor elegge be tud sokallni töle es inkabb kerüli az ajtonyitogatast.
En ebben a ligaban csak recizek, mapozok meg uj bossokat ölök.Mavent pl teljesen kerülöm, olyan üresek a mapok a liga mechanika nelkül, nekem tök unalmas.
-
tibee77
őstag
Hat akkor jöhet a recept farmolas, közben ha ujabb 28 influences mapot lenyomsz akkor mehetsz a bosshoz. (elötte 14 mapnal van egy kis boss). Recept farmolas baromi sokaig tud tartani ha a nagyobbakat csinalod de jo penz. Ez az uj endgame kb. es persze ott a regi, invitation-ök.
-
BoneDragon
veterán
Most jön a Lost Ark leszólása... Sokkal összetettebb, mélyebb játék, mint Diablo valaha lesz.
Ezzel le is zárható a téma, nem kellenek a dedós beszólások.la_cc: Valóban meguntam, már nem élvezet felhúzni egy karaktert x év és több ezer játékóra után. Az egész actocat kukázniuk kéne, de PoE 2-vel is ugyan olyan unalmasak lesznek az újak 2. alkalom után. Gondolom 4.0-val fog érkezni valamikor év vége felé. Meglátjuk...
Igazából ezzel a 3 havonta új ligával van problémám. Inkább end gamera kéne épiteniük, mint más játékokban. Nem úgy, hogy a játékosok 1%-a jusson el oda, mert a többi vagy béna hozzá vagy kiég félúton annyit kell grindelni 3 havonta.
Mondjuk mindig is réteg játék volt, alacsonyabb játékos bázissal. -
-
-
brunnehilde
senior tag
Jah, de, hogy Lillyt a világ végére tették, 5 perc futkározás, mire gemet tudsz tőle venni.
Lightning Tendrils update. Egyre érdekesebb. Sárga mapokat kezdtem el, lvl83-ig jutottam. Mapozás eleje döcögött, elég sokszor megfektettek, de amint kicseréltem a Wrathtot Determinationre, sokkal jobb lett a helyzet. Közben rájöttem, hogy a markoknak lőttek. Nincs mod gyűrűn (jóanyátok ggg). Manuálisan használni, egy-egy bossra még lenne értelme, de tömegben kizárt, a support gem meg csak attackre van. Arcane surge nem működik lvl20-as support gemként, nem használ annyi manát a tendrils, hogy aktiválódjon. Más kérdés, hogy lvl12-15 környékén is jobb dps-t ad, mint más supportok.
Ugyanez a helyzet a Sigil of Powerral is. Két-három erős dps boostnak annyi, de igy is bőven lehet belőle op build. Meglátjuk. Aktuális állás itt, költeni még mindig alig költöttem rá.
-
la_cc
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged