-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #37437 üzenetére
Apropó meta: nem volt annál valami szervcsere lehetőség régebben? Van vagy húsz agy de egyetlen máj se.
-
freddirty
senior tag
válasz
Bizony, a pack size mókolás jobban elérhetővé tette a lvl100-at soloban. Nem feltétlen kell már rota, másokkal együtt mapozni egy packban maradni. Nekem standardon az a tapasztalat, hogy olyan 80% körüli pack size-al egy toxic sewers ~0.5%. Tehát 200 mapot kell lefutni minimum. Meg is lett egy ascandanttal, két halállal (kék harvest monstákat nem bántjuk, illetve strongboxot sem nyitunk mert ezek oneshottolnak simán). Ha valaki csak a mapot futja és régi ligacontentet nem tol akkor gyorsabb a map - akár 1 perc is lehet gyors mapozó karival - de akkor kevesebb is az xp meg nincs loot. De korrektül kell a karihoz igazítani a mapok alchemyzését.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #37435 üzenetére
Ja, hogy nem futod le a templomot, hanem csak megcsinálod a szobákat és eladod a kész templomot? Erre nem gondoltam, látszik, hogy soha nem leszek pénzügyi tanácsadó.
Én általában azokat rakom ki, amire a buildhez szükségem van, hogy ne kelljen tradelnem vagy kuncsorognom. Amolyan fél-SSF módban játszom. Egyelőre még kellenek a catalystok, de a meta bossok amúgy is elég jövedelmezők és valóban, az XP-t is megdobják. Náluk jobban csak a Betrayal, ott ha két-három tagot sikerül egyszerre elkapni, akkor csörög a kassza.
-
Lokids
addikt
válasz
Éspedig miaz?
-
Edge
veterán
válasz
beast farm?
-
0Li
senior tag
válasz
brunnehilde #37435 üzenetére
Én winged scarab farm-ot toltam egy ideig.
maponként:
1-4db 30c-s map esett a bossból
3-4db 20c-s winged scarab
2000-4000 lifeforce (ez ugye a map önköltségére elég)
+egyéb bubblegum currency-k.Óránként olyan 5-10 div-et lehetett vele összekaparni.
Elkezdeni olyan 60 div volt a winged scarabos compass, amit utána el adtam kb ugyanannyiért. Jelenleg nem tudom mennyire jövedelmező. -
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #37431 üzenetére
Azt láttam, egy előző kommentben, hogy te alvát tolod - sajnos én őt nagyon nem csípem. Most metamorph - expedition - harbinger - syndicate négyes van az atlaszon, a még hiányzó pontokat meg elkezdtem a felső map/currency/divcard strongboxra pakolni. Az elején megint hülye voltam és essence-et próbáltam farmolni a sisak craftoláshoz, de reménytelen. Az előző előtti ligában sem működött, most is úgy lvl90-ig egyetlen Insanity esett - időpocsékolás.
-
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #37416 üzenetére
Igen általában Maven invitation esetén esik több ezt jól megfigyelted, bár nem tudom hogy ennek így kell-e lennie vagy sem. City-t tettem összes favorit slotba(ez remélem számít azért) és kiraktam a 200%-os passzívot a favorit mapra, potyog szépen.
-
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #37414 üzenetére
Nálam a mapozásból a sok kicsi sokra megy effekt van eladom az elder, shaper, sirus bossos mapokat, ha ki van hozzájuk rakva a passzív akkor eléggé jól potyognak. És ha közben esik vmi nagyobb értékű akkor örülés van.
(jellemzően card-ok esnek amik sokat hoznak a konyhára) btw kedvenc mapom a city square.
-
Lokids
addikt
válasz
brunnehilde #37391 üzenetére
Igen, megvettem, és érezhető az amikor low-hp-ra üt valami amit nem is látok, de az ES meg maxra tölt.
Életmentő.
El se hiszem, hogy egész eddig nem is próbáltam az RF buildet. Bár mostmár kíváncsi vagyok a jugg-ra, mert elvileg az még táposabb. De új karit m,ár tuti nem fogok szintezni.
Majd köv ligában.
-
gergo5991
őstag
válasz
brunnehilde #37325 üzenetére
na egy tapasztalt játékos megdobott mindenféle jó cuccokkal, mostmár 53% a fire resi, többi 75% felett van, a chaos az még mindig -60%, 2,2k hp-m lett, dps lecsökkent pár ezerrel, de mostmár végig tudom vinni a mapokat die nélkül
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #37242 üzenetére
Biztosra veszem, hogy hozzá fognak nyúlni a liga tartalomhoz. Én úgy tíz-tizenöt szoba után meguntam a szopást, de amit eddig láttam, annak alapján
- balanszolni kell a monszták resolve csökkentését, a gagyik is marha nagyot sebeznek, ha véletlenül rossz helyre mozogsz.
- azt hiszem ZiggyD írta, hogy ki kell venni a multiple hitet a monszták sebzéséből. Egy volley is csak egy adag resolve-ot vegyen le, ne a négy-ötszörösét.
- ha kevesebb resolve-ot veszítesz, akkor kevesebb öncélú jutalomra van szükség, több lehet a lootot adó szoba jobb zsákmánnyal. -
válasz
brunnehilde #37242 üzenetére
Totem, minion és trap/mine buikdek meg röhögve csinálják a ligát.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
brunnehilde #37161 üzenetére
F.ck. Be volt kapcsolva a vpn, úgy töltötte le és inditotta el a programot. Most meg csak vpn-el enged be. Azzal meg játszhatatlan, 100ms-el.
Valami ötlet? Reinstall?
-
Ellia
addikt
válasz
brunnehilde #37159 üzenetére
Állj be a sorba, amíg lemegy Argentína
-
Rayner
őstag
válasz
brunnehilde #37157 üzenetére
8kor addig még mehetsz egykét szűk helyre
-
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #37145 üzenetére
Bocs nem szerencsésen fogalmaztam, a lényeg hogy sok szűk helyből épül fel a sanctum ami melee-nek kedvezőbb terep és ha túléled akkor ofc a jutalom is jobb.
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #37051 üzenetére
Jaja, en csinaltam cullert, meg szervizem is volt tft-n de nagyon lutri.Jo par ilyen mobot leöltem de egyszer volt csak divine drop.Igaz, sokszor olyanhoz hivtak be amin nem is a jo modok voltak, ergo nem is eshetett volna belöle divine.
-
Rayner
őstag
válasz
brunnehilde #37051 üzenetére
A koncepció nem lett volna rossz, az arányokat rontották el nagyon. Ez az mód nagyon ritka volt 50 mapból 1x talán. mondjuk lehetett volna sokkal sűrűbb, negyed ennyi loottal és egy MF cappel hogy ne essen ki 100 div belőle.
-
válasz
brunnehilde #36997 üzenetére
Szerintem fel kellett volna rázni a metát.
-
Rayner
őstag
válasz
brunnehilde #36997 üzenetére
jah valami bosskiller kell ide ahogy néztem, nincs monsta csak egy benga boss és az is trükkös
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #36994 üzenetére
Akkor nem kell temetni a nyugdíjas bácsidat? Tudja nyomni még nyugdíj mellett is?
-
válasz
brunnehilde #36994 üzenetére
Ha fasza liga startot akarnának akkor nem 5 skillt nerfelnének hanem 100-at buffolnának. Vagy egy éve nem volt rendes aktív skill balance.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #36987 üzenetére
elejét akarták venni, ami a facebraker Cyclone-nál volt. Anno, ha jól emlékszem te játszottad, és hasonlóan kevesen. Majd "hirtelen" mindenki felkapta 1 v. 2 ligával később. Nem lehet, hogy a GGG figyeli milyen buildeket csinálsz?
-
Rayner
őstag
válasz
brunnehilde #36987 üzenetére
Amúgy nagy lehet a baj és most már biztos hogy a Tencent keze van benne és háttérben nyomják poe2-t. a supporter pack kendőzetlenül f*szméregetés mások előtt ezekkel az effektekkel.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #36957 üzenetére
Hát a scarab drop kevesebb lesz, viszont currency-ből nem fog esni a nagyon hulladék. Az viszont nem egészen tiszta, hogy miért jó az, hogy az altar azt adja, hogy a boss dob 3 vaal orbot, azért miért 3 db. 1 vaal orb-ként fog esni...
Már most elkezdek én is gondolkodni, hogy mit is akarjak majd farmolgatni, az altar amúgy nem egy rossz opció, mert mindenféle befektetés nélkül lehet minden mapra szórni, míg a többihez kell némi befektetés -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #36951 üzenetére
beleolvastam - így, hogy megtaláltam - a vonatkozó balance manifestoba, ami kapcsán felmerült az az FAQ. Az egészet az indikálta, hogy az eldtritch altarok, túl jók voltak jutalmazás ügyileg... Viszont, egyrészt, ahogy Te is mondtad, lesz scarab recept, másrészt a rusted scarab common drop lesz.
Illetve, az altarok már nem fognak dobni béna currencyket. (armouret, weapon qualitys, augment, meg hasonlók)
Meg van velük egy olyan probléma, mármint az altarokkal, hogy durván lehet tuningolni a dropot azáltal, hogy elrohantál a monsterek mellett, lezúztad a Boss-t, majd visszamentél kitakarítani a mapot. Ilyenkor ugye már nem dobott fel olyan opciót, hogy a Boss fog ezt meg azt dobni.
Ha lesz erőm, jobban átolvasom az a manifestot, főleg, ha megtalálom újraPlazmacucci: Igen, ha megvan a két box, akkor ennyi volt. Max, a sorsoláson vehetsz ott is részt, de az ugye legalább level 60
-
dante3
addikt
válasz
brunnehilde #36951 üzenetére
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #36926 üzenetére
Mert a rutinos vén rókákat a játék végén már nem tudják
Lehet ránézek, pusztán gyakorlásként, hogy a következő ligában könnyebb legyen az indulás -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #36922 üzenetére
Nem valami olyasmit írtak, hogy nem mindenhol van Delirium? Vagy, hogy könnyítettek rajta? (Vagy valami ilyesmi
)
Akkor azt mondod nem is érdemes elkezdeni? 2 boxom meg van, és csak azért játszanék, hogy milyen liga kezdésre egy Toxic Rain ranger (megnézném melyik passzol jobban hozzám, a Deadeye, a Raider, vagy a Pathfinder)
-
válasz
Kell az 50-es szint mert csak egy boxot kaptam
-
Rayner
őstag
válasz
Be se logoltam több mint egy hónapja
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #36911 üzenetére
én biztos vagyok benne, hogy hasonlóan csinálnák meg, mint a craft benchet, hogy tehetsz rá "modokat" pl. nem mehet rá elemental reflect (1 divine
) meg hasonló. (Mondjuk map craftingot igazából tényleg be lehetne tenni brench-re )
-
Edge
veterán
válasz
Valszeg így lenne és az 5leted is jó(noha hasonló más gamékban már van) a helyedben official fórumra is vinném a dolgot, de én már annyit csalódtam a poe-ban hogy már elképzelni se tudom hogy ilyet normálisan implementáljanak a gaméba.
-
freddirty
senior tag
válasz
yep, undecemberben a rúna linkelés (ála orb of fusing) mehet automatizálva. Megadod a kívánt linkek számát, a max próbálkozások számát, beállítod a gyorsaságot és elkezdi a currency égetését.
+1 ott van egy jó ötlet viszont a linkelésen, max 1500 lehet try száma, utána mindenképp beadja a 6linket. és el is tárolja az adott rúnára az addigi tryokat, és bármikor lehet folytatni.
Más szempontból egy f*s az undecember, de lenne honnan lopni ötletet. (merthogy úgyis elég sokat loptak a POE-ből)
-
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #36907 üzenetére
Ez ahogy most van egy elég nagy currency burning, valszeg ezen nem változtatnak.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #36907 üzenetére
mondjuk az utóbbi 2-3 ligában nem nagyon jutottam el oda, hogy ilyen gondom legyen
de olyan sose csináltam, hogy minimum ennyi % legyen... kidobott valamit, amin nem volt olyan mod, ami gondot okozna, aztán had szóljon. Így is csomó időt eltöltök azzal, mire végzek a mappal, mert minden szemetet ki kell persze hoznom... -
válasz
brunnehilde #36898 üzenetére
Jut is eszembe, van valami ajánlott build deliriumra? Ami mondjuk profitál a clusterekből mintsem passivokból?
Szerk: december 9.-et akartam írni csak elgépeltem.
Amúgy igen, pont ezt a szar ligát húzzák el. -
dante3
addikt
válasz
brunnehilde #36898 üzenetére
Írták is, hogy azért teszik december elejére a startot, mert a közelgő karácsony miatt valószínűleg többen ráérnek játszani.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #36890 üzenetére
Megkockáztatom, hogy arra a koncepcióra gondoltak, hogy az emberek szeretik a kihívásokat. Ami tulajdonképpen nekem is tetszik, de ahogy Te is mondod, nem a játék legelejétől, hogy pont a legunalmasabb részt lassítsák be... így is borzasztó unalmas...
-
Patrick
addikt
válasz
brunnehilde #36872 üzenetére
Szerencsére nem...
Ott csak elhasználtam volna...
-
Lokids
addikt
válasz
brunnehilde #36863 üzenetére
Ok csak azzal, hogy helyére raktam az ele prolift (lc-hez raktam véletlen valamikor), helyre jött minden.
-
Lokids
addikt
válasz
brunnehilde #36863 üzenetére
Nincs. Egyelőre 4 link az LC és csak 2L az OOS.
Továbbá elementalistet építek nem inq-et. -
Lokids
addikt
válasz
brunnehilde #36860 üzenetére
Nemtudom, de nekem csak azok sérülnek, amik bent állnak az OOS körében.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
brunnehilde #36830 üzenetére
oké, meggyőztél, úgyis ki akartam próbálni. A build gondolom az ami a korábbi hozzászólásaid között megtalálható, vagy lesz valami változtatás?
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #36805 üzenetére
A GGG megfogalmazásai... hogy is mondjam... nem feltétlenül az egyértelműségről szoktak tanúskodni. Én bízok benne, hogy nem fáj nekik az az 1 box minden eventre
-
Win-T
őstag
válasz
Ez nekem elsőre fel sem tűnt... de most ennyire skótok tényleg? Nekem ezekben időhiány miatt általában csak a level 50 a cél a boxért, de akkor elég lesz legalább egyel foglalkozni csak.
-
dante3
addikt
válasz
Az a fix, elég egy eventen elérni a lvl50-et akkor. A többin azért kaphatsz véletlenszerű nyereményeket.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #36783 üzenetére
az a jó, hátha belenyítja a tömegbe
-
válasz
brunnehilde #36783 üzenetére
Valami jó kis hipster CoD buildet kell újraéleszteni
-
válasz
brunnehilde #36690 üzenetére
Miért ne lennék képben? Miért szajkózod ezt? Mert meglróbálok egy gagyi skillel játszani?
-
válasz
brunnehilde #36688 üzenetére
De én arra vagyok kíváncsi, hogy oldod meg ezeket 66-os szintre? Amíg távolra lő az ember ezeknek a fele nem számít kb T10 alatt...
Akartam csinálni egy earthquake buildet, mire elértem a mapozásig meg sem tudtam mozdulni T1-en a tömegben, holott nincs lehetőséged mindent kimaxolni, csak az alap dolgokat, amiket fentebb írtam. Most ezen még is mennyit segítene ha 10k armor helyett 10k evasion lenne a karakteren? Lófaszt se. Ugye mivel most értem mapozásra, nincsen 5 aurám, csak kettő és akkor ezekből még egyik se offense. -
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #36680 üzenetére
Hahaha, mar vartam mikor irsz.
eskü azt hittem, hogy valami nagy okossagot csinaltal es sikerült megoldani a dolgot.
amugy kb. Ha lemasolod a gearemet akkor nem lehet nagy gondod. Egyet tudok, hogy van egy dolog a shield-del kapcsolatban amit meg nem tudok.
az everlasting sacrifice müködesevel kapcsolatban. Ugy vettem eszre, hogy akik ezzel a shielddel mennek, azoknak a ringeken meg az amun is van "- maximum energyshield". Ergo direkt csökkentik a sajat ES-üket emiatt a mod miatt.nagyon erös az a mod, +5 maxrest ad a fire-chaos resire. Igy van 81 fire-86 chaos resistem. Mapozas közben szinte mindig fenn van rajtam, bossoknal megmondom az öszintet nem figyeltem. Meg nem is ertem meg teljesen, hogy müködik ez. Szoval a gearre csak fire resist-chaos resist kell meg minusz lightning ahogy irtad. Viszont nem eleg ha - 200-zat hozol össze, mert a timeless jewel node felezi a lightning resistet, ergo - 400 kell ha el akarod erni a max dps-t.
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #36642 üzenetére
Hat az ami öt eltalalta 2szer is az atzirinek a flameblast-ja, az mas karikat mar reg megfektetett volna. xD Amugy igen, amit pob-ban latsz az mind real def es dps (ok a dps valtozo lehet esetektöl függöen) , nagyon durva a synergia a pajzs a chest es a tempered by war keystone között.Ezen felül champ alapbol rohadt tankos tud lenni.
rayner:pont ott linkeltem a vidit, azt csinaldd meg, brutal erös. -
Lokids
addikt
válasz
brunnehilde #36594 üzenetére
Vannak nálam essencek, de azokat nem szoktam eladni. Lassan jön és kitudja mikor lesz jó
Meg a fusint miért 4c? 4db fusing = 1c jelenleg.
-
Lokids
addikt
válasz
brunnehilde #36547 üzenetére
Aha.. Jó neked. Én még 1 div-et se láttam a játékban. Úgy nehéz.
-
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #36517 üzenetére
-
válasz
brunnehilde #36514 üzenetére
Ezzel tudod kitolni Twitch-re is.
-
válasz
brunnehilde #36507 üzenetére
Open Broadcast Software
-
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #36507 üzenetére
-
la_cc
addikt
válasz
brunnehilde #36503 üzenetére
A videókarik szoftverében szokott lenni valami nagyon basic, nézd meg azt, hátha zöldágra tudsz vergődni vele.
-
válasz
brunnehilde #36503 üzenetére
Obs? Mindenki azt használja.
-
Rayner
őstag
válasz
brunnehilde #36470 üzenetére
Ha jól láttam emeltek a droppokon, az ashes is 11 div “csak” ez elozo ligaban 50 exrol indult
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #36417 üzenetére
Őszintén szólva én szeretem, ha egy játékban van ilyen "szopatós faktor", de csak akkor, amikor én akarom. Erre legjobb példa nekem a Diablo 3, még a legelején (első 2-3 patchig) létezett az inferno nehézség, ami kifejezetten több játékoshoz készült, de szoktam rajta néha menni egyedül. Ha már kellően lecsökkent az arcom, akkor visszamentem kisebb nehézségre, ami egyedül még mindig nehéz volt, de játszható. De itt... léptem nyomon belefuthatok valami hasfájásba...
DjDanee87: Amúgy igen, alapból a kisebb kihívások lennének jók, de ha valaki akar, akkor legyen lehetősége nehezebb módban is játszani. Kb. ahogy Brunnehilde leírta, hogy red mapokig korlátozva lenne az archnemesis modok száma. Rednél már lehetne 4, de megszabva, hogy mi mivel lehet. T16-on viszont legyen szabad minden, full random. Vagy egy külön scarab/göbzi/akármi, amit ha beraksz/bekapcsolsz, akkor engedélyezi ezeket a modokat, cserébe plusz nagyon durva droprate növelés.
-
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #36417 üzenetére
Vissza lehet nézni a Poe2 videókat. Ott is látszik, hogy sokkal lassabb, nehezebb játéknak készítették kevesebb lootal.
Én azt látom jó pár liga óta, hogy próbálják egymáshoz heggeszteni a 2 játékot, de ez láthatóan nem jó módszer. Az emberek megszokták a csillió déemgét, ahogy szétrobban minden a monitoron és még néha loot is esik...
Szerintem a kövi liga már poe2 lett volna, nem? Vagy elmennek 5.0-ig? Mondjuk ezek után lehet még 2-3 év is lesz mire megjelenik, de ha mostanában jelenne meg brutál nagy bukta lenne.
Azt írják fontos a playerek visszajelzése... Meg a lófaszt, kamu az egész. Van a saját "vision"-juk és ahhoz ragaszkodnak, max tekernek valamit ha nagyon nyafog a nép. Ebbű baj lesz more. Volt már pár ilyen játék az évek alatt és mind rábasztak. Egyik legismertebb példa: WoW.
Valahol megértem én ezt az egészet amit csinálnak, de akkor legyen a PoE2 egy különálló játék és ne basszák szét teljesen a mostanit.
Én jót szórakozok redditen, mert most a streamerek is csatlakoztak. Lehet végre belátják, hogy talán ez így nem lesz jó.
Viszont kalandráért kár, érdekes liga mechanikának tűnt. -
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #36410 üzenetére
- Az archnemesis modoknál már több helyen láttam, (azt hiszem, a lejjebb linkelt Neversink posztban is volt), hogy abszurd, hogy akár négy attack vagy defense mod is lehet rajtuk. Ez nem kihívás, ez nettó szopás, mert a többi eleme a játéknak nem igazodik ehhez. Főleg úgy nem, hogy ezek teljesen random módon eshetnek a nyakadba, ellentétben mondjuk egy bossfighttal.
- a lootnál igen, valami hasonló lenne az elvárható. Az arányokon lehet vitatkozni, meg nyilván kérdés, hogy ez drop vagy trade-craft bevétel, de igen, ez alatt már a kényszer kerül előtérbe.
A nehézséghez (több komment): úgy néz ki, a GGG elfelejti, hogy ez egy ingyenes játék és abból van pénzük, ha sok játékos élvezi. Ami azt feltételezi, hogy a nehézség/jutalom arány egyrészt nagyjából konstans legyen minden szinten (trash mob - gagyi, endgame boss - 1st class), másrészt legyen egy előre becsülhető nehézségi lépcső. Én pl. azt hiszem a mai napig nem vertem le Sirust, de ettől még nagyon élveztem a játékot, mert tervezhetőek voltak a nekem tetsző szintű ellenfelek.
Egy játéknál, amit előbb meg kell venned, hajthatnak a készítők a "világ legnehezebb játéka" címre. Lesznek, akik önmagában a kihívásért meg akarják majd próbálni és ha fel is adják már az első pálya végén, a pénz már a kasszában van. Ráadásul nem cél, hogy ötödször, tizedszer, ötvenedszer is le akard verni a bosst.
A PoE-nél viszont öntökönszúrás, ha a frusztráció jelentősen felülmúlja az élményt és az elégedettséget. Azt megkapom 7/24-ben, a játéknak pont ebből kellene kiemelnie.
-
Ellia
addikt
válasz
brunnehilde #36410 üzenetére
Pontosan, én még megdobnám azzal, hogy pár mód nem lehetne pár másik móddal párban. Néha nagyon undorító ami ki tud jönni, azt csak pislogsz, mint hal a szatyorban mikor összecsuk 1 pillanat alatt.
-
freddirty
senior tag
válasz
brunnehilde #36374 üzenetére
most a minion buildeket néztem át mert vacakol a kezem és nem bírja a terhelést. Az a helyzet hogy gyakorlatilag megszűntek a használható minion buildek. Amik voltak nerfelve lettek, és a szar állandóan summonolandó "minon" skillek maradtak. De ott is annyira kevés az életük hogy állandóan elhalnak. Tehát nincs értelme már sem az AG sem raise spectre skilleknek. Skeletonok nerfelve vannak semmit nem érnek. Gólemek soso, animated weapon közepes de folyton summonolni kell. Egy teljes kasztot kiirtottak a GGG-nél....
-
P00By
nagyúr
válasz
brunnehilde #36345 üzenetére
Pedig én a staffossal kezdtem és vártam az updatedet
3.17-es verziót használom, láttam az egyik mastery is megszűnt azóta.
-
freddirty
senior tag
válasz
brunnehilde #36350 üzenetére
Úgy gondolom, hogy kb. a heist liga után kitalálták a GGG-nél, hogy akkor most a POE2-re fogunk koncentrálni. Ott annyira más a concept, hogy tudják egy éles váltást nem nyel be a játékostársadalom, tehát szépen lassan viszik el a játékot abba az irányba. Húzd meg-ereszd meg játék megy - kicsit engednek, majd húznak egy nagyot. És mivel a POE2 és az ezzel járó vízió egy fix goal (gondolom Chris fixa ideája), nem igazán van sok mozgásterük.
Tehát szép lassan elvisznek a lassú játék, kevesebb mob, sok idő egy mobbal, sok halállal irányba mert ez a vízió.
Más kérdés, hogy a scene meg erre nem annyira vevő, ergo le kell cserélődnie a játékosoknak is. Látszik hogy a Ritual óta (2020) óta nem emelkednek a játékosszámok, stagnál/esik a scene, pedig előtte gyönyörű emelkedő trend volt. Na ezt dobták ki az ablakon.
Szvsz a POE2 ultra nagy bukás lesz, utána majd összeszedik magukat és csak tudnak olyat produkálni mint 2017-2019 között.
Mostani ligában elindultam, de hát elég meh a ligamechanika, pedig még csak actokat toltam. Harvest nerf miatt meg lehet hogy dobom is az egész POE-t és majd visszanézek POE2 után. Elég vital volt számomra a harvestcraft, visszaesni a fossilcraft szintjére, hát nem is tudom... -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #36345 üzenetére
A lootról és a dropról pont ma olvastam a twitter bejegyzést. Elvileg az essence monsták mintha vissza lennének majd véve, a dropnál meg azt akarták, hogy kevesebb, de értékesebb cucc essen. Hát a kevesebb bejött
A liga rewardnál is terveznek valami változást, de azt nem igazán ismerem, mivel a liga contenttel is csak ismerkedek.
Meg a Harvestnél is mintha növelnék a lifeforce dropját -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
brunnehilde #36311 üzenetére
Kezdtem poisonkókusszal, de 60 körül elfáradtam, nem az én stílusom. Éjfélkor elkezdtem a rue-féle ignite elementalistet, most act 6 körül járok, elég jó, aprítok közben pedig futok tovább, ezt szeretem. Remélem tudok elég cuccot farmolni hozzá mielőtt kiégek. A liga mechanika egyelőre nem túl fényes. Ezzel a karival még rá se néztem. Majd mapokon.
-
Ellia
addikt
válasz
Eddig tetszik, elég jó rare-ek is esnek szintezéshez elég, jól haladok. Ja és a slussz poén, hogy néhány mapot megtükröztek
-
válasz
Tényleg nem nagyon esnek unique cuccok... A liga mechanika meg eddig nem tűnik kifizetődőnek.
-
Lokids
addikt
válasz
brunnehilde #36222 üzenetére
Elementalista képes elérni a 100%-ot nem?
-
tibee77
őstag
válasz
mindenki ezen agyal ,hogy hogy lehetne legjobban hasznalni ezt a skillt.es mar nem is annyi a sebzese lvl20-on, hanem meg több, erre mondtam, hogy ggg durvan buffolta es tuti op lesz.Amugy olyan sok shock effectet nem lehet elerni, de eleg durva lesz igy is.Kell egy skill amit elöször leraksz es shockolja a mobokat, aztan jöhet a lightning conduit.aztan megint megüti öket a brand mondjuk, es megint mehet a LC.Amugy brand mellett meg az orb of storm is jatszik, meglatjuk melyik lesz a jobb.elementalist-tel lesz a legjobb szerintem ez a skill, rue-nak mar van ra pob-ja.
-
Rayner
őstag
válasz
Biztos hogy működnie kell mert ugyanaz a tag, csak nem channelling magyarán nem kell megállni hanem futás közben castolod
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #36217 üzenetére
Ezen ne múljon
Egyszer van gyereknap
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #36212 üzenetére
Nem mondom, hogy rosszak a buildjeid, csak nem jók. Nekem legalábbis
Amúgy legalább egyszer még muszáj szóba állnod velem, mert lógok 1 exa 75 chaos-szal -
la_cc
addikt
válasz
brunnehilde #36201 üzenetére
Youtube videó mondjuk?
Elmentettem ezt most, illetve a pob linkeket is.
-
la_cc
addikt
válasz
brunnehilde #36166 üzenetére
POB-ot nem néztem, de amúgy szimpi a build, ha van valós budget verzió is...
-
la_cc
addikt
válasz
brunnehilde #36164 üzenetére
"4es enlighten"
Akkor nem kezdő kari...
-
Rayner
őstag
válasz
brunnehilde #36087 üzenetére
lehet bugos volt a tendrils és most mutatja a jó értéket, a napokban több bugfix is volt PoBban
-
Rayner
őstag
válasz
brunnehilde #36083 üzenetére
Igazad lehet
nem csináltam semmi tesztet csak elsőre ránéztem
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #35884 üzenetére
Nem tudom hogy tudsz vele menekülni. Illetve, a menekülés neked mit jelent? Mert az, hogy egy csapat kutya elől futsz, az nem menekülés
Az a menkülés, amikor ütnek, egyszerre 150-en, és onnan dash-elsz ki. Ezt warppal én még nem tudtam összehozni.
-
m.lala
aktív tag
válasz
brunnehilde #35857 üzenetére
A vért+consecrated ground csak azért tetszett mert guardian vagyok és ingyé van neki, azóta lecseréltem.
Szóval nincs piz, de a sisakot megvettem, gondolom a duskdawn elég mig nem lesz pajzs egykezes kombó. Ezt a részt utálom a legjobban kb T10-12-ig jó vagyok, fogy az alc relative semmi a dropp, heist 1-2 c semmi értelmes, aproságokat nem szoktam farmolni. Az itt leirt farmtechnikákhoz meg erősebb kari, magasabb T kell, néznem kéne farm vidiket.
Mindegy megoldom, persze napi 1 óra játékkal ne is várjon csodát az ember. -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #35853 üzenetére
a lightning emberkéket nem tudom nézted-e, hogy oda dobja alád... ha egy helyben állsz huzamosabb ideig, akkor esélyed sincsen. Nagy tömegben esélyed sincsen. (pláne a csilli villi effektek mellett)
(Imádom, egyszerűen imádom
)
m.lala: amit küldtél kép, azok a kristályok azt tudják, hogy lerakás után néhány másodpercre hozzád bound-olodnak (talán még egy kis fonal is látszik) és addig, az általad kiosztott sebzés 50%-t visszakapod
Ha elég messzire szaladsz akkor megszakad ez kötelék (vagy lejár a néhány másodper)
Ilyen szempontból a tendrils (is) kapott egy láthatatlan nerfet, mert már nem lehet percekig állni egy helyben, hanem folyamat menni kell. Közben viszont nem tudsz castolni...
-
m.lala
aktív tag
válasz
brunnehilde #35853 üzenetére
Azé szeretem ezt a játékot mert sose tudod miben halsz meg, legalább nem egysikú. Menekültem volna csak beraktak egy bazi nagy kristályba Megoldottam növeltem az aoe-t.
Amugy hülyeséget irtam, mert a freeze immun megvan, de nem sokat segit ilyenkor. Bár a chillt, meg corrupted blood-ot utáltam a legjobban szoros a verseny.
Amugy el se hiszem nem tetted szóvá, hogy tendrilst tolok.
Követem lelkesen a leirásod bár igyekszem spórolni, 6 linkkel, 3c lvl 21 tendrils, 20c duskdawn /nem 6link/, meg némi apró nem egészen 50c és megy T10-ig mindezt guardiannal.
Vettem egy Zahndethus' Cassock vértet ami blocknál aktivál egy concentrated ground-ot remekül passzolnak, de némi armorhiány miatt azért feküdgetek néha 8k perplill alapon.
Elégedett vagyok, addig erősítem mig kb T13-ig el nem érek. Aztán onnan szép lassan átépítem.
Jó lassan haladok, de ez a liga nekem most tényleg lazulós. -
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #35822 üzenetére
Én is beraktam essence atlas passzívokat nemrég a challenge miatt. Az a 8as viszonylag hamarabb meglett, a para inkább az uccsóval van. Ha jól értem kell találni egy olyan nem corrupted essence monstát amiben van misery, envy, dread és scorn-ból legalább kettő, és rátolni corruptiont. Ja igen, és be kell mákolni hogy corruption beadja az upgradelt verzióit a kettőnek. Na eddig ilyennel nem találkoztam, hogy ezekből 2 benne lett volna együtt egy dögben.
-
Rayner
őstag
válasz
brunnehilde #35771 üzenetére
90exért adtam rögtön reggel, 38ért vettem
-
San398
őstag
válasz
brunnehilde #35749 üzenetére
Kellett vagy 15 perc mire megszerkesztettem a képet de igaznak is gondolom. Fel is tettem egy patch notes témába hátha értékelik a GGG-nél és megfogadják
[link]
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #35749 üzenetére
az elektromos emberkéket én is rühellem. Ugye rajta van valami "fos" a rare-n, vagy a mapon, hogy 1 hétig kell ott állnom, mire meghal. Az meg persze beleáll az arcomba és ahogy elindul a 10 ember, már ott is van nálam...
A másik amire gondolsz, az valami energy bomb vagy mi a szar, amit már az archnemesis-ben is rüheltem... (már ha a lila rombuszokra gondolsz)
Tegnap egyébként nem tudom mi volt, futottam 10+ mapot és hiába van kirakva a Strongbox az Atlas fán, kizárólag sima Strongbox-ok voltak, még Armoury-s sem, nem hogy operative, meg currency-s....Na igen, a ms debuffok... egyre több van a játékban belőle. Nem is tudom már ki írta korábban, talán Plazmacucci, hogy szinte kizárólag ezekkel lehet megszopatni a játékosokat és igaza van. Tényleg ezeket halmozzák egyre nagyobb számban...
De most nézem, jött valami 1.4 MB-os patch, majd ez meghozza a kánaánt
-
pruzsi
őstag
válasz
brunnehilde #35708 üzenetére
Jaj ez a sok változás hiába van 7000+ órám benne már nem tudom követni abyss óta ,így csak ritkán veszek elő. Ez a játék egy külön életet igényel legalábbis napi 8 órát biztosan 😀. De azért még mindig simán mennek lvl83 felett a karaktereim
-
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #35686 üzenetére
wiggen123: Van sentinel ami jewellery rewardot ad
Focust meg frost shieldet megnézem majd. Az a baj, hogy nem áll kézre ha annyi mindent kell nyomkodni. Ez a budgetebb megoldás jobban feküdt előző ligában, hogy flaska hatása közben növelt dmg a kesztyűn, a frost shieldet meg egyszer beraktam de szintén +1 gomb és alatta kell maradni gondolom az meg olyan ritkán valósulna meg hogy amiatt nem akartam eddig nehezíteni a build játszhatóságát. Persze bossok ellen gondolom kiváló lenne, de mapokon mostmár minden olyan gyorsan hal hogy nem lenne használva sztem. De mindenképpen ki fogom próbálni, kb vasárnap lesz több időm szórakozni a builddel.
Kirac mapokat azért ne annyira vedd alapul. Ott nem működik az atlastree, és a legtöbb gond pont abból van (legalábbis nálam) hogy map mod+archnem+régi liga mechanika feltuninolva atlas passzívokkal együtt. Persze a legújabb nerfek ismét segíteni fognak, de akkor is utálom az archnem monstákat. Tegnap is egy hosszú nap után leültem kicsit XPzni félig koncentráltam csak a játékra és persze hogy 0 dmg modos T14 mapon meghaltam mert nem volt rajtam a headset és nem vettem észre hogy pakolta alám egy dög azokat a lightning tüskéket. Kár hogy ilyenek miatt a triviális content alatt sem lankadhat a figyelem egy pillanatra sem, mert jön a -10% XP.
Fegyverhez volna hozzászólásod vagy bárki másnak esetleg?
Ez a három a legjobb azok közül amik most vannak a stashben
Az első kettőt én kombinálgattam nem túl sok sikerrel sajnos, a harmadikat meg 1 ex-ért vettem, és szerintem az jobb is egyelőre. -
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #35668 üzenetére
Annyira nem néztem részletesen, de amiktől félek és lehet csak a saját bénaságom miatt az a különböző új überbossok és a bossok speciális feltételekkel, vagy mondjuk simulacrum 30.
Ma még a magic map is megszivatott. Visszanéztem shadowplay-el de nem jövök rá mi történt. Nyitottam strongboxot ami rakott rám egy hex-et (nem találtam meg neten az ikonja alapján hogy mit tud)
Bekerítettek és se a flame dash, se a tendril nem akart castolódni valamiért. Mielőtt meghaltam volt rajtam hinder, de az csak slow, a harmadik ikont szintén nem ismerem.
-
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #35655 üzenetére
DPS rendben, bár én még staffozok és közben próbálok egy értelmes fegyvert kombinálni/harvestezni az Aegis mellé. Igazán jó még nincs. Ami a rareken kívül más előző ligahoz képest, hogy most minusz a chaos resem még. Emiatt pl az a ritual amiben lila gömb lövöldöz chaossal az felejtős. Még volt 1-2 rare, metamorph ami gáz. Harvestet, amit a harvest boss challenge miatt full kipakolva tolok elég nehezen tűröm, abból is volt már halál.
Most átálltam inkább arra hogy chisel, transmute, aug, alt és semmi dmg mod ne legyen. A sentinel empower, eater altarok együtt archnemmel pont elég ahhoz hogy rare mapon becsússzon 1-1 halál. A passzív pontok meg olyan sokat dobnak még 100ig is hogy egyelőre próbálok óvatosan menni és XPzni a nem túltolt mapokon.
Még harvest boss és chayula vadászat megy ezerrel hogy kivehessem azokat a pontokat atlasrol. Chayula amúgy volt már egy, de az még valahol fehér mapokon amikor épp nem volt még elég erős hozzá a build és megölt... azóta nem találkoztunk hiába a breach 2c-s mapmod. -
Rayner
őstag
válasz
Nincs sok cucc a traden, mert sokan elakadtak szintezésnél és mapozásnál és offolták a ligát. Az uj nemesis modok a mobokon alapból jók de átgondolatlan volt ès nem volt skálázva. 2 hét telt még csak el de pl még mavent nem tudtam ölni ( hiába viszem RFel t16 100% deli mapokat ) a regen stopba belehalok ezzel🤣
-
TrollBalint
addikt
válasz
A clustereket mennyibe vetted? (van kb. 50-60 chaosom, érdemes-e nekikezdenem keresgetni trade-n)
-
San398
őstag
válasz
brunnehilde #35633 üzenetére
Próbálom átrakni, alakul már
-
San398
őstag
válasz
brunnehilde #35624 üzenetére
Neked mi tetszik benne?
Szerintem az egyik legnagyobb hulladék liga amit játszottam eddig. Betehetnék ezt az Archnemesis-t is választhatónak az atlas skill fára mint a többit.szerkesztés: Nézz már rá mit cseszek el a builddel kapcsolatban [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest