- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
válasz
gergo5991 #37399 üzenetére
Ha elcseszed a skilltreet nem kell kell újrakezdeni van egy regret orb nevű currency amivel viusszakapod a pontokat.
Én 5+ éve játszom a játékkal és annyi mélysége, komplexitása és content-je van a játéknak, hogy számtalan build után is beginnernek tartom magam. Én élvezem, hogy matekozni kell a build megépítésén, legalább annyira mint magát a gameplay-t. Ha egy olyan játékot keresel amiben nem kell gondolkodni ez valóban nem a te játékod sajnos. -
Har_melin
addikt
válasz
gergo5991 #37373 üzenetére
- a játék nem p2w, mert amit pénzért megvehetsz, az semmit sem ad a sikerhez. Még a kereskedést szolgáló tab(ok) tartozhatnának leginkább ide, de mivel számtalan SSF build fut minden ligában, tehát azok sem létszükségletek. Az más kérdés, hogy SSF-hez ismerni kell a játékot, mit és hogyan tudsz magadnak megszerezni, craftolni és ez persze időnként monoton farmolást is jelent.
- ahogy már sokan írták előttem: vaktában kiválasztott builddel kezdőként nagyon könnyű szívni. Próbálj másik buildet, akár az itt javasolt Righteous Fire-t vagy cold dot-ot, akár mást, amit ligakezdőnek ajánlottak ehhez a ligához.
- a bányában ahogy haladsz lefelé folyamatosan csökken a bánya monsztái és degenje elleni resisted. Azt a megszerzett azurittal tudod a szinthez növelni.
- chaos orbot folyamatosan csinálhatsz magadnak receptből. ilvl60-75 között eső cuccokból kell egy full szet (páncél-sisak-kesztyű-csizma-öv, 2 gyűrű, amulet és 2x1H vagy egy 2H fegyver), bármelyik kereskedőnél becserélhető chaosra. Beazonosított cuccokért 1c, azonosítatlan full szettért 2c. Ha már magasabb szintű mapokat futsz, akkor elég, ha a szett egyetlen darabja ilvl75 alatti, akkor is chaost kapsz érte. (különben regalt)
-
Argh!
aktív tag
válasz
gergo5991 #37377 üzenetére
Olyan buildot választottál ami nem müködik olcso itemekkel. Ráadásul nem is kezdő barát a build, nem csoda ha összecsuknak. En nem diablo, POE sokkal összetettebb, diablo az arcade játék POEhoz képest.
Tooltip DPS kijelzést meg nyugodtan felejtsd el.
Van egy rakás BUDGET build kezdésre ami használható is.
-
Lokids
addikt
válasz
gergo5991 #37375 üzenetére
Ő... Ez minden csak nem ligakezdő. Ahhoz, hogy erős legyen kell sok-sok div.
Hasonló miatt hagytam abba a saját deadeye-.m fejlesztését.
Bár én először Lightning arrowval toltam, mert azzal könnyebb a low tier mapokon.
De a fejlődés és sebzés nagyon sok divet emésztene fel. -
Win-T
őstag
-
brunnehilde
senior tag
válasz
gergo5991 #37322 üzenetére
Az azonnali halált nem csodálom. A resisteket mindet fel kell húznod 75+%-ra, chaost se árt pluszba hozni. Ez az alap. Eva elég jó, de annak is 90% lenne az ideális, legalább flaskokkal.
Ahogy látom ranger vagy (jah, irtad is, hogy deadeye), ahhoz nem sokat tudok hozzászólni, de a spell supp 100% szerintem ott is alap, az atlasnak azon az oldalán. Life is nagyon kevés. Ezeken kell dolgozni, aztán jöhet a dps.
A másik, hogy kezdőként mindenképp érdemes egy konkrét league starter buildet inditani, amihez van komplett részletes leirás.
-
-
-
-
-
freddirty
senior tag
válasz
gergo5991 #37212 üzenetére
Hát az a 1060 elég kevés. Én most váltottam Ryzen 3600->5800x3d + 1660s->306012GB combora. Az előző konfigban fps alapból OK volt, de ha nagy volt a nyüzsi a képernyőn akkor már nem bírta a 30 fps-t sem, jött a szaggatás meg a blur. Pl egy minion buildet ráeresztesz egy harbi packra, akkor az durva terhelés. Az új konfig megy fixen 75hz/fps-el, de a fentebb említett szitu ezt is leviszi 50 fps körüli értékekre, de legalább nincs szaggatás és blur.
Szerintem ez is megsüvegelendő eredmény a fejlesztők részéről, ez egy ilyen játék, a sok mob és effect kirajzolása eszméletlen terhelés. (más kérdés hogy by design mennyi értelme van ennyi mindent képernyőre rakni, humán legyen a talpán aki korrektül navigál a sok effekt között, leginkább csak próbálunk nonstop mozogni olyan foltokra a képernyőn ahol nincs effekt és nem holunk meg) -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Windows Insider Program
- Milyen notebookot vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest