-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #20969 üzenetére
Most végeztem a szintezéssel (lvl 65 vagyok). Elmondhatom, hogy eddig ezzel a builddel volt a legkönnyebb a szintezés, korbábban szintezés alatt a legtöbb bossnál volt halál, most még a végén Kitava ellen sem haltam egyszer sem, pedig még egyetlen(!) labirintust sem csináltam meg ascendancy-ért, és még védelmi linkem sem volt a gearben (cwdt, molten shell)!
Úgyhogy le a kalappal, nagyon "tanky" a build eddig:
Most jön az igazi móka, vásárolom a cuccokat hozzá és jönnek a labirintus futások, majd indul a mapozás. -
mrkog
tag
válasz
brunnehilde #21025 üzenetére
Grat!
Nekem még van kb 6. Remélem menni fog, de ez a strongboxos challange kikészít...
-
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #21025 üzenetére
Grat. Ezt tök jó lenne megszerezni. Nekem is fel kéne húzni egy olyan karaktert, mint a tied
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #21020 üzenetére
És akkor én most mit csináljak az atlaszomon, ahol már ott vannak elderék? Ezeket öljem meg?
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #21018 üzenetére
Megy az angol, de az én játékomban valami nem igazán jó.
Tehát, a sima elder már megvolt régebben, próbálok haladni a map közepe felé. Elder megjelenik a haverokkal valahol, ezeket ignorálom.
Eljut az elder influence hidrához. Innen főnix és oda is eljut az influence. Megcsinálom kimérát és puff az influence eltűnik és visszahúzódik a hidra előtti t15-re. Ennek elvileg nem így kellene történnie. Nem vágom msot mi van. Ezt már kétszer eljátszotta velem.
-
polaar
tag
válasz
brunnehilde #20986 üzenetére
Köszi. A te buildedet próbálom én is max block gladiator meg egy totemes kitérő után. Eddig bejön csak jobb rollos itemek kellenek.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
brunnehilde #20995 üzenetére
Akkor csak nem volt jó vásár?
Lesz itt még akinek kelleni fog az a 2 gyűrű úgy hiszem.. ha már nyertem 2 passivot már jó, nem?
A cindert a Life6kill miatt gondoltam, talán még rumi, meg egy curse-s sulphur
Már nincs szükségem az elementalos flaskákra, sőt life-ra sem .. Elképesztő, amit összehoztatok
Sajna nagyon kevés időm lesz megint játszani, addigra mire jövök ismét el fog értéktelenedni minden már.
Lehetett volna tartalékolni a currencyt, de nekem most volt ezekre szükségem, mert most volt időm játszani és nem akartam törni a fejem, meg a trade-t bújni, minek? -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
brunnehilde #20986 üzenetére
Csak rajta, keress rá a karira, szerintem büszke leszel rám
Mondjuk a 2db volt 4 ex, de 80+ resik vannak és nézhetem a flaskákat mert már nem fognak kelleni, vagy az int helyett craftolhatok resistet, vagy bármi mást. (van rajta szabad pre&suff is)
Cinderswallow jó lehet? -
Har_melin
addikt
válasz
pár gyakorlati tapasztalat, még jóval alacsonyabb szintről:
- én végig az Infused Channelling - Pulverise gemekkel mentem/megyek (most lvl92), aki nem akarja, annak igazából a guardianok ellen sem kell cserélgetnie. A Mino még nics meg, de Chimera azt hiszem lvl 89 vagy 90 körül volt, deathless.
- a bannert én sem szoktam lerakni, mindig elfelejtem, így is elég a sebzés.
- én megtartottam a Diamond Skintől balra lévő slotban a Red Nightmare gemet, gyztes csapaton ne változtass elv alapon. Lehet, hogy über eldernél, talán már shapernél is jobb lenne egy plusz dmg jewel, de amíg így is ledarálok mindent, addig inkább élvezem a plusz védelmet.
- a poachers mark valóban nem kötelező, de hasznos a gyűrűn, ha amúgy már jó a felszerelés érdemes költeni rá.
- a Facebreakernél természetesen minél jobb roll legyen, de az enyém nem corrupted, csak 724% és így is darál - szóval lehet a perfektnél kicsit gyengébbek között is keresgélni. Ja igen - sisak enchant sincs. Ezek még mind plusz fejlesztési lehetőségek.
-
gdevil
aktív tag
válasz
Köszönöm Mester!
Ez így egy nagyon jó kis összefoglaló, build leírás lett!
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Köszönjük ezt a tartalmas összefoglalót, de kimaradt a gyűrű kraft
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #20958 üzenetére
A phase run az én mániám, de csak és kizárólag két helyen használom:
- Labozásnál, mert nem fogy ki, mint egy quicksilver flaska
- a bányában a benyílókban, ha nem használok fáklyát. részben a gyorsítás miatt, de ennél fontosabb, hogy nem akadok el az esetleg körbevevő mobokban. Ott a cíclone nem segít, mert a sötétben nem lehet őket sebezni.Akinek a flame dash jobban bejön, nyugodtan használja azt - nekem az, hogy állandóan célozni kell vele, hogy hova akarok érkezni, nem igazán fekszik, de ez egyéni probléma. Olyan szempontból még jobb is, mint a phase run, hogy hasadékokat is át lehet vele hidalni, platformok között mozogni, ha kell.
A leap slam sajnos itt fegyver híján nem működik.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
brunnehilde #20963 üzenetére
Aztán ha ráérsz a craftrol is plss... Elég a gyűrűről.. Küldtem PM-t, no meg kicsit mérgelődtem is..
-
crazygamer75
tag
válasz
brunnehilde #20958 üzenetére
Én is átalakítottam a Slayer cyclonomat, az általad leírt Champion-ra. 5 ex ment el a gearre, de valahogy nem jön össze. A cuccokon és a fán alig akad inteligence és resist, így a 2 gyűrűre maradna a full resist kialakítása+ egy jó adag inteligence(a fán használt 3 jewel mind attack shield+7% life+int, meg még a fán beraktam +30 int és +30 dex-re is pontot), na meg legyen rajta poacher mark és - mana coast, nem találok 2 olyan gyűrűt (még sok ex-ért sem) amiből ezt összehoznám. Mit tudsz ajánlani?
-
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #20948 üzenetére
Na szia, a nagy sikerre való tekintettel én is elkezdtem a facebreaker buildedet.
Én még viszonylag kezdőnek számítok Poe téren, szóval kérdésem, hogy az ascendancy pontokat milyen sorrendben tegyem fel?
jahh és a Cold Snap miért kell a build-be? -
dante3
addikt
válasz
brunnehilde #20948 üzenetére
Ja igen, az öv, már vettem, csak eddig nem tudtam használni, mert 78-as! De már megléptem a szintet, csak megfeledkeztem róla.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
brunnehilde #20945 üzenetére
Kb 8 ex a büdzsé, de megbízom a szakértelmedben. Rád bízom a döntést, de segítened kell, ha a kraftolást javaslod
A steel ring mellé gondoltam, amit privátban küldtem és tenni rá mana costot, szted?
de mondom én laikus vagyok és öreg és láma és... , de megbízom a döntésedben. A szavamat, meg természetesen állom, ahogy megbeszéltük...
Írtam Pm-t is... -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
brunnehilde #20938 üzenetére
+12% to Fire and Lightning Resistances
Adds 6 to 11 Physical Damage to Attacks+64 to maximum Life21% increased Life Recovery from FlasksCurse Enemies with Level 12 Poacher's Mark on Hit
Szemezgetek ezzel a 2S gyűrűvel, aminek az ára 1 ex, 2P és 2Suffix van rajta, megérné szerintetek? -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
brunnehilde #20931 üzenetére
Amúgy mennyibe került megcraftolni a gyűrűt? Soha semmit sem csináltam még, ezen a téren még szűz vagyok. Ha kellett valami inkább megvettem, kevéske időmben inkább önfeledten játszok. Általában egyedül, mert általában mindenki soloban tolja.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
brunnehilde #20930 üzenetére
Köszi a válaszokat..
Na az amut jól benéztem akkorMár azt hittem a blasphemy fogja a dolgokat
Ahogy nézegettem Poe affix-n (bár régi) hogy a - mana cost az preffix, akkor jó lenne a shaperes gyűrűre a craft helyett. A múltkor valaki mondta, hogy tud craftolni, azt hiszem Bone Dragon talán, de nem tudom..
A játékban küldtem egy invet. Sajna elég ritkán jutok gép elé, most is csak délelőtt tudok fent lenni.
Amúgy brutál a build, csak így hogy nincs mana inkább idegölő volt eddig.. még überre is használható, sőt..
A shield Charge valami brutál gyors.. Gratulálok nektek.. -
brunnehilde
senior tag
válasz
brunnehilde #20930 üzenetére
Ja, most kapcsolok, hogy a Devoto sisak még azt a movementet sem adja pluszban, hiszen, ha warcry van, akkor a Deidbellow is ad +20% movementet.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
brunnehilde #20919 üzenetére
Szia, nagyjabol osszeraktam, de a fele aurat se tudom futtatni meg lenne par kérdésem..
Van DC,ts ami kellhttps://www.pathofexile.com/my-account
-
mrkog
tag
válasz
Csak az az egy map hiányzik, hogy végre egyszer megcsináljam az egész Atlast. Bosszantó, de arra gondoltam, hogy nézek valami buildet amivel az utolsót le lehet csapni és majd ott bejövök azzal.
-
válasz
Van egy max blockos köcsög akit nem tudok leölni cyclonnal, felejtős
-
mrkog
tag
válasz
brunnehilde #20893 üzenetére
Egy kérdés:
Hall of grandmasters. Az utolsót nem tudom megsebezni. Gyanítottam, hogy így lesz, de azért megpróbáltam.
Hogy lehetne megölni úgy, hogy ne kelljen egy új karaktert felhúznom hozzá? -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
brunnehilde #20916 üzenetére
Köszi a válaszokat srácok, hálás vagyok és nem bánom, hogy nem kell új karit húznom.. Úgy saccolom, hogy 65-70 regretből meg is tudom csinálni( jelenleg 2H Axe Slayer) és marad még 12-13 ex amiből tudok majd gazdálkodni.
-
dante3
addikt
válasz
brunnehilde #20912 üzenetére
+2 lvl aoe, flesh and stone-on dobott picit, amúgy semmi extra
-
dante3
addikt
válasz
brunnehilde #20908 üzenetére
körbenézek, hátha lelek egyet
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
brunnehilde #20902 üzenetére
Sajna melóhelyről nem tudom megnyitni, majd csak este tudom megnézni, de köszi..
-
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #20899 üzenetére
Phoenixtől nekem is feküdt már meg az extra tankos ed/blight karim. Még shaper/uberelder sz*rjába is beleállok, de az megfektet... Nem tudom mi van azzal a bossal.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #20897 üzenetére
ezzel nem vitatkozom
-
TrollBalint
addikt
válasz
nem fogadsz el adományokat? hmm...
ez ismerős...
Neked nem?
-
Har_melin
addikt
válasz
Ha az effektív sebzését nem vágják vissza a cyclone-nak, akkor a mana sem lesz majd akkora akadály - most futottam egy hexproof T13-as mapot (vagyis se vulnerability, se poacher) és no problemo. Vagyis azzal még egy megnövelt mana igény mellett is el lehet majd szaladgálni (persze kérdés, mennyivel növelik).
Az fura, hogy a warcry hatását nem lehet a PoB-ban beállítani. Lényeg a lényeg: tök mindegy, mit mutatnak a számok, ez egy baromi erős build. Én lvl 100-ig biztosan nem megyek vele, nekem már a lvl92 feletti grind is unalmas, de egyelőre még vannak elérendő célok (6L craft a bányából, shaper, talán über atziri is, bár ott a reflect lehet, hogy azonnal kicsinál.)
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #20885 üzenetére
Az a baj hogy a legtöbb speedclear buildbe nincs warcry.
bowoskent annyit csinalsz hogy lösz egyet, lerobban a kepernyö, mesz tovabb.neha nyomod a blink arrow-t is hogy meg gyorsabb legyel de ezen kivül semmit.
Barto: cyclone-nak attack speed a jo, viszont akkor jobban megeri a bloodrage-es encsa, ami mindenre ad attackspeedet, nem csak a cyclone-nak.ezek mindig olcsobbak.sok hülye veszi egyböl a cyclonehoz az encsat, de nem gondolkodnak.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
brunnehilde #20882 üzenetére
Movement speed, attack speed.
Enyemet anno 1exert vettem, azt hiszem (bar probaltam eleg jo statost venni).
Na meg gondolom az mbx csavo buildjei is nepszeruve tettek (kb az osszes MF buildjeben az van)
Nekem is az van a Cyclone-omhoz.
Hamar Cyclone meg Devoto, melyik enchant jobb? Az attack speed vagy a damage cyclone-hoz?
Trade-en ugy nezem a Damage a dragabb picivel. (15ex / 23 ex)
Tornado shot viszont viszi a primet 40+ exszel -
válasz
brunnehilde #20882 üzenetére
Én 1 exért vettem olyat amin volt rain of arrows enchant...
-
válasz
brunnehilde #20879 üzenetére
Átformáztam az új ötletemet, cyclone cwc blade vortex + tri elemental herald + crit + carcass. Hát a játék motorjának annyira nem fexik a folyamatosan szétrobbanó, szétfröccsenő, szétfagyó mobok tömkelege
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #20877 üzenetére
van ott T16 gameplay is, annyira nem vészes, monolith-okat is simán nyomja. de HC-ra azért nem ajánlott
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #20870 üzenetére
én most gyűjtögetek egy kevés regret orbot még, de már elkezdtem a GroundSlam slayert visszaalakítani. Ki akarom próbálni 1H+shield verzióban, mert a sebzés eddig sem volt rossz, de magasabb szintű karival alacsonyabb szintű mapokon is többször meghaltam.
Sebességre az FB-vel nem tudom, mennyivel lenne gyorsabb, bár a 20%-os cull és a +2 range elég sokat segít. A Brutal Fervour szerintem ha van egy stabil védelmed akkor kevésbé szükséges - én biztosan az Impactot használom helyette.
-
válasz
brunnehilde #20870 üzenetére
Én Brutal és Impact pontokat raktam ki, és azt kell, hogy mondjam, nehéz meghalni. Miután abbahagyod a támadást még vagy 5 másodpercig megy a leech, így pl delve-ben elég jókat lehet szaladni a sötétben.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #20868 üzenetére
Na tessék... A GGG (kb. háromnegyed év után) a kisujját nyújtja, neked pedig az egész karja kellene
-
dante3
addikt
válasz
brunnehilde #20866 üzenetére
(#20864) Har_melin
Köszönöm a válaszokat, csak azért kérdeztem, mert nekiálltam egy Bersinek az általad linkeld buildől építem . Igaz még csak Act7-nél járok, mondhatni átlagos cuccokkal, bármibe beleállhattam, eddig halál nélkül! Sőt halál közeli élmény nélkül halad, nagyon szívós! Ezúton köszönöm a pastebin-t, amit megosztottál! Nem tudom meddig tart még a Liga, de megpróbálom a legtöbbet kihozni belőle a lehetőségeim szerint! -
dante3
addikt
válasz
brunnehilde #20853 üzenetére
Emlékszem linkeltél egy Berseker-t is hasonló cuccokkal/skillfával, mint a Champid! H-h áttértél a Championra, annyival jobb?
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #20857 üzenetére
Itt 10 db van egyrakáson...
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #20843 üzenetére
Most értem haza, nem voltam itthon hétvégén. Most éppen fent vagyok kicsit, de nem tudom meddig.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #20829 üzenetére
bocs, igen, az elreonos mod az prefix.
-
válasz
brunnehilde #20806 üzenetére
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #20794 üzenetére
Normálon majd vetek rá egy pillantást, a ligában már nem akarok új karaktert indítani. Az ingyenes reckoning valóban nagyon jól jött egy csomó esetben, bár mivel az én buildem anno bleedes volt (gladiátorral, naná), nehéz volt megítélni, mitől döglött meg a légy
-
brunnehilde
senior tag
válasz
brunnehilde #20794 üzenetére
Reckoning pontositás: nem sDPS hanem 400k avg DMG 0,4 sec cooldownal.
-
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #20780 üzenetére
You're welcome.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #20777 üzenetére
Még egyszer köszönetet kell mondjak a build ötletért, igazából a régi block buildem óta (Lacerate + Surrender pajzs) nem volt ilyen stabil és könnyen játszható karakterem, de ez azon is messze túltesz. lvl84-86 között T15 (némelyik corrupted) mapok stressz, pánik-flaska nyomogatás nélkül, pedig az impale cluster és két jewel foglalat még nincs is meg. Mindezt ráadásul 4000 HP mellett, semmi MoM meg hasonlók. Ha papíron látom a buildet, akkor helyből lebeszéltem volna róla mindenkit.
Tanulság: a block és a dmg csökkentés eddig is erős volt a játékban, csak nehéz volt mellette elég sebzést összeszedni. A mostani melée buffokkal ez változott és amíg nem fedezik fel streamerek (hogy a Bronn és a Magna Eclipsis árát az egekbe hajtsák), addig szerintem az egyik legjobb kezdő build lehet.
-
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #20765 üzenetére
Hol tudlak zaklatni map-ért? Ha van pár fölös 6-8 körül, az érdekelne atlas teljeítéshez.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #20769 üzenetére
ja igen, ezt nem írtam le. Ez már nem a vaal-hoz kapcsolódik, hanem, mikor vendornál beváltasz 3 mapot egy eggyel nagyobbra. Pl. 3 db. T3-asért kapsz egy T4-est, és a szöveg arról szólna, hogy ha ahhoz a T3-ashoz 2 T4-es is csatlakozik, akkor elvileg random lesz, hogy melyik T4-est adja a vendor. De én akárhányszor próbáltam ezt (nem volt sok) mindig ugyanazt adta volna (nyilván, pont ami nem kell
)
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #20763 üzenetére
Persze, futhatunk is egypárat, a héten ma meg vasárnap késő délután van esélye, hogy leszek fent. Ma max 8-ig (Tegnap is 8-ig akartam, de pont 19:59-kor nyitottam egy zana mapot, és nyitás után vettem észre az időt, de hát ha már nyitva van.... nem hagyhatom ott
)
Ja igen, a challenge supportot is adok a craftolás mellett
ha látlak, mindenképpen keresni foglak. -
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #20755 üzenetére
Azért ha a lottón jönnének be így a dolgok, akkor jobban örülnék.... Két red mapból kétszer csinált a vaal phys reflct + no regen változatot...
-
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #20757 üzenetére
Ez valami eger? Vagy miez?
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #20757 üzenetére
Int nekem is kellett, de úgy voltam vele, hogy jewelen könnyebben találok és úgy is lett.
wow, ez mi? (nem néztem a challenge jutalmakat, amikor bejelentették.)
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #20755 üzenetére
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #20751 üzenetére
na, végre sikerült (TrollBalint hathatós segítségével
) összeraknom két gyűrűt, amivel most már a resistek is rendben vannak, -mana is van, poacher mark is van, life is van rajtuk, phys dmg is, sőt, még chaos resist is
Mit mondjak, kellemes. Még csak lvl82, über labot sem csináltam meg, a jewel slotokból is csak kettő van (én megtartottam a Red Nightmaret egyelőre), fortify sincs kimaxolva de valóban nagyon stabilnak érződik. Az elkóborló kisebb csoportokat, egyedi monsztákat nem kezeli (egy Oba Cursed Trove-nál figyelni kell majd), de ez legyen a legnagyobb baj.
meg persze a phys reflect - elkezdtem az unidentified map challenge-et, persze rögtön az első map az volt, az első ütésnél meg is haltam. Nem baj, majd ezt sorozatot a slyaerrel csinálom.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #20743 üzenetére
Mostanában már kifejezetten kevesebbet játszom, de ma meg holnap szeretnék fent lenni. Délelőtt tudtam kicsit játszani, de csak a Mastermindot nyomtam le. Még az is lehet, hogy megérte
dobott egy unique veiled flaskot, rá is raktam rögtön a 70% crit chance-t, de csak most néztem meg az árát. Majdnem eladtam vendornak, még jó, hogy nem tettem meg....
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #20727 üzenetére
Hát én elég rosszul, 20-nál jarok, 24 lenne a cél, de nem akarnak sikerülni. A mineral pool-os boss-t nem tudom úgy legyőzni, hogy legyen 10 totem (mármint az istennek se akar 10 totemet idézni)
Timeless fragmant nem akar esni (ma remélhetőleg tudok tesztelni, és kiderül, hogy filteremmel volt a gond)Har_melin: a +%-t higy kell érteni? Mint a mapnál a bónusz? Ahány plusz map annyi plusz % esély a nagyobb mapra, vagy egyfajta szorzó? És ha mondjuk 1% esély van a 6L-re,akkor 30% qualitynél lenne 1,3?
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #20719 üzenetére
Váratlan nehézségről jut eszembe: a phys reflectes mapokkal mit csinálsz? Csak mert írtad, hogy vaalozod is őket, amit utána nem tudsz már módosítani. Mondjuk annyi slayer build van, hogy azok is könnyen eladhatók. (A slayer phys reflect immunitása az egyik oka szerintem a mostani ligában az elsöprő népszerűségének.)
-
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #20721 üzenetére
Az a 4 ex inkabb 7, tobbi scammer. Az eri csak meg. En eddig 4 shapert mentem mind a 4x dying sun esett.
legalabb az ára visszajott a fragmenteknek.
-
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #20719 üzenetére
Hova gyűjtesz annyi fragmentet? Nyomjad shapert.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #20713 üzenetére
Látom, kiszedted a Red Nightmare-t és az egyik shield block clustert is, nem lett így sebezhetőbb a kari?
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #20708 üzenetére
erre egyelőre még nem tudok válaszolni, mert még csak A10-ben vagyok, ott meg a 6L Bronnal és egy viszonylag jó FB-vel könnyű királykodni.
Én egyébként nem direkt crites buildet csináltam, hanem "csak" normál bleedsplosion DW-t. A dps engem nem szokott különösebben érdekelni, ha gond nélkül halnak az ellenfelek. Amiért nekem ez a kombináció nagyon bejött az a cyclone irgalmatlan AS-e, ami kombinálva a Haemophilya kesztyűvel, gyakorlatilag 100% bleed chance-szel és a 20% os cullal azt jelenti, hogy brutális clearspeedje van. Aki bekapja a bleeded (mindenki), az az HP-ja 20%-ánál felrobban és sebzi a körülötte levőket is. Mindehhez én dragoon swordot használok, aminek helyből akkora a range-e, mint egy 2H fegyvernek.
Bossok ellen pedig ott a Crimson Dance, ami ugyan megfelezi az egyes bleed sebzést, de igazából ilyen AS mellett csak a 8x-os (a gyakorlatban 4x-es) hatás érvényesül, ami elég gyorsan leviszi őket a 20%-os cull szintre.
Az viszont 110%-ig igaz, hogy ehhez kell két erős fegyver. Nem megfizethetetlen (2-3 exáért már kapható az a sáv, amivel én megyek), de a FB-hez képest valóban sok. Abból egy exáért már 800%-os, nagyon szexi corrupt opciós darabok vannak.
-
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #20680 üzenetére
Szia!
Nézegetem ezeket a Facebreaker buildeket. Miért nem használ fegyvert? Csak pajzs van a kezében....
Nem adja ki az agyam, hogy is van ez...... -
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #20699 üzenetére
Lazán módosítja a fehér socketeket. Nem is igazán értem, miből gondoltad, hogy azok örökre úgy maradhatnak.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #20689 üzenetére
A -60 chaos resisttel nem szívtál?
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #20685 üzenetére
aha, akkor amit belinkeltél PoB-ba annak idején, az még a "tesztfázis" volt, mert ott a temp chain és Punishment volt a Vulnerability mellett. Az utóbbin még csodálkoztam is, hogy miért, egy block buildbe.
-
Har_melin
addikt
válasz
azt néztem (ha a te builded volt ez a magna eclipse-es), hogy mi teszi lehetővé a harmadik átkot? A windshriek ad egy +1-et, de miből jön a másik?
-
Har_melin
addikt
válasz
lehet, hogy majd belevágok, de még egy pár napot próbálgatom a GS-t. Most már kicsit belejöttem (meg észrevettem, hogy se a három jewelt, se a kesztyűt meg a sisakot nem cseréltem le tegnap
- ahhoz képest nem is volt rossz...) Azt változatlanul nem érzem ezen, hogy stabil boss killer lenne, vagy csak az én játékstílusomnak nem teljesen fekszik.
Amit játszol az a magna eclipse - bronn - abyssus build? (Elmentettem PoB-ba egy csomó különbözőt, már nem emlékszem melyik volt a tied.)
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #20676 üzenetére
Eh.. ez nekem magas még kicsit
Inkább elfogadom, hogy használod Badlof2k spéci "2 exalted-egyszerre-és-egyéb-hasznosságok" kapcsolóját használod
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #20674 üzenetére
Hogy csinálod? Nekem rohadtul nem esik map. Próbálnám az über eldert lespanolni, de egyszerűen nem jön map. Venni alig tudok. Aztán ha sikerül az egyik 16-os mapra valahogy ráüzni, mikor a következőt csinálom erről lemászik
És kb a patch óta, alig esik timeless fragment is a monolith - okból. Tegnap azt hiszem egy darab sem esett -
válasz
brunnehilde #20596 üzenetére
Én még nem látom át, hogy lehetne rá buildet építeni. De nagyon mortal kombat, testszik.
-
válasz
brunnehilde #20575 üzenetére
Megnyitottam az enyémet is PoB-ban, de Effective DPS-nek csak 130 ezret mutat. Én nem értek a lovakhoz sajna.
-
válasz
brunnehilde #20570 üzenetére
kb nem tudom elhinni ezeket a nagy számokat
-
kickboxko
tag
válasz
brunnehilde #20562 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
.
Igazság szerint játszható kategória, de ha már jó videókártyám van akkor elvárnám a fix 60 FPS-t és a fluid élményt, de ezek szerint a GGG még nincs ezen a szinten.
A kérdés az hogy milyen hardverre lenne szükség hogy meglegyen a 60FPS pl. aki streameli a játékot ott nem látok szinte soha laggokat...
-
SQX_Barto
addikt
válasz
brunnehilde #20522 üzenetére
nekem kb egy hete volt ilyen, hogy rairtam egy emberre, hogy xy mapot meg akarok venni (abban a pillanatban kerestem ra, szoval friss adat volt Trade szerint) es kaptam egy automata message-et, hogy "maps are sold days ago for fuck sake"
Meg ebben a ligaban eleg sok gond volt a Trade-del... -
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #20516 üzenetére
Igen, én próbálkoztam vele, de nem igazán működött - viszont csak most vettem észre, hogy hülye módon nem juggernautot, hanem berserkert csináltam. Standarden van AshBringRF néven, lehet, hogy még rá fogok nézni mégegyszer és átspeccelem juggra.
#Trollbalint: nagyon köszi, de ezt most próbálom kifejezetten kvázi SF módban vinni, abból élek, amit találok, meg ami már megvan. Most, hogy már van lefedettsége a contagionnak így azért kezd kicsit más lenni a kép. Úgy látom, inkább nekem kell megtanulnom használni a találkozásoknál, nem látom/érzem igazán, hogy mit élesztettem már fel, mit nem és általában is egyelőre elég szakadozott vele a játék. De ebben nincs semmi meglepő, a contagion akkor működik jól, ha egymást érik a pakkok és nagy a lefedettsége. Úgy, hogy itt is jön négy monszta, meg ott is öt, de a hatása már nem ér át azokra, nincs jelentősége. Haladásra szerintem mapozásig biztosan könnyebb lesz a Bane.
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #20516 üzenetére
most, hogy így mondod, már nekem is beugrott.
@Har_melin: nem tartottad meg PoB-ban véletlenül?
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #20491 üzenetére
Ezt pedzegették egyébként a Sirdond által linkelt fórumban is, de válasz nem igazán jött rá.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #20477 üzenetére
Használom azt a két helyet is, csak azon a quicksilver meg a life potion van, azokat külön használom. Csak ezt a hármat szeretem egyszerre elnyomni.
Har_melin: áthidaló megoldásnak nem jó, ha valaki beinvel és átvisz a következő területre? (Ne ezen múljon már egy karakter)
la_cc: abbahagytam én is, bár meggyőzödésem, hogy nem igazán tudják ezt server oldalon nézni, mivel az én makróm 3 különböző gombot "nyomott le" de biztos, ami biztos
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #20471 üzenetére
Mert arra a két italra nincsen szükségem
A term of use-ba nem találtam meg egyértelműen a választ a kérdésemre, a fórumban, meg volt pro és kontra is, úgyhogy megkérdezem a suppporttól (kb. 5 perc volt a válaszadási idő, csak néztem)
És azt írták, hogy ez határeset, általában nem bannolnak érte, de amolyan pengeél és a ban-t kockáztatom vele, nem tanácsolja, hogy használjam. Továbbá közölte, hogy vizsgálják, hogy lehetne a játékba beépíteni egyes - jelenleg - gyakran használt makrókat. Úgy hogy akkor leállok vele -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #20463 üzenetére
quartz flask: +80% evasion durint flask effect + 30% indcreased duration
witchfire brew
Jade flask: curse immunity + 30% increased durationezek vannak egy gombon
És van még egy life ital, meg egy quicksilver. Az első hármat azt aktívan próbálom használni Legion-nélNéha elfelejtem a nagy rohanásban meginni....
-
válasz
brunnehilde #20463 üzenetére
Én tuti meghalnék folyamatosan, ha nem lenn eleech. Sőt ha megütök valamit kb még 3-4 másodpercig jön vissza a life, és nagyon gyorsan. Ennél jobb védelmet jelenleg nem ismerek. Igen volt 60k armoros juggernautom, az is jó, de azt most nem tudnám kifarmolni (6L Brass Dome). Mióta kinyírták az Immo Call-t, eléggé szarban vannak a casterek.
-
válasz
brunnehilde #20456 üzenetére
Azért ha felélesztek 5-6 komolyabbat, bajban vagyok. Volt már, hogy kettő egyszerre leütött, hiába termnelem vissza a lifeot 1mp-en belül. -
Pszicho
tag
válasz
brunnehilde #20396 üzenetére
Egyszer biztos kipróbálom a ligát, de most biztos kihagyom, elég kevés időm van játszani.
Tegnap megérte panaszkodni, mert tier 10-es mapon dobott egy exát, delvben pedig ezeknél az arany ládáknál egy divine orbot.
Magasabb szinteken biztos jól jön a vagyon, de jelenleg még csak 87 lvl vagyok.
Újraosztottam a cast on crit assasinom pontjait is és megcsináltam, amit tibee ajánlott itt a fórumon.
Nagyon jó a mapozásra, sokkla jobb, mint a másik.https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2285205/
Neked az Apex of sacrafice mapot hogy sikerült vigigvinni?
A végén a bossal vannak problémáim.
Igen erős tűz sebzése van és 1-2 hittel mindig lever.
Hányas szinttől ajánlott nekimenni és miket dobhat? -
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #20413 üzenetére
nem, a moltennel kezdtem, aztán csak bennmaradt, hogy legyen a lvl20-as vaal változatom.
Nekem ebben a kombinációban (blasphemys Warlords Cry generálja az EC-t, plusz adja a leechet is, a CWDT-ben pedig nincs increased duration, hogy stabilabban proccolódjon az IC) teljesen jól működik a védelem. A piszok nagy hatósugár és a bleedsplosion miatt eleve kevés sebzést kapok be, az EC pedig szinte azonnal újra generálódik.
igaz, erre még akkor álltam át, amikor a tabulával szaladgáltam, ami nem volt egy igazi armor booster, szóval az MS-nek nem volt sok értelme. Lehet, hogy most már jobban megérné, de amíg így is jó, addig nem variálok vele.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #20398 üzenetére
nem kell a bonusz feltétlenül, ha már egyszer meg van, akkor a többi mapon is nagyobb eséllyel eshet ki. Ma én már szerintem nem leszek, de majd holnap...
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #20396 üzenetére
"(persze tudom, én vagyok itt a legnagyobb máker)."
pontosan
"Mapokból most van 28, plusz mellé esett 17 drb T16, vagyis eddig több esett, mint amennyit elhasználtam."
utalnék az előző idézetre....
Már csak azt nem értem, ezen miért lepődöm meg?Viszont ha ennyi T15-T16 mapod van, akkor lehet betársulnék, hogy menjünk együtt és ha már nekem is teljesített lesz, akkor talán jobban fog esni
-
Pszicho
tag
válasz
brunnehilde #20324 üzenetére
Már régebb óta kérdezni akartam, hogy a magas dps- ek mellé neked milyen attack speed társul a spellnél?
Nekem most csak 40k dps van alapból, wrath- al 49 k, 0,28 attack time. Közel sem vagyok még szintben a végén és a felszereléseimre is bővel lehet még pakolni sebzés növelő opciókat.
Szerintem amit a hova moltenből ki lehet hozni az úgy 100-120k 0,2 attack time- al, ami elég jó.
Szerintem ennél a játéknál is számít az attack time, nagyon is. Pont ennél a karakternél érzem igazán, hogy sokszor előzi meg az ellenséget, kevesebb találat ér, mert hamarabb végzek velük.
A nerf nagyon megölte a molten strike spellt, most már piros makokat tolok vele tier 11 és érzem, hogy ha nem figyelek megpurcanok. Sajnos csak 6623 energy shieldem van, most akarom 7000 fölé tolni, jelnleg a gyűrűkön nincs es, meg akarok jewelt is, új bootsot, sisakot, de a 10 k es egyenlőre csak álom és sok exalted orb.Nem tudom a sinthesisnek milyen a dropja, standard az siralmas, de nem akarok új karaktert kezdeni.
exaltedet már több mint 1 hónapja nem dobott. -
sirdond
őstag
válasz
most néztem meg a build-ed, amik eszembe jutottak elsőre:
- a The Red Nightmare jewel gondolom működik, csak PoB nem jelzi?
- eldobnám a Lust for Carnage node-ot és azt a 3 pontot inkább másba fektetném be (mondjuk attack speed?). blood rage-nek elvileg elégnek kell lennie, de ha nem, akkor is inkább egy jewel-en,vagy item-en próbálnék meg +leech-et összeszedni.
- eldobnám a windshriek-et is, szerintem nem ér annyit a +curse -
TrollBalint
addikt
válasz
6-7 exa aprópénz? 600k+ dps? Miért is én segítettem neked a múltkor?
Most szereztem meg a második exámat a játékban, azt is úgy, hogy valami béna div cardot eladtam....
Én meg szenvedek itt 170-210k damage-el.... -
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #20320 üzenetére
24 radius elég? én néha 34et kevésnek érzem blood módban
amúgy milyen jewel-ek vannak, mert az nem látszódik.szerk: letudtam über elder-t, azt hittem nehezebb lesz. annyira ez mód volt, sokkal könnyebb,mint legutóbb a MS JUGG-gal, ami pedig kifejezetten über elder-re készült. szóval a cyclone brutál op lett.
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #20317 üzenetére
mit akarsz rajta turbózni? damage? aoe? def?
timeless jewelt, ha valaki mond egy fix seed-et,akkor elég kicsi az esélye, hogy találj egyet, főleg úgy, hogy trade-en még nem lehet rá keresni, ha jól tudom. seed nélkül ajánlani meg felesleges, mert azt te is ki tudod próbálgatni.amúgy igen, lehet érdemes lenne kipróbálnia a torchlight-ot, ez egy jó ötlet.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #20281 üzenetére
Nekem is ED-vel lett meg, azóta ugye nem írja mennyit szabadítok ki, de biztos megvan a 150
vegyél fel aztán megoldjuk
-
Mirman
őstag
válasz
brunnehilde #20278 üzenetére
Leveling alatt megvolt ED-vel .
Amúgy guildbol hívj be valakit aki ezzel megy és simán feloldja .
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #20229 üzenetére
Nem veletlen megy a fel liga ezzel a skillel. 😃 en majd a zerkeremet fogom atalakitani cycloneosnak, es tuti hogy dualwieldbe fogok menni.srac redditen folyamat rakja fel a paradoxica-s buildjeröl a videokat.hat olyan dpst nem lattam meg cyclone karitol.
jol fel is ment mar a paradoxica ara xD
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #20175 üzenetére
hogy jó e? jelenleg a build-ek 50%-a azt használja. de volt ez a szám sokkal nagyobb is,csak páran már megunták gondolom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest