-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brunnehilde
senior tag
válasz
polaar #20973 üzenetére
polaar: Simán csak rosszul kerestél rá, mert bőven van eladó, olyan 50chaostól kezdődik az áruk.
Ezt a stat filtert kell berakni a keresőbe: Vulnerability has #% reduced Mana Reservation
Har_melin, én is csak nemrég raktam be az Increased AoE-t mapozáshoz Infused helyett. Nyilván utóbbi messze jobb attack és defense szempontjából is, de T16 mapokon sem okoz már gondot a hiánya. Lényeg, hogy van még bőven tartalék a buildben.
A Red Nightmaret nem érzem olyan jó plusznak, nincs kihasználva teljes mértékben, nálam csak Gladiatornál alap. Extra chaos dmg-t nem kapsz, az endurance charget generálja az enduring cry (mindig maxon vagyok). Marad plusz tizenvalahány % block attackhez vs 5% DPS + 120 life + resistek. Nálam az utóbbi felé dől a mérleg.
Persze, a Poachers gyűrű erősebbé teszi a buildet, de láthatod, hogy folyamatosan gyenge statosakat akarnak venni, annak meg semmi értelme, mert vagy nem lesz elég int/dex, vagy a resist hiányozni fog. Én nem gyűrűvel, hanem aurával öltem le az Über Eldert. Szóval...
Rizseslecsó meg sem merem nézni milyen gyűrűket vettél.
Mi ez az Atziri kill belépéskor?
-
Har_melin
addikt
válasz
polaar #20601 üzenetére
A -39% nem túl jó roll. LMP mellé biztosan nem éri meg, csak helyette. GMP mellé kérdéses, attól függ, mennyi az increased dmg amit eddig összeszedtél, mert a jewel additív, nem multiplikatív, a GMP viszont az. Egyébként majdnem biztos, hogy így is megéri, ha másért nem, a nagyobb lefedettség miatt.
-
Har_melin
addikt
válasz
polaar #20599 üzenetére
Ha használnál LMP-t, akkor igen, mert ez kisebb sebzés veszteséggel (reduced és nem less dmg) biztosítja a +2 projectilet, te meg használhatsz helyette egy plusz support gemet. Csak figyelj rá, hogy milyen értékkel veszed, a sebzés csökkentés lehet -30, de -50% is, értelemszerűen a 30-hoz közeli értékek a jobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged