- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
Nekem 1 dolog hiányzik belőle. A ctrl+görgő stashelésnél. Főleg most, hogy kevesebb az affinity, külön tab a trialoknak(de minek
), a rúnáknak, waystoneoknak vagy mi a pöcsömnek hívják most mapokat, meg a quad a szemétnek. Awakeneddel nem is kell dumpolni mindent Quadba, mert gyorsan szét lehet dobálni, anélkül kínszenvedés.
-
Win-T
őstag
PoE Overlay II már van elvileg, de még nem próbáltam ki.
-
-
Roland861010
veterán
Hát mit szeretnél még?
Ez olyan mintha Diablo 4-ben Te friss 10-es szinten Über Lilit akarnál ütni.Ahogy észre vettem itt arra mentek rá hogy te mindent is át néz és ki takaríts.
Különben ha 1-2 szintel kisebb vagy nem fog menni az adott területen a boss.
A passzív képességek nagyon sokat számítanak.
A Warriornak is a passzívak szintenként 10% attack powert adnak.Ja és keres jobb üvegeket az árusnál.
Mert nem mindegy mennyi healing és manna vissza töltésed van. -
0karmacoma0
senior tag
Ha már Souls like. Ez kísértetiesen ismerős fromsoftfalváról:
Act 1 Boss SpoilerAmúgy eddig 10/10. Egészen elképesztő játék lett.
-
0karmacoma0
senior tag
Btw. Van egy nagy új faktor, amiről nem sok szó esik. Mivel nem lehet minden skillre rányomni a +20-40% more dmg supportot, így tényleg ki kell találni mit miután kombóz be az ember, és simán lehet valami meta buildet is szarul játszani, ha random nyomogatja az ember a gombokat. Így előzetes tree meg skill lista nélkül on the fly szerintem még a veteránok se tudnak majd kés a vajban-t játszani. Annyiból könnyebb lesz, hogy nincs még 25 rendszer ráengedve a játékra. Nem influenced itemek, meg szép lassan kialakult unique item-skill kombók erőssége köré van balanceolva a játék.
-
Siriusb
veterán
Azért arra kíváncsi vagyok, milyen minion build-ek lesznek.
Egyébként úgy néz ki, poe2 minion meta lesz, nekem a Steam-en már jön lefelé a poe2, kaptam GGG-től egy kulcsot és még korábbi hozzáférést, mint a nyilvánosság, mert idén többféle minion build-et csináltam, s ezért jutalmul ezzel kedveskednek. Ez már igen!!!
-
-
Win-T
őstag
Úgy érti bízik benne, hogy az esetleges rohamtól nem fog az első rész is összeomlani. De csak van annyi eszük, hogy dedikált szerverei vannak a kettőnek.
Nekem lehet kell is az a 6-12 hónap, mert az ilyen játékokkal első nekifutásra úgy szoktam játszani, hogy ráérősen benézek minden egyes sarokba, minden kő alá, végighallgatom minden NPC mondanóját, a pályákon lévő lore dolgokat, és akkor még az újdonságokkal is kell ismerkedni, gondolom a wiki meg youtube infóböngészésre is sok szükség lesz. Ráérnek az új contentel egyelőre a srácok.
-
-
-
Az a véleményem, hogy a két játék teljesen eltérő, így ha az egyiket el fogják hanyagolni, az nagyon nagy kárt fog nekik okozni. Másrészt kinek feszítenek? Annak a pár ezer embernek akik majd early access-hez jutnak?
Még egyszer mondom, én megértem a helyzetet, de ez annyira low effort. Legalább egy régebbi ligát indítsanak el hetedikén, ne ezt a fost ahol minden map előtt majd kattingatni kell egy ablakra. -
-
tibee77
őstag
Elsö 2 napba jatszottam,aztan kb 10 napig nem.szoval sokat nem hagytam ki.egyebkent meg tetszik ez a hajozas meg varos epites(az elejen volt ugye epites mert utana mar semmit nem kell vele csinalni), meg hogy mappereket küldhetek olyan mapokra amiket en pl. nem tudok megcsinalni.az csak hab a tortan ,hogy egyszer a mappereim egy mb-t hoztak, volt am meglepödes.
aztan meg tegnap vegre összeraktam a liga utolso karijat, egy mf buildet es a 4.-5. mapon kipottyant egy mirror.
igaz nagy szüksegem nincs mar ra mert maga a kari is arban 2-3 mirror ertekü de ilyen loot azert megdobja a fun faktort.
remelem ez az egesz liga ugy ahogy van megy majd core-ba, mert pl. iron is az egekbe magasztalja a recombinatorokat, nagyon jo craftolasokat lehet csinalni vele.
-
-
tibee77
őstag
Az a srac konkretan egy gep, meg sose lattam elöben, ugyhogy lehet ,hogy egy ai aki öntudatra ebredt
minden mobot ismer, hogy milyen tamadasuk van, tudja melyik boss mikor merre lep-tamad, raadasul olyan reakcio ideje van ,hogy olyan mintha a jövőbe latna.valami jedi lovag lehet eskü.
-
-
-
Har_melin
addikt
ellenkezik az elveimmel. Amit nem tudok megcsinálni, azt nem tudom megcsinálni. A játékért játszom, nem azért, hogy valaki más játékával megszerezzek valamit.
Plusz most igazából már nem is hajt olyan nagyon semmi. Brünne buildje lvl95-nél már maxos, utána már csak extra bónuszok vannak. egy mageblood az én játékmennyiségemmel csak baromi mák mellett lenne elérhető (most olyan 30div-em van mindenestől), más meg nem jelent akkora pluszt, hogy azért stresszeljem magam. -
Win-T
őstag
Azt csak trade addonnal lehet?
Máskor mindig azt írják itt a nagypályások, hogy egyébként sem kell minden szart percenként csekkolgatni, inkább a mapok pörögjenek, azt a pár cuccot meg be lehet kézileg is árazni ami esetleg gyanús, hogy jó lehet.De az árazás még lehet működne is, a saját géped vágólapját eléri a GfN, még sosem próbáltam, de ki fogom.
Har_melin: szerintem nézz rá, én is gagyi ADSL-el tolom, aminek extra gáz az uploadja. Lefelé kell inkább jobban a sávszél.
-
-
Argh!
aktív tag
Beascraftba is van 6 link , most kicsit feljebb ment de sokáig 1 div volt
[Black Mórrigan]
Ehhez 6 socket-nek kell lenni rajta.
Van olyan amin olyan stat van hogy
% chance not to be consumed when sacrificed at the Blood Altar
van 40% os, volt olyan hogy 4 armort is linkeltem vele 1 div-böl -
DjDanee87
addikt
A 25k teljesen jónak tűnik. Én egy ritual+tormented spirit+map quant+scarab+exarch atlassal, glacier mapos taktikával mentem. Az ilyen 20-50k gold között volt, legdrágább scarab 7c. Ha olcsó scarab kell akkor az elder influence adó jó egynek. A portal amiből jönnek a dögök unique és emiatt jó kis goldot dob.
-
-
-
-
-
-
-
DjDanee87
addikt
Én is küldök nagy szállítmányt ma este, majd linkelem mi lesz. Amúgy hasonlóan jártam a kikötőkkel. Kellene összesen 700.000 fölött crimson iron mindenkinek, így a növények bonust nem kapnak már. Illetve pont most befejeztem egy crimson követelést és lesz a nagy szállítmányhoz éppen bonus. Aztán meglátjuk. Patch óta nekem sem tetszett már a dolog, és mivel áttértem SSFre, trade ligában csak a farmereket tartom el golddal jelenleg.
-
la_cc
addikt
1 teljesen kihagyott liga után, összességében elég jóra értékelném a mostanit, attól függetlenül, hogy a beharangozó trailer alapján nagyon "poe idegennek" érződőtt az egész, de igazából gyakorlatban nem találtam annak, és végre valahára nem volt semmi agyonbonyolítva, számomra minden érthető volt mit, hogy kell csinálni következetesen.
Kár, hogy 2 patch után sem voltak képesek kezdeni valamit a gold költséggel, de legalább az elsők között hoztak elég fontos QoL opciókat, mint, hogy a bányászok és kohászok a prioritás után mást kezdtek elcsinálni, így kihasználva a fölös kapacitást.
Valszeg ők ezt így találták ki, pedig simán lehetett volna még bonyolítani ezen, mint hogy legyen kikötők közötti kereskedelem valamilyen arányban, hogy ne szopódjunk be az ilyen-olyan érc hiányában, esetleg passzív gold bevétel helyi "bank" formájában vagy bármi ilyesmi.
Nekem a szerverek is atomstabilak voltak, kb. 2-3 DC-m volt összesen egész eddig Frankfurt-on, szóval nekem itt sem lehetett panaszom.
Ahhoz vagy 50 M kellett volna, de bónusz nélkül nem lehetséges az sem...
Én inkább a power rune-t hiányoltam. Itt csak a crimson bar-on volt 100% körüli, a többin semmi. Bátyámnál jött patch után egyből 500e körüli shipi értéknél egy mirror shard, szóval ki tudja, hogy mi is ment itt a háttérben...
-
Siriusb
veterán
-
San398
őstag
Eddig még semmit, most érek lassan piros mapokhoz meg várom hogy valaki segítsen a Holy Relic Necro karimnál, hogy mit hogyan. Irtam privátot Remiel-nek de még nem válaszolt.
az incursion-t próbálom (Doryani's Institute és Locus of Corruption) 50c darabjaHarvestet próbáltam az előző ligákban, de az akkor hoz jo hasznot amikor elkezdenek kraftolni, addig filléres nyereség volt
Siriusb: Én Igy raktam ki
amit farmolni akarsz azt nem rakod ki, kisebb eséllyel adja azt amit kiraksz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest