- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimpi001
tag
válasz
tibee77 #16840 üzenetére
koszi a valaszt. amugy a smite meg arc skillek vannak benn tamadasra, a fegyo a smite miatt van. mikor eggyiket megunom atrakom masikra
armort ha lesek nekem melyik a jo valasztas az armor - evasion vagy energy shield-es? vagy inkabb kezdjek 1 teljesen uj karit mert a passziv skilleket is elrontottam szted?
-
pimpi001
tag
hali. csak a blizzcon utan kezdtem, ertheto okok miatt.....
most jutottam el act10 vegere de itt mar nagyon megfogott. szoval aki nagy tudor legyszi irjon kritikat mit rontok el. [link] PAPPPER karimrol lenne szo. ne kimeljetek. elso karim ami eddig eljutott es nagyon bena vagyok meg -
pimpi001
tag
hali. melyik item filter a normalis? kezdonek... csak most kezdtem a blizzcon utan.... illetve hasznaltok egyeb addont is?
koszi -
pimpi001
tag
Elementalista: arc vagy ignite fireball? Szerintetek?
-
pimpi001
tag
hali. most kezdtem a poe-t. /meguntam a d3-at/ duelist-et tolom egyelore. egy kis utmutatot tudtok adni hogy milyen iranyba toljam a skillfat, illetve mely kavicsok a hatasosak ennek a kasztnak?
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Temu
- Autodesk - Revit
- Hardcore pizza és kenyér topik
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Silvercrest Rajztábla
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest