Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitymaszter
tag
válasz
Rizseslescó
üzenetére
Helló!
Nekem is ilyen buildem van igaz 2. kariként indítottam a ligában de már a main karim lett!
Életképes a build Shaperig sima az út. (nekem Shaperrel meggyűlt a bajom mivel kevés a lifeom (5,6k :S), de próbálom orvosolni a dolgot.1. lvl 55-ig használtam eathquake buildet( amugy mindegy mit használ addig csak aprítani tud vele rendesen) mivel innentől tudod használni a Ngamahu's Flame-t.
2.Carcass is jó! Én Bronn's lithe-t használok mivel Cyclonnak egy kis plusz sebzést! Emellett Belly chestet is lehet használni ha az jobb (talán jobb a túléléshez mint a másik kettő)
3. Én warchieffel használom a protectorral kapcsolatban nem tudok véleményt mondani.
4. Ennél a buildnél 2 db Opal ring és Xoph's blood amulet a legjobb kombó.
5. A fejszét nem kell linkelni, mivel a molten burst-öt buffolod azzal ha berakod a 6db gemet ami kell a buildhez. Szóval 6 socket kell csak a link nem számít (lehet 0, vagy 1-2 linkes is szóval erre nem kell költened semmit)Megadom a Build elég részletes leírását ( szerintem kis angollal is menni fog). Én is innen néztem le a buildet és építettem fel.
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1819239A másik az én karakteremnek a linkje hátha segít, bár szerintem nem tökéletes de most lett meg tegnap a builden a végső simítások innentől finom hangolni kell csak

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/charactersRemélem tudtam segíteni.
Ha van vmi szívesen segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Életképes a build Shaperig sima az út. (nekem Shaperrel meggyűlt a bajom mivel kevés a lifeom (5,6k :S), de próbálom orvosolni a dolgot.