Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Har_melin

addikt

válasz tibee77 #1850 üzenetére

Elvben értem a "beleölt időt", de - a számomra legalább is - baromság. Ez nem egy meló, amit utána nem fizetnek ki és a nyakamon marad. Nem öltem időt semmibe, játszottam, azzal, amit élveztem. Élveztem, hogy milyen ügyes/szerencsés vagyok. Ha össze tudtam szedni egy tonnányi currencyt (még egyszer: nem valamilyen bug hackkel, hanem normál játékkal), akkor össze fogom tudni szedni ezután is.

Lehet, hogy a nerf után nem lesz olyan class, amit élveznék ennyire, de ez meg tipikus PoE sajátosság, hogy időnként pont olyanokat forgat ki a játék metának, ami nekem nem annyira tetszik. De amíg nincs nerf, addig az ember élvezze azt, amit egyébként is élvez, utána meg eldöntöm, hogy vonz-e az új leosztásból valami, vagy sem?

Vagy ha már ráunt és nem akar olyasmira költeni, ami esetleg majd nem lesz olyan jó befektetés, akkor tegye félre egy hétre a játékot. Mindenki úgy beszél erről, hogy jaaaj, nem merek másba belevágni, mint ha a GGG korbáccsal állna a játékosok háta mögött, hogy akkor is tessék játszani, ha most éppen nincs hozzá kedvem.

Új hozzászólás Aktív témák