- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedmetal
tag
válasz
#42044160 #6706 üzenetére
Az én nappalimban is ~2,5 méterről nézem a TV-m (50EX780) és semmi probléma nincs vele, sőt, innen már nem lehet a FHD és az UHD tartalmat megkülönböztetni. Ha UHD tartalmat nézel, érdemes ~1,5 méterről tenni, hogy legyen is értelme. De ez függ az egyén szemétől is, így érdemes kipróbálni mindenkinek magának.
-
dani786
tag
válasz
#42044160 #6179 üzenetére
Igazából nem tudom, hogy fontos-e az okos rész, mivel nem volt még okos tv-m. Van egy chromecast-om (de az csak fullhd-ban tud streamelni), van egy PS4-em amin kb. minden app elérhető és alapvetően amúgy Netflix, HBO GO, Youtube amiket használok a mostani tv-n (a fenti 2 közül valamelyikkel) pendrive-ról ritkán nézek filmet. Betekintési szögben egyébként jobb a Panasonic?
-
dani786
tag
válasz
#42044160 #6175 üzenetére
Köszönöm, Piftuka nagyon segítőkész volt, külön is egyeztettünk.
Csak gondoltam több szem többet lát és hátha valaki tud még hasznos infót. Akinek van egyébként, szoftveresen mi a tapasztalat? Mondjuk kb. a leírt célokra (ps4, Netflix, YouTube) gondolom kb. mindegy a szoftver, csak félek hogy pár év múlva már egyáltalán nem fogják mondjuk ezt támogatni, míg egy Android feltételezem ilyen szempontból jobb esélyekkel indul.
-
vaksi8
senior tag
válasz
#42044160 #6171 üzenetére
Na de ez az, ezt mondom. Mennyire gáz már, hogy ilyen alapvető hibák vannak egy "televiziónál" mindent tudsz rajta csinálni netezni, felvenni, játszani stb.. csak érdemlegesen műsort nézni nem, azaz csak kompromisszumokkal
Milyen már, hogy kicsit arrébb megyek a tv-től és nem szembe nézem 2-3-4 százereért és már nem látom normálisan a képet, ha fekete háttér kellene hogy legyen, mindenhonnan bevilágitások vannak
Vicc ez az egész. Nagyon régóta nem vagyok benne ezekben a tv-s újdonságokban, de lehangoló. Gondoltam ennyi idő alatt csak fejlődik a technika, illetve fejlődik csak az már számomra megfizethetetlen..
-
vaksi8
senior tag
-
vaksi8
senior tag
válasz
#42044160 #6160 üzenetére
Gulyopapa linkelt egy beállítást ezt végig csinálva aránylag elfogadható lett a kép. Ha gondolod nézd meg
-
vaksi8
senior tag
válasz
#42044160 #6151 üzenetére
Megmondom őszintén engem is zavarna. 3 kilóért ne legyen már ilyen fos. A 7 éves plazmám olyan fekete volt mint a néger szájában a negró
Nekem egy ex700 van de még mindig nem döntöttem el, hogy megtartom vagy sem. MM-ben vettem van 60 napos elállási jogom. Egyik szemem sír mert tv-film nézésre nem egy nagy szám, de viszont ps4 hez meg tök jó. Sajnos a minőségi kategóriák meg 5-6-7+ százezres nagyságrendek, amit meg nem adok egy tévéért
-
speedmetal
tag
válasz
#42044160 #6151 üzenetére
Nekem is pont ez a típus van, ebben a méretben, és én is látom a felhősödést, főleg a bal alsó sarokban. Mivel viszont nagyon ritkán bámulom direkt ezt a sarkot közvetlenül, film nézés közben csak ritkán zavar. Eleinte állandóan vonzotta a szemem és nagyon bosszantott, de most már el tudok vonatkoztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest