- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
marilllyo
veterán
Várlak a Playstation 4 topicban.
-
#Morcosmedve
veterán
Azért nekem több film hangját sem kezelete le a 780. Nem jöttem még rá, hogy melyek ezek a kodekek vagy kodek pontosan, majd, ha ráérek utána nézek. Különöseben nem érdekes, mert elindítom gépről, csak fura.
Ami még zavar, hogy 4k-t wifi-n megosztva/lejátszva sokszor eldobja, itt is még agyalok a dolgon, de nem a router-t érzem gyengének (WRT1900ACS+USB3 HDD).marilllyo: váltogatni lehet a hangot és a feliratot is, az biztos, késleltetni még nem kellett, azt nem tudom.
-
Downsampling
senior tag
Nos, nálam van hang a HDMI1-en! Az Oppo lejátszón csak át kellett állítani, hogy a HDMI-n milyen hang jelenjen meg, PCM vagy bitsream (a PCM is átmegy, csak nyilván ilyenkor a sokcsatornás hangú filmek nem fognak megfelelően szólni, vagy sehogy).
A tévén semmit sem kell állítani, illetve azt nézd meg még a tévén, hogy a HDMI1-nél ki van-e kapcsolva a tévé hangszórója? Nálam mindenhol ki van, mert erősítőről szólal meg a tévé hangja is.
Ja és mi van rákötve neked a HDMI1-re? -
Downsampling
senior tag
Szia!
Én is ilyen tévét vettem valamivel több mint két hete. Egyelőre még mindig nem találtam meg a tuti beállításokat, de ami biztos, hogy egészen más lesz jó a tévéadásokhoz, mint a két médialejátszómhoz. Ráadásul az Oppo 105D-hez sokkal nehezebb beállítani, mint a Dune HD Max-hoz. Valszeg mert az Oppo is nagyon sokféleképpen paraméterezhető. Ami fura, hogy a Dune úgy is nagyon jó képet ad (igaz kissé fakóbb színekkel, ami amúgy nekem jobban bejön, mint az élénk színek), hogy semmihez nem nyúlok.
A HDMI 1 hangtalanságát nem értem, igaz, én nem is küldöm i a hangot HDMI-re (optikain megy az előerősítőmbe, mivel "csak" sztereórendszerem van. Nem lehet, hogy a HDMI1-en nincs beállítva a tévén a "bitstream", hanem mondjuk PCM-re van téve? Minden külön kimenetet egyénileg lehet beállítani, olyan nincs ezen a tévén, hogy egyszer beállítod, és mindegyik kimenete ugyanazt a beállítást használja. Illetve megoldható, ha az adott beállítást át akarod másolni egy másik kimenetre (mondjuk a HDM2-ét a HMDI1-re). Amit még nem nagyon értek, hogy ha a 4K-ra felkonvertáló részhez hozzányúlok, akkor általában rosszabb a végeredmény. (nálam egyelőre minden FHD, a tévéadásoktól kezdve a média-lejátszókig - játékkonzolom pedig nincs).
Amúgy, azon a linken, amit megosztottál nekem kicsit meredek az a beállítás. Nem lehet, hogy az csak a gamer mód bekapcsolása után ad jó képet? Amivel viszont egyet értek, hogy a képjavítókat érdemes kikapcsolni, vagy minimálisra állítani, illetve eléggé zajosodik a kép, ahogy emeled a fényerőt (a bevilágítás erejét).
Mivel nem vagyok focirajongó, nem szoktam futballt nézni. Tegnap viszont mégis megnéztem az angol VB-meccset. Szerintem remekül teljesített az EX700! Nem értem, hogy akik az ajánló topikban nem ajánlották ezt a tévét focinézésre, mi alapján írták ezeket. Nálam nem volt tojás a labda, sem egy elhúzott csík, amerre repült. Tökéletesen élvezhető volt, sőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 3
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Update 07.08. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest