Új hozzászólás Aktív témák
-
Prego
senior tag
válasz
Degradator
üzenetére
Hát igen!
Nekem a múlt hetem ráment arra, hogy a jelenlegi konfigomat lecseréljem egy 3500+ PCIe konfigra. Mivel csak a különbözet összeg volt a zsebemben, kénytelen voltam előbb megválni a régitől, aztán megvenni az ''újat''. Ámde a biznisz napján jött a levél, hogy mégsem tartanak igényt a régi cuccaimra, így kénytelen voltam hosszas halogatás után lefújni az egészet.
Így maradt a 478 asomban a procicsere lehetősége, mert bizony, amikor befejezem az irodai munkát (amire elég), bizony beülök a virtuális pilótafülkébe, és mivel Microsoft kiegészítő ...
Az árak és a tendenciák valóban érdekesek.
A C2D bevezetésére az AMD az árak drasztikus csökkenésével reagált.
És az is érdekes, hogy amikor A64-P4 vita volt még csak, mindenki Intel párti volt, most meg hogy a C2D veri az X2-t (mondjuk ezen is lehet vitatkozni), mindenki Intel párti lett, attól függetlenűl, hogy az A64 jobb mint a Prescott.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 9 5900X processzor
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest