Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocaa
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Télleg
eszembe se jutott pedig rémlett valami
Ebként minden D915 megy ilyen órajeleket???Mert a haver is ilyet akar venni na Ő tuningbuzi 
-
Prego
senior tag
Hy.
Januárban vettem egy G1 Steppinges S478-as 3,2-es procit.
Az a rossz hírem van, hogy ma szerelem össze az utódot, ami egy e4300, és hát a régi szerelemnek múlnia kellett, az új tulaj meg nem szereti a tuningot.
Amit restellek viszont, hogy nem volt tuningbarát lapom (p4p800s-x), emiatt nem tudtam letesztelni a proci képességeit.
Őszintén sajnálom, de el kell búcsúzzak ettől a topictól valószínüleg végleg
Sok szerencsét a továbbiakban és húúúúúzatok sokat
-
Bocaa
senior tag
Az D915 alap feszen 3.9 ghz-ig bírja.(stabilnak inkább nem mínősítem)1.41v-ot adtam neki akkor stabil maradt (6 napig így ment)1.49 v-ot adtam neki 4.1 ghz majdnem stabilan(1.51v-otnál műxött 3 napig hiba nélkül).De nem szoktam ebként túningolni a vasat.
És 64 foknál még nem melegedett tovább
AC Freezer 7 pro-val.Ez milyen steppingre vall
(tuningképessége)?? -
FehérHolló
veterán
válasz
Bubuverke
üzenetére
Stepping csak azonos procicsaládon belül számít. Egy B2-es C2D-nek semmi köze nincs egy B2-es Pentium D-hez.
C2D-knél a B2 volt előbb, ezekbe még mind 4MB cache-t raktak, azt ha olyan modellről volt szó, ami hivatalosan csak 2MB cache-t tartalmazott, akkor letiltották. L2-nél már csak 2MB cache került az ilyen procikba. L2-nél az üzemfesz intervallumának kezdő és végértékét közelebb hozták egymáshoz. Más különbség tudtommal nincs.
Pentium D-knél viszont B2-ben nincs enhanced speedstep, és magasabb feszt bír, mint a C1. Körülbelül ez a nagy különbség a két stepping között. Meg jön a rizsa, hogy általában kevesebb hőt termel, satöbbi, de ezek általában valami fenti változtatásnak a következményei.
[Szerkesztve] -
Qkackca
őstag
válasz
Bubuverke
üzenetére
Lehet, de tudtommal B2 volt az első, aztán lett a az L2, de a kórós topikban érdeklődd meg pontosan, ott tudják melyik stepping mire jó. A kezdeti kórók is elkényeztettték a felhasználókat a tuning potenciájukkal, szóval kb tök mind1 melyik lesz később, mert nagyon megy mind, csak van ami még annál is jobban
, csak hogy szakszerű legyek 
-
válasz
Bubuverke
üzenetére
D930-ból két stepping van: B1 és C1. Minél újabb stepping, annál kevesebb hőt termel, tehát tovább lehet(ne) húzni. A0 steppingel nem járnál jobban, mert az régebbi, mint a tied.
Én úgy tudom, minden PentiumD-nél a magok külön cache-t használnak (8xx - 2x1 mb; 9xx - 2x2 mb), tehát a d935-nél is 2x2 mb cache van. -
Bubuverke
csendes tag
de nics +ba venti a gépházban???
nálam alul van 1, ami hideget fúj be, oldalt 1, aminek szintén vmi hűvösebb levegőt kéne befújnia, és fent 1, ami kifele fújja a meleg levegőt
mert ugye a meleg levegő az felszáll, így mindig melegebb van a tetejében a gépnek
de ha lehúzom az összeset, akkor a lap 5Ckal, a proci meg 7-8Ckal lesz melegebb, a kazánamról - 7950GT
- nem is beszélve
ha meg tudsz oldani vmi olyat, h keringjen a levegő, és a provihűtő kapjon mindig hidegebb levegőt, mint alapból, akkor talán nyernél is 66 helyett kb 60-62-őt is
minnyá megnézem, h nálam terheletlen állapotban mennyit számít a 3 venti
[Szerkesztve] -
Bubuverke
csendes tag
-
válasz
Bubuverke
üzenetére
A 68 fok jó még, szerintem elérted a proci, vagy a chipset végét. Milyen alaplapod van? (töltsd ki a konfigot az adataidnál). Nézd meg hogy mennyire meleg a chipset borda. A Dual Channel nem rontja a tuningot, ha szinkronban használod a ramokat, az lehet korlátozó tényező.
(#3679) Mcray: Hogyan lehet kicsinálni egy procit? Túlfesz vagy túl nagy hő?
Mindkettő kinyírhatja a procit, de nem valószínű, mert mielőtt túlmelegedne, a hővédelem leállítja a procit. Arra figyelj, hogy terhelten 70 foknál ne legyen magasabb a hőmérséklete, és 1.5v, 1.55v-nál több fesz.t ne adj neki, így nem lesz gond. Gyári hűtőtől jó a ~20% tuning, de komolyabb tuninghoz jobb hűtő kell. -
Bubuverke
csendes tag
válasz
barnam_
üzenetére
1enlőre csak próbaképpen néztem volna meg, h mennit bír tuningban, de 266-268ig stabil
majd a 270et próbáltam 1.5V-on, és 1.525V-on, de mindig megfagyott és újraindult - viszont nem volt melegebb, mint 70C
nem lehet az, h 68Cot nem bírja??? mert mindig 68Cos volt, amikor újraindult
de még megnézem vmi jobb hűtővel is
a ram DC-ben van, és elvileg az is rontja a tuningpotenciált, nem

üdv -
Mcray
senior tag
válasz
barnam_
üzenetére
Sziasztok! Kérdés: Hogyan lehet kicsinálni egy procit? Túlfesz vagy túl nagy hő? Úgy tudtam hogy a nagyobb fesz nagyobb hőt jelent de tegnap tyuningoltam a 3.4 es P4 D-met és 4.157 íg jutottam. Stabilan szalad max terheléssel és kb 4 fokkal hűvösebb volt a melegebb szobában mint amikor csak 1.375 V-t adtam neki. Most Gyári hűtővel+ Nagy szobai venti segítségével 66 fokos 1.425V-tal. Mennyit lehet egy ilyen prociból mág kihozni? Everest szerint ez 21% os tuning. Üdv
-
Bubuverke
csendes tag
-
-
Bubuverke
csendes tag
hali
D930-am van, és azt kérdezném, h mekkora feszt adjak neki, h 4ghzen stabilan menjen???
ugye ez 270es fsb-t jelent
a 266 az még stabilan megy 1.45V-tal, de a 270 az már nem megy 1.475tel sem
a memóriát visszafojtottam 667re a 800ról, tehát az nem lehet gond
de mekkor fesz/fsb arányokkal húzzam???
attól félek h túl nagy feszt kap, és elszáll a f***ba, mint a régi p3am
köszi a segítséget
-
N3v3r7and
tag
Hello
Nemrég írtam, hogy egy Intel D865Perl alaplapon szeretnék húzni egy 2.8-as prescott-t, ám a biosba semmi erre utaló beállítást nem találtam. Egy kis googel után találtam egy progit: SysTool -ezzel win alatt be tudtam lőni a procit
...viszont ezzel a progival nem tudom beállítani, hogy bekapcsolásnál automat. elinduljon és megmaradjanak a beállítások. Valami ötlet, vagy méginkább valami hasonló progi?
-
ANT
őstag
válasz
Dagaddt
üzenetére
Önmagában nem a hőmérs. a nagy kérdés, hanem hogy alapfeszen hajtod vagy esetleg plusz feszt is adsz-e neki? Sztem ha tartósan fesz.emeléssel megy a proci, attól csökkenhet az élettartama. Egyébként terhelten a hőmérs. 70 fokig még elfogadható.
Szerk: amúgy az általad írt hőmérs. értékek csak ebben a nagy melegben vannak, vagy máskor is?
[Szerkesztve] -
Dagaddt
aktív tag
Hi!
Arra válaszoljon egy igen okos, (mert én nem tom és bocs, hogy itt kérdezek ilyet)
:
Ha magas a Proc hőmérséklet az csak az élettartalmát csökkenti, vagy ingataggá is teheti a rendszert 64-67 C° körül full terhelve?????
Előre is Köszi!
Ja és alapból 60körüli?!
-
válasz
Qkackca
üzenetére
Az a fura, hogy 250 fsb-nél már nem tud bebootolni, pedig ha windowsból húzom, akkor rendesen lehet babrálni benne, de nem stabil.
Anno a CeleronD-met gyötörtem meg rendesen: 1.75V és 3.9 ghz Freezer 4-el
Ebben az MSI-ben procinak 1.80V-ig lehet adni, de azt nem próbálom ki. -
Qkackca
őstag
válasz
barnam_
üzenetére
Én se tartós használatra mondtam csak egy kis nyúzásra...
A ramoknál mindkettőre gondoltam, sebesség meg fesz.
Szép az 3.3V biosból
Én is most gyötörtem meg a szegény (pre)scott-imat, csak nekem már nem volt hajlandó 1.6V felett elindulni
, a ramok is mentek volna még tovább, de én csak 2.85-öt tudok max adni neki
. Nekem annyi még a bajom, h se visszaosztást, se a felosztást nem szereti lap, 1:1 be meg hasít. -
válasz
Qkackca
üzenetére
Persze kilehetne próbálni, csak azért nem tettem eddig, mert úgyse használnám 1.6V-on.
Bár hétvégén lehet tovább kínzom még
Biosból lehet 3.3V-ig adni, csak nincs értelme, mert az alaplap előbb lesz korlátozó tényező, minthogy szükség lenne ekkora feszre.
A PQI ramok tudják ezt ami az adataidnál van?
Mármint a feszültséget, vagy az órajelet?
Egyenlőre csak 2.85v-ot adok neki, mert nincs rajta hűtés, egyébként meg sima value ramok, ahhoz képest ez is jó eredmény szerintem. -
válasz
Qkackca
üzenetére
Szerintem CL3-ban 3V körül mennének DDR500-on

Most 2.85V-on megy 466-on 2.5-4-4-8-as időzítésekkel. AGP/PCI frek. fix.
1.6V-on 3.6-on nem próbáltam, mert ha 1.5V, 1.55V-on se megy, felesleges kínozni.
robyeger: Visszaosztástól függetlenül, ha tuningolok, mindig 2.5-4-4-8-on marad, hiába állítom be a biosban 3-4-4-8-ra. Ez valamiféle MSI anomália lehet. Ilyen hibával már találkoztam más MSI alaplap teszteknél is. Vígasztalásképp 3.3V-ig lehet adni a ramoknak
(csak nincs értelme) -
Qkackca
őstag
válasz
barnam_
üzenetére
A hűtővel nincs gond az tuti. C0-s steppinget nem ismerem konkrétan, de az még egy korábbi, lehet nem bírja tovább. A ramok mennyi feszt kapnak, illetve hol a végük kb? Az agp/pci freki fix? 1.6V-on a 240-et nézted?
Én is most próbálgattam az enyémet, de nekem ha többet állítok be mint 1.6V akkor nem bootol be, viszont így meg 260 körül vége van, pedig menne tovább érzéseim szerint. -
Pénteken vettem új hűtőt (Zalman CNPS9500 LED), gondoltam nekiállok tuningolni a P4 3ghz c0 s478 procimat. MSI 865PE Neo2-V alaplapom van, és a gyári fesz (1.37V biosban) után a legkisebb fesz 1.47v. Ezen a feszen 3.5 ghz-en (15x233) 1:1-ben megy stabilan. 3.6-on (240 mhz fsb) 1:1-ben, és visszaosztva 333-ra a ramot; 1.5v és 1.55v-on próbáltam, sehogy se stabil: orthos 15-20 perc múlva hibázik, és a játékokban kék halál van. 3.75-ön (250 fsb) nem akar bootolni, a win képernyőnél nagyon lassan megy a csík. Windowsból clockgennel 3.9 ghz-ig tudtam húzni 1.6v-on (nem stabil).
Az alaplap ilyen béna, vagy a proci nem bírja tovább a tuningot szerintetek?
3.5-ön load max. 53-55 fok. -
Qkackca
őstag
Nekem a 3Ghz/E0 Prescottom nem akar bootolni 1.6V felett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Qkackca
őstag
válasz
szektamokus
üzenetére
Esetleg megnézhetnéd egy komolyabb táppal is.
-
szektamokus
tag
A táp elképzelhető, mert az legalább 2 éves 350W-os Codegen (hát nem egy nagy márka), majd próbálom nézegetni Everestből a CPU mag feszt. Alaplap pedig egy Abit IS7, nem tudom hogy ezek mennyire szoktak elszálni
és ez is kb 2 éves.
UI: Mennyi fesz az ideális egy ilyen 3GHz Prescottnak???
[Szerkesztve] -
Geode
csendes tag
válasz
szektamokus
üzenetére
Sztem ez biza táp vagy alaplap gond..
Egyszerű logika szerint:
Egy adott órajelen egy cpu (jelen esetben a tied), ha túlfeszt kap, aminek nem is kell soknak lennie (elég pár %-kal több az eredetihez képest), akkor nagyobb hőt fog neked termelni..
Magyarul, ha ingadozik a cpu mag feszültsége, akkor simán dobálhatja a hőfokot fel ill. le
Az Everest szerinti feszültségeket sztem ne nagyon nézd, mert lehet, hogy olyan lassan fog váltani, hogy nem látsz semmi különbséget, de az is lehet, hogy igen.
Mondjuk, sztem elég jól oda kell a tápodnak raknia a feszt...
De lehet, hogy tévedek..
Milyen a tápod, és mennyi idős?
Esetleg alaplap?? -
Qkackca
őstag
válasz
szektamokus
üzenetére
Szia!
Nemnagyon, hülyeséget meg nem akarok mondani
Mivel nézed a hőmérsékletet? Mikor átvált a nagyobb a hőmérsékletre akkor melegebb sokkal a hűtő borda mint előtte? -
szektamokus
tag
Hali!
Senkinek nincs ötlete az előbbi kérdésemhez?
-
szektamokus
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy 3 hónapja eladtam ismerősnek gépemet, ami egy 3GHz prescott s478, Abit IS7 lapon és kb 1 hónapja olyanokat csinál hogy gondol egyet a gép és a netezés alatti 50-53 fokról felmegy 80-85-re ( Abiton a riasztás 85 fokra van beállítva). Ezt van hogy fél nap után van hogy két napi torrentezés után kezdi el csinálni, a gép jóformán soha nincs terhelve és húzva sincs. BIOS a legfrisebb és a proc hűtő pedig Zalman 7000 Al-Cu max fordulaton. Most már az oldal sincs fennt, bár nem segített sokat. Gépen van Win és Linux is de mindkettő alatt csinálja. Mit gondoltok mi lehet?
Előre is köszi a válaszokat! -
just
aktív tag
Ati0128: nekem az előző procim egy 2,8ghz-es prescott volt, és nyáron ment terhelve kb 5000rpm-et ami nagyon hangos volt már, 50fok körüli volt nekem is.
gamer_hun: core2-re rakoma vkosom, igen jól húzható, ha kifogsz egy jó pédányt akkor alig melegszik -
Qkackca
őstag
N3v3r7and : keresd mycso-t
az a biztos, sztem nem vmi tuningbarát lap...
gamer_hun : nem rossz az sem, de ha mellé tudsz tenni még pár ezrest már tudsz venni vmi kétmagosat, ami hosszabb távon jobbnak tűnik...
tuning terén százalékosan jobban lehet húzni a c2d-t szerintem összességében is jobb választás, amd-ről nagyon nemtom meddig lehet húzni, de majd ha mycso előkerül meg mondja a tutit (esetleg vki más is)
Ati0128 : gondolom gyári hűtő, az ilyen... -
Ati0128
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy P4-es 3.2 GHz-es procit, de valamiért nagyon hangos, figyeltem a hőmérsékletet, 50 fok volt, és a ventilátor sebessége kb 4500 rpm. Szerintetek minden rendben van ezzel? ?
Előre is köszi a válaszokat!! -
gamer_hun
tag
Hellosztok, cpu vásárláson gondolkozok szerintetek egy 3,4GHz-es P4 775, 2mb cashe 1magos
mennyire álja meg a helyét tuninggal, vagy tuning nélkül a mai játékokban, pl core2duo, athlon64, athlon64 x2-vel szemben?
Megéri még 1 magos p4-et venni ?, elég olcsó -
N3v3r7and
tag
Hello
Van egy P4 2.8 Prescott procim (+Zalman hűtés)
és egy Intel Rock Lake D865Perl lapom
Proci húzás terén láma vagyok, de próbálkozok
Észrevettem, hogy a biosba nincs lehetőség proci húzásra.
/Végül átraktam egy jumpert, akkor be tudtam állítani, hogy ne default, hanem szabadon állítható legyen a procinak az értéke. Ez után visszaraktam a jumpert, de semmi nem változott... mit tegyek?
(Nem jó a lapom, vagy a bios...?) -
Qkackca
őstag
Kedves leszek: az igényeinek és a pénztárcájának megfelelőt. A #3613-14-ben már ajánlottunk párat, szétnézhetsz a tesztek között is. Végül is a gyárinál van sok jobb hűtő teljesítményben. Egy próbát megérhet az is,a gyári hűtőn gondolom olyan szürkés ragacs van hővezetőként, ha azt sikerült leszedni és valami rendes pasztát felvinni a helyére.
-
just
aktív tag
hali
Egy haveromnak van egy p4 650-es procija, ami tuning nélkül alapon 60fokos, terhelve már 70fok felett ugrál. Az érdekelne h ez normális érték?
-
Qkackca
őstag
Az is lehet, de ne egyből 235-ön próbáld meg. Kezd el szépen lassan 5-össével emelni az órajelet, közben ha instabil lesz a gép esetleg még egy kis feszt adhatsz, de úgy hogy teljes terhelés alatt ne legyen több mint kb 70 fok, lehet hogy a proc melegszik túl és inkább újraindul vagy leáll.
-
just
aktív tag
válasz
G1aNn1hkaa
üzenetére
rossz topikba írtál
próbáld meg itt [link] -
G1aNn1hkaa
csendes tag
Hello mindenkinek!!
Segitséget szeretnék kérni tuningolás ügyében.
Van egy AMD SEMPRON 3400+ , 2,1GHz , 512RAMom + egy Geforce 7600GS videkokarim.
Szeretném egy kicsit nem annyira h megsüljön tuningolni rajta ha tudnátok segiteni nagyon megköszönném!
MSN, e-mail: spy03@c2.hu
vagy elég ha válaszoltok ide köszi! G -
strar
tag
Ha az ext. clock-ot állítom 235-re, akkor az agp ratio 7.2.1 lesz. Ha az ext. clock-ot emelem, mögötte megmarad a 66/33.
[Szerkesztve] -
Qkackca
őstag
Igen, ha nagyobb a feszültség tőbb hő keletkezik, ha csak az órajel nő, de a fesz nem akkor nem melegszik jobban.
Ez Abit lap? Azt nemtom fejből pontosan milyen opciói vannak az egyes menüknek, de ha az Ext. clock-ot növeled akkor nő mind a három érték vagy csak az első vagyis a cpu órajele? Illetve az agp ratio opciónál mi van még az auto-n kívül?
A ramok lehet nem nagyon hajlandók sokkal gyorsabban menni így együtt, előbb szedd ki az egyik párt, aztán nézd meg, hogy mennyit tud, aztán nézd meg a másik pár mit tud, utána okosabbak leszünk. Mert pl nekem is a Kingston-om csak 220-ig bírja, a Corsair meg 240-ig (természetesen mindkettő dual kit), így most együtt mennek szépen 214-en.
A ramok időzítését is állítsd át 3-3-3-8-ra mert lehet hogy így menni fog 235-ön, lehet hogy csak ezt az órajelet nembírja valamelyik azon a 2,5-3-3-x-en.
A User defined beállítás is nyugodtan maradhat. -
pityeszka
őstag
Szia!!
Nos a helyzet az ,hogy nem vagyok annyira benne ezekbe a dolgokba igazán,DE: olvasgattam én is sokat már
ha emeled a feszt akko biztos jobban melegszik a proci,az agp/pci freki fix ahogy látom,a ramok viszont 1:1-be sztem nem bírják,mert ugy tom pl ha az fsb-t állítod 250-re akkor a ramok is 250-et kapnak szvsz oszd vissza a ramokat és próbáld meg ugy!!ez csak tipp de biztos benéz majd egy okosabb kollegina is és részletesebben tájékoztat majd (meg engem is) 
-
strar
tag
válasz
Qkackca
üzenetére
Nemrég gondoltam próba szintjén kipróbálom, milyen, ha dobok egy kicsit a proci órajelén. 200x15-ös szorzóról feltettem 235x15-re, így lett az új órajelem 3525 Mhz. Nyomtam is rá egy 3dmark-ot, de az az első teszt vége előtt kifagyott egy hibaüzenettel, úgyhogy gyorsan vissza is raktam az órajelet, pedig az everest nem írt különösebb melegedést. Mi lehet a hiba, mit kéne még a biosban beállítani, hogy stabilan menjen?
-
Qkackca
őstag
Természetesen, szétnézhetsz a tesztek között is neked mi tetszik aztán akár itt a bazároknál meg is veheted. Olcsó de jót akarsz vagy drágább de jót...
Cooler-Master Hyper Tx pl ócó és jó illetve Zalman 7000 vagy 7700 talán 9500-as is remek hűtő csak kicsit drágább. Na meg amit a kedves kolléga mondott a Ninja. -
mycso
veterán
Hát az a hűtő nem egy ''tuning darab'', de végülis a procitól is függ nagymértékben a tuning (sőt, laptól, ramtól, táptól is).
Tehát ha a többi alkatrészed bírja, és a proci sem megy terhelve 70 fok felé, akkor minden OK --> magyarán tesztelgesd és majd meglátod, hogy szükséges-e egy komolyabb cooler. -
strar
tag
Van egy P4 3Ghz Prescott 1Mb Cache, 800FSB-s processzorom, Cooler Master Di4-8KD3B hűtővel. Mit lehet szerintetek ebből kihozni? Vagy nagyon kéne rá egy jobb hűtő?
-
mycso
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Gondoltam énis, hogy valami ilyesmi azért is írtam, hogy majd a biosokkal szórakozok.
A kínom csak az, hogy a legújabb bios van rajta (2007.05.xx) és ha ez nem ismeri, akkor az előzőek fogják???
Ezt az újat egyébként már újraraktam, de semmi változás...
Majd mindjárt csinálok egy rendszerfloppyt, aztán dosból elkezdem a régebbi biosokat felpakolni (win alól ez a csuda asusfless progi nem enged régebbit felrakni) -
Qkackca
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Pont ezt akartam írni

-
diablo1984
veterán
hát az úgy volt....
nekem egy D925ösöm van, az enyém is 12 és 15ös szorzó között váltogat, azaz 2400 és 3000mhz között! nézd meg, hogy ha terheled a procit, azonnal 15ös szorzóra áll rá! ezt azthiszem az intel speedstep technikának hívják és nagy előnye, hogy ha nem használod ki a procost, akkor visszábbvesz magából(és 23-25 fok között tartja magát, legalább is nekem) ha meg kell a proci teljes ereje, akkor meg odapirítja és melegedhet rendesen(és eheti a sok W-ot!)
amúgy a 12 és 15 onnan jön, hogy megnézed az everestben, 12 a min szorzó, 15 a maximum!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
eszembe se jutott pedig rémlett valami
Ebként minden D915 megy ilyen órajeleket???Mert a haver is ilyet akar venni na Ő tuningbuzi 

AC Freezer 7 pro-val.Ez milyen steppingre vall

, lassan majd megnézem azt is a mostani lájtos órajelemet, milyen kevés fesszel tudja, szóval antituning