- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Windows CE fórum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Sziasztok!
-
addikt
válasz @rglaaf #6897 üzenetére
A Premium Editiont töltötted le? Mert azt hiszem direkt azt kell letöltened.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
válasz @rglaaf #6895 üzenetére
Na most látom, hogy a Battlefield 1 DLC-i nincsenek benne az Origin Accessben Én abból indultam ki, hogy a Battlefield 4-nél viszont a DLC-i benne vannak az Accessben, mondom akkor ennél is úgy van, de ezek szerint nem: Does EA access include the dlc?
Írja is az egyik, hogy a Battlefield 4-nél a Premium Edition van a Vaultban az összes DLCvel, ennél meg másképp van ezek szerint. Fene sem érti ezt a logikát.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
válasz @rglaaf #6893 üzenetére
Igen DLC mapok is, fegyvereket meg neked kell kioldani ahogy gyűjtöd a pontokat a játékban vagy csinálod az assignmenteket.
-
addikt
válasz @rglaaf #6891 üzenetére
Szia!
Igen, amíg él az Access az összes Battlefield játék játszható Originről.Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
@rglaaf
veterán
Üdv
Ea accesel bf4 bf1 össze dlc játszható?PSN:BiZzare_0 ️
-
Találtgyerek
veterán
Sziasztok!
Pár napig nem voltam gépnél. Ma játszani akartam kicsit egy játékkal.
A játék indításakor az Origin elkezdte frissíteni magát,de nem ezt írja ki."Ajaj, a telepítő hibát észlelt
origin_installer_error_lockedfile_description
Segítséget itt találsz:
https://download.dm.origin/live/OriginSetup.exe
Hibakódok
9:0"
A segítségre itt találsz oldalra rákattintva,nem jön be a weboldal.
Valakinek esetleg lenne ötlete,hogy mi lehet a baj?06-3o/9759I39
-
a2d2
addikt
válasz hunvarlan #6884 üzenetére
Nekem feltörték az Ubisoft és az Origin fiókomat is. Nem emlékszem melyiknél volt, de egy roppant kedves magyar ügyfélszolgálatos hölgy vette fel a telefont este 8-kor! Meg is lepődtem rajta. Az Origin fiók esetében amúgy valamilyen white hacker lehetett mert csak annyit vettem észre hogy benne van kb 40-50 óra egy olyan játékban amit még csak fel sem telepítettem soha
Azóta mindenhol alapértelmezett a kétlépcsős azonosítás.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
addikt
válasz hunvarlan #6881 üzenetére
Amit a a2d2 kolléga mondott. Nekem a Playstation Network profilommal történt ugyanez, felhívtam őket és ha jól emlékszem, akkor Csehországból egy angolul beszélő nő vette a telefont. Elmondtam mi a szitu, ki vagyok és miért hívok, majd 5 perc alatt kaptam egy emailt, hogy visszaállították a fiókom a címre és hogy csináljak új jelszót, valamint azt tanácsolta, kapcsoljam be azonnal a kétlépcsős azonosítást. Így is tettem és azóta nem volt problémám.
[ Szerkesztve ]
-
hunvarlan
aktív tag
Sziasztok olyan problémám van hogy valaki megváltoztatta az e-mail címemet valahogyan az originben és ma próbáltam belépni és nem tudtam. Az e-mail címemen látom hogy megváltoztatta valaki az e-mail címet és persze nem tudok belépni a saját accomra mert gondolom aki ellopta az megváltoztatta mit tehetek mert az ea -helpre megyek és rögtön azt kéri lépjek be és 12.14.-én vonná a premier accest is amit nem igazán szeretnék köszi előre is a segítséget!
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Egy hete próbálom lemondani a basic subomat, de mindig ebbe a hibaüzenetbe ütközök: "Whoops!An error occurred. Please try again later. [ref. #Error: httpRequest ERROR: https://gateway.ea.com/proxy/subscription/pids/1009587944717/subscriptionsv2/1000243944717/cancel 409 (Conflict)]"
Mi a baja? Még van pár napom mielőtt automatikusan előfizet megint. -
-
Marci112233
addikt
válasz Marci112233 #6874 üzenetére
Kérdésem tárgytalan.
Még egyszer töröltem a klienst és újraraktam és most megy. Viszont azt bánom hogy hiába húztam egyszer le a Heat-et most kezdhetem elölről mert hiába van a gépen, és állítottam is be az elérési utat újra le kell töltenem.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
a2d2
addikt
válasz janos666 #6872 üzenetére
Na basszus az elsőt húzom lefelé már vagy 1,5 órája
Utánanézek akkor.
Ez gyors volt, álmomban nem gondoltam volna: [link]@jarnyz: köszi, az is teljesen kimaradt eddig.
Origin alatt nincs amúgy VR tartalom, ugye?
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Marci112233
addikt
No csak írok ide is.
Röviden. Ha már megkaptam én is az egy hónap ingyenes accesst, kutakodtam kicsit és sima NFS 2015-ből egy kattintással Deluxe verziót csináltam ami működik is szépen.
Ezután a Payback-et frissítette magától amit nem értek mert az törtként volt fent a gépen az is kb 7 hónapja hogy futtatva volt és azóta sem, és be is került az Origin saját játékaim közé ami addig nem volt ott, így nem tudom az 1 hónap után marad is-e vagy sem, egyébként az is fut.
Majd ránéztem és letöltöttem a Heat-et is ami szépen lassan le is jött, de telepíteni nem tudtam mert ezt a hibát dobta ki: Error: 327684:1Keresgéltem a neten és arra jutottam hogy DX hibája van, de hiába akartam telepíteni a gépre, azt írta fent van, és én is úgy tudtam. Találtam olyat is hogy az Origint kell újraraknia. Ezt meg is tettem, de itt jön a kérdés, hogy bejelentkezés után miért csak ennyi fogad.
Tipp hogy mégis mi a hiba és hogyan tudom orvosolni?
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Nekem sem volt semmi jobb ötletem, mint a BattleFront singleplayer. De én a másodikat töltöttem le elsőként, mert az első részben úgy rémlik egyáltalán nincs single story kampány. De a második sem indult túl meggyőzően.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
a2d2
addikt
válasz MarioAna #6863 üzenetére
Sziasztok!
Kb én is így álltam a mai levélhez. Egyszer már feltörték a fiókom, azóta rajta van minden védelem ami csak létezikGondoltam kijátszom most a Battlefront I és II single player kampányát. Tudtok még ajánlani valamit az access-ből ami viszonylag rövid (pár órás) és ajánlott cím?
Köszi![ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
addikt
Origin Access - TFA & Free Month
LoL hát ilyet is ritkán látni. Pár órája kommenteltem a fórumra, aztán páran felszavazták a kommentem, mondom visszanézek mi a helyzet. Pár poszttal lejjebb látom aztán, hogy az EA community manager elkezdett kommunikálni!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz @rglaaf #6865 üzenetére
(#6867) Borisz76 Kaptál az EA jóvoltából 1 hónap ingyen Origin Access Basicet az októberi cyber security month alkalmából, amiért be volt kapcsolva a kétlépcsős azonosításod.
[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
Nekem 1 órája jött egy email-em :
You've redeemed an Origin Access Membership Code
stb...Ez most mire is , vagy miért is jó nekem / nekünk ?
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
addikt
válasz Redneck #6862 üzenetére
LOOOOOOL
Hi Hopkins955,
Thank you for redeeming your Origin Access subscription code.Pedig már feladtam... Pontosan éjjel 2:31-kor érkezett az email.
[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
válasz regener #6861 üzenetére
Akkor ezért aktiválta az origin access premiert vajon nálam is?
Egy új accountot hoztam létre authenticatorral szeptember-október környékén FIFA miatt. Ma jött az e-mail, hogy 1 hónap origin accesst aktiváltam, szaladtam egyből géphez, hogy vajon melyik orosz hacker törte már fel megint az adatbázisukat...
De akkor kivételesen ez most nem security breach, hanem csak jószándék? -
Redneck
nagyúr
Ma kaptam meg az 1 hónapos Accesst, nem tudom mit ültek rajta eddig. Remélem 1 hónap lesz és nem csak november végéig adta, ha eljutok odáig, megnézem.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
regener
veterán
Na, lassan ideje
Thanks for enabling Login Verification on your EA Account as part of the Cybersecurity Month promotion we ran in October. More details on that here: https://help.ea.com/uk/help/account/login-verification-and-origin-access/.
We’re about to send you your free month of Origin Access. When we do, you’ll get an email saying that an Origin Access code has been redeemed on your account. Then you’ll be ready to start playing.
Thanks for helping us keep your account safe! -
Executioner
aktív tag
A plusz tartalmakat csak addig tudod használni míg van előfizetésed. Amennyiben nem akarod magad szívatni úgy ne "upgradelj".
Exec
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok előfizettem nem rég az Origin Access Premierre 1 hónapot hogy tudjak játszani NFS-el és a Jedi-s játékkal, előtte én már régebben megvásároltam a BF5,Battlefront 2 és a Anthemet is és most azt írja az origin hogy tudok upgradelni valamilyen másik verzióra BF5ben és Battlefront 2ben és Anthemben is, ha ezeket most upgradelem akkor csak akkor fognak menni a régebben megvett játékaim hogyha elővágyok fizetve Origin Accessra, vagy ez örökre megmaradnak? Nem Tervezek 2 hónapnál többet előfizetni.
[ Szerkesztve ]
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
Én is lemondok erről a cégről. Ha nem kell a pénzem, megyek máshova. Ez egy nagy nulla..
-
addikt
válasz Nyethuszar #6855 üzenetére
Én sem kaptam, de mint mondtam, már nem is kell. Mint mondtam, a következő játékaikat ezért kizárólag Steamen fogom megvenni.
(#6850) Skylord Örülök hogy segíthettem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Imilenni #6833 üzenetére
Én ma kaptam teljesen váratlanul email-t a noreply@e.ea.com címről, hogy aktiváltak 1 hónap nem-megújuló Access-t. Mielőtt végigolvastam, hogy nem megújuló, már azt hittem, hogy valaki belépett helyettem (2FA ide vagy oda), és előfizetett magának a bankkártyámmal, bár úgy emlékszem, hogy lejárt már az, amivel legutoljára vásároltam náluk. Megnéztem a számlám, és nem vontak le pénzt. Ekkor azt hittem, hogy jól álcázott phising email, vagy rendszerhiba az EA-nél. Nem tudtam erről az ingyen Access akcióról.
Beléptem PC-n Origin kliensbe és úgy látom, hogy aktív a Basic (nem a Premier). De a Library-ben nem jelentek meg telepíthetőre új címek. Viszont engedtem ingyen Delux-ra upgrade-elni a Sims 4-et (nem, mint ha valaha elindítanám majd, csak a kuponnal jött a kódja még régen).
Szerk.: Ahh! Ez nem örökre szóló upgrade, csak amíg aktív az Access.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
-
Üdv.
Be szeretnék lépni a fiókomba, de ezt kapom:
"Sign in is currently unavailable. Please try again later."
Napok óta.
Any idea? -
Skylord
újonc
Hát ezt nem hiszem el, hogy ez volt a gond, most már végre működik!
Köszönöm szépen! -
addikt
válasz Skylord #6848 üzenetére
Próbáld meg kikapcsolni az Origin overlayt. Tudom banálisnak hangzik, de Battlefield 3 esetében ezért nem működött az egér a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
Skylord
újonc
Üdv.
Olyan problémám van, hogy játszottam a Star Wars Jedi Fallen Orderrel, minden simán ment, ki alt+tab-oltam egy időre, majd mikor vissza mentem, elkezdte a játék nem érzékelni az egerek, a csapkodásokat beveszi csak a forgást nem, meg a menüben sem látszik az egér meg olyan furán érzékeli... ezzel mit tudok kezdeni? (Hiába indítottam újra a gépet, dugtam át másik USB-be, semmi esetre se akar játékon belül működni az egér... :'/ ) -
Redneck
nagyúr
Nekem nem adta meg a havi előfizetést, pedig korábban már volt egy éves tagságom, és kétlépcsős azonosítást használok. Mindegy már annyira nem izgatom magam, időm sincs sok játszani.
-
dargelot
senior tag
válasz pellesmartin #6845 üzenetére
Aham, már vesztetem el accot így. E-mail-od biztonságos? Avagy valahova kikerülhetett a régi jelszavad? Pl egy olyan oldalon is azonos jelszót adtál meg, ahol kiszivárogtak a jelszavak (pl Nexusmods).
-
Joccc07
addikt
Sziasztok,
Tudom, hogy most mindenki a free 1 hónappal van elfoglalva. Erről én lecsúsztam, de nincs valakinek felesleges 1 hetes meghívója?
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
addikt
válasz regener #6842 üzenetére
Nekem sem jött meg, de nem is várok már rá. Ez csak arra ösztönöz majd, hogy az EA következő játékait a Steamen vegyem meg Origin helyett, ne ezen a xar bugos kliensen! Sőt, még azon is gondolkodom, hogy várok a Battlefield V-el(már ha megveszem még egyáltalán) míg kijön Steamre és ott fogom megvenni! Az EA meg kezdjen a kliensével amit akar, ha ilyen egyszerű dolgot sem tudnak normálisan megoldani, akkor én nem is fogok arra a fiókra közvetlen pénzt kiadni.
-
regener
veterán
Nekem nem jött meg még mindig, a másik accountomon amit rég nem használtam pedig igen, viszont mindkettőn az appos volt, szóval nem értem.
-
szente
addikt
válasz pigster #6840 üzenetére
Lehet, hogy még valakinek időbe telik, hogy megkapja, külföldi fórumokon már írták páran, hogy este 11-kor jött nekik a mail(nekem akkor még nem volt jó). Én negyed 2-kor kaptam.
Hi HUN_maLLoud86,Thank you for redeeming your Origin Access subscription code.
For recurring members, your reoccurring plan will restart immediately when the membership time from the redeemed code has concluded. For further information regarding your account details, including payment options, renewal dates and more, please login to your Origin account.
Please enjoy our growing collection of great PC games in The Vault, try upcoming EA games before they’re released and save 10% on your Origin purchases.
Your Account Information:
ID: HUN_maLLoud86
Membership Plan: Origin Access 1-month membership (non-recurring)[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
Hajnalban megjött az email, hogy aktiválták az egy hónapot.
Kipróbáltam, a könyvtárhoz engedi hozzárakni a játékokat, de nem kezdi el letölteni.
Kipróbáltam a BF5-tel és a Cities Skylinesal is, de semmi. -
addikt
válasz Imilenni #6833 üzenetére
Konkrétan már egy egész topik készült rá, még én is kommentáltam oda: When will i get my free month of origin access for having 2FA enabled?
Csak a szokásos, biztos bugos a kliens.
(#6836) Hajdi Lehet épp ez a céljuk az időhúzással, hogy elfogyjon a türelmed és mégis előfizess.
[ Szerkesztve ]
-
Hajdi
senior tag
Felhúzott és előfizettem... Legalább hétvégén legyen egy kis "örömöm".
"The Man Who Sold the World"
-
Hajdi
senior tag
-
Executioner
aktív tag
-
Imilenni
addikt
Októberben volt egy hír, miszerint ha bekapcsoljuk a két lépcsős hitelesítést, akkor kapunk 1 hónap Accest, November elsejétől.
Hát, nálam nem aktiválódott
Valamit elrontottam?Press "F" to pay respects.
-
kisselandras
senior tag
-
regener
veterán
válasz kisselandras #6830 üzenetére
A Detailsra nyomva mit rak ki?
Nem aktiváltad az Origin Accessel a jobb fajta kiadásokat? Ha igen és lejárt akkor jobbgomb és Downgrade game vagy ilyesmit keress, mert az aktív tartalmat nem éred el Access nélkül. -
kisselandras
senior tag
Üdvözletem Urak!
Nem tudom volt e már de akadt egy kis gondom ,Hátha tudtok benne segíteni
Mindenhol ezt a hibát kapom bármit is akarok le tölteni pls Battlefield 1 et amit meg vettem már rég deatils ír ki mindenre
Merevlemezen több mint 250 gb hely van valakinek valami ötlet vagy valaki találkozott már vele?Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Redneck
nagyúr
Korábban volt Access előfizetésem, de egy ideje nem vagyok előfizető, kétlépcsős azonosítást viszont használok. Én is kapok egy hónap Basic hozzáférést vajon?
-
dargelot
senior tag
válasz -conrad- #6827 üzenetére
A linkelt képen nem a játék a 14.99 euro hanem a Premier előfizú amivel mindennel játszhatsz, de ha lemondod akkor nem marad meg a könyvtáradban. A mentés és progress az igen.
Ha csak ezzel az egy játékkal szeretnél játszani akkor nem éri meg előfizetni. Meg kell venni.
[link] Itt érdemes rákérdezni, hogy van-e valami jó s megbízható oldalról származó ajánlat a játékra, avagy itt: [link]
Egyébként megjelenés előtt olcsóbb volt és akkor is lehetett már játszani. -
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan probllémám lenne, hogy megszerettem volna veni egy játékot amikor levolt akciózva, de amint megadtam a bankkártya adatokat akivetkező üzenetet kapom amikor elfogadnám a vásárlást "Your request could not be processed.
We were unable to verify your credit or debit card. Please check your payment details and try again. Alternatively try another credit card or payment option or check with your card issuer or bank." !
Ezeleött semmi probléma nem volt, steam-en hibátlanúl tudok a továbbiakban vásárolni, a bankkártyám majd cska decemberben fog lejárni. Tud valaki erre valami megoldást?HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
dargelot
senior tag
válasz PsycHo88 #6824 üzenetére
Attól, hogy be tudsz lépni ea.help-re vagy supportra vagy ea.com-ra nem jelenti azt, hogy a kliens jelszavad nem változott meg.
Anno feltörték az accom és ea.com-ra ugyan úgy be tudtam lépni, de kliensben nem.
Tapasztalatból mondom, hogy csak a telefonos ügyfélszolgálat jöhet szóba. Live chat valamiért anno le volt tiltva, FB supp meg nem adhat ki infot és nem tehet semmit.Az hogy fel vagy-e törve nem nagy kunszt kideríteni. Haver mondja meg, hogy lát-e barátlistán, avagy ha nem, akkor fel tud-e venni. Ha nem akkor az acc nevet megváltoztatta valaki.
-
PsycHo88
senior tag
Mepróbàlom , de a règi nevem oldsaide volt .ugyan azzal az emaillal lèpek be a kliensbe is ès a weboldalra is . Próbàltam segìtséget kèrni az ea-tól de nem nagyon sikerül velük kapcsolatba lèpni .
( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok !
A problémám a következő pár napja , valamiért nekem teljes mértékben leállt az origin , a origin.com-on ott van minden adatom játékaim barátok minden , viszont magában a kliensben viszont semmi ! még a nevem sem az . tud valaki megoldást . ?
Segítségetek előre is köszönöm !!
( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
törölt tag
Nálatok megy?
-
Golden9
veterán
Így szerezhetsz 1 hónap Origin Access hozzáférést ingyen.
Origin Access Basichez.[ Szeretkezve ]
-
Egon
nagyúr
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy ha fut az origin kliens, nem áll le a gépem kikapcsoláskor. Ráguglizva másoknak is van ilyen problémájuk, vélhetőleg a Xonar driverével akad össze a kliens.
Más is találkozott már ezzel a problémával? Van rá valami megoldás?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Golden9
veterán
Titanfall™ Season Pass A játék nélkül is a fiókhoz adható.
[ Szeretkezve ]
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni Originen egy játékot(Madden 20). Nincsen esetleg valakinek egy felesleges promo kódja vagy esetleg nem tudjátok, hogy van-e valami publikus amit fel tudnék használni?
Köszönöm szépen
-
kepeszt
tag
Hello.
Online login is currently unavailable.
Weben beenged,de úgy nem indul a játék(sims4)...
Ki lehet kerülni valahogy? -
ETOM
addikt
Sziasztok! Másnál is van olyan, hogy origin nem indul el elsőre? Feladatkezelőből kell kilőni és másodikra indul..
-
Qkackca
őstag
Ma kaptam egy frissítést amelyben előjöttek a cookiek, engedélyt kért, megnéztem. Hát nem semmi...nem tudom miért kér fájlmegosztó szolgáltatáshoz tartozót alapból, kikapcsolhatatlanul.
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
-ZeeZee-
senior tag
-
-ZeeZee-
senior tag
Üdv!
Segítséget kérnék. Amikor megjelent az Apex Legends, akkor regisztráltam, letöltöttem, telepítettem, gyerkőc játszott is vele. Aztán jött egy ingyen Sims 4, amit regisztráltam a fiókhoz, kipróbáltam, működött. A kliens egy ideje nem volt elindítva (kb 1 -1.5 hónap), tegnap indítottuk volna, de csak "üres" kliens sorok voltak, a kliens nem indult el. Neten keresve azt a megoldást találtam, hogy kilépés után, le kell törölni a helyi file-okat, majd a gépet újraindítani. Megcsináltam, a kliens elindult, de:
- a profilképem megváltozott (én nem emlékszem, hogy ilyen lett volna, de végülis nem zavar)
- a profilnév visszaállt alapra, nem a beállítottra
- a Sims4 eltünt a fiókomról
- az Apex Legendsben a gyerkőc 30. szint körül volt, feloldott már pár karaktert, most pedig minden 0-án van.Mit lehet tenni? A Sims4 annyira nem zavar, ha nincs meg, de az APex-et jó lenne visszatenni arra a szintre, ahol volt. Előre is köszönöm a segítséget.
-
leviske
veterán
Sziasztok!
2FA esetén más is tapasztalt több napos kését a kódok elküldésével? Ma pl ~egy hete nem kapom meg, de májusban is több napot vett igénybe, mire küldtek újat, de akkor meg egyszerre vagy 6-ot. Döbbenet milyen alja egy cég lett.
(#6766) Executioner: Ez aktivált 2FA mellett mégis hogy a francba tud megtörténni?
-
Brenor
aktív tag
Megvettem a star battlefront 2-t, de nagyon lassan jön és van mikor 0-ra esik le a letöltés. Mi lehet a gond? Diginet 1000 netem van.
-
törölt tag
origin basic előfizetéssel 10 órát lehet csak játszani 1 játékkal?
-
Golden9
veterán
Nálatok is ez van?:
'Sign in failure
Sign in is currently unavailable. Please try again later.'Már két órája.
[ Szeretkezve ]