Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
@rglaaf
üzenetére
Na most látom, hogy a Battlefield 1 DLC-i nincsenek benne az Origin Accessben
Én abból indultam ki, hogy a Battlefield 4-nél viszont a DLC-i benne vannak az Accessben, mondom akkor ennél is úgy van, de ezek szerint nem: Does EA access include the dlc?Írja is az egyik, hogy a Battlefield 4-nél a Premium Edition van a Vaultban az összes DLCvel, ennél meg másképp van ezek szerint. Fene sem érti ezt a logikát.
-
válasz
hunvarlan
üzenetére
Amit a a2d2 kolléga mondott.
Nekem a Playstation Network profilommal történt ugyanez, felhívtam őket és ha jól emlékszem, akkor Csehországból egy angolul beszélő nő vette a telefont. Elmondtam mi a szitu, ki vagyok és miért hívok, majd 5 perc alatt kaptam egy emailt, hogy visszaállították a fiókom a címre és hogy csináljak új jelszót, valamint azt tanácsolta, kapcsoljam be azonnal a kétlépcsős azonosítást. Így is tettem és azóta nem volt problémám. -
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Én sem kaptam, de mint mondtam, már nem is kell. Mint mondtam, a következő játékaikat ezért kizárólag Steamen fogom megvenni.
(#6850) Skylord Örülök hogy segíthettem.
-
válasz
regener
üzenetére
Nekem sem jött meg, de nem is várok már rá. Ez csak arra ösztönöz majd, hogy az EA következő játékait a Steamen vegyem meg Origin helyett, ne ezen a xar bugos kliensen!
Sőt, még azon is gondolkodom, hogy várok a Battlefield V-el(már ha megveszem még egyáltalán) míg kijön Steamre és ott fogom megvenni! Az EA meg kezdjen a kliensével amit akar, ha ilyen egyszerű dolgot sem tudnak normálisan megoldani, akkor én nem is fogok arra a fiókra közvetlen pénzt kiadni. -
válasz
Imilenni
üzenetére
Konkrétan már egy egész topik készült rá, még én is kommentáltam oda: When will i get my free month of origin access for having 2FA enabled?
Csak a szokásos, biztos bugos a kliens.

(#6836) Hajdi Lehet épp ez a céljuk az időhúzással, hogy elfogyjon a türelmed és mégis előfizess.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal! (~600 expo)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én abból indultam ki, hogy a Battlefield 4-nél viszont a DLC-i benne vannak az Accessben, mondom akkor ennél is úgy van, de ezek szerint nem:
Nekem a Playstation Network profilommal történt ugyanez, felhívtam őket és ha jól emlékszem, akkor Csehországból egy angolul beszélő nő vette a telefont. Elmondtam mi a szitu, ki vagyok és miért hívok, majd 5 perc alatt kaptam egy emailt, hogy visszaállították a fiókom a címre és hogy csináljak új jelszót, valamint azt tanácsolta, kapcsoljam be azonnal a kétlépcsős azonosítást. Így is tettem és azóta nem volt problémám.
Pontosan éjjel 2:31-kor érkezett az email.