Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bébá
tag
Sziasztok, találkozott valaki olyan hibával hogy eltünt az összes játékom az Origin-es fiókomból.Bármit csinálok nem jelenik meg.Mit tehetek ilyenkor?1 hete vásároltam meg a Mass Effect 3-at, itt az Originen.Nem átregisztrált játék az is eltünt.

-
Sonja
nagyúr
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Köszönöm.
Akkor majd megpróbálok intézkedni

Remélem nem kérdezi meg a másik account cuccait, mert nem tudom
a sajátomat alig tudom megjegyezni :/ 
Üdv. Tubica

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm

Ez lenne az a szám ? +36 150 595 50
Üdv. Tubica

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szia.
Az enyémen két játék van ( Bf 3, meg valami zombis ), az övén meg 1 ( fifa 13 )
Hogy lehet őket megkérni ? Mit kell írni, vagy kinek ?

Milyen adatokat kell nekik megadni ?Üdv. Tubica

-
Sziasztok. Tudnátok nekem segíteni ?
Van egy Fifa 13-om játékom, amit barátom vett, de odaadta nekem ( neten rendelte, dvd- tokos ) szerettem volna az origin fiókomba berakni, de már felhasználták a kulcsot.
Az lenne a kérdésem, hogy originen belül, át lehet-e adni egymás közt a játékokat ?
Így, hogy regizve van, én nem tudok neten játszani vele, igaz ?Remélem érthetőek a kérdéseim

Üdv. Tubica

-
batman91
őstag
válasz
Flickering
üzenetére
Lemaradt a lényeg az írásomból, magyar telefonos ügyfélszolgálatra gondoltam.

-
Nxn908xxx
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A battlelogot kihagytad.

-
batman91
őstag
válasz
Flickering
üzenetére
Igen, majd kapcsolatba lépnek veled előbb vagy utóbb. De a magyar ügyfélszolgálattal gyorsabban megoldódna a problémád.
-
Flickering
aktív tag
Sajnos buta módon elfelejtettem a biztonsági kérdéshez a választ.
A supporttal azon a 4 lépéses dolgon keresztül kell felvenni a kapcsolatot?Kiválasztottam, hogy PC, aztán mi a bajom, leírtam a gondot magyarul, majd továbbléptem és kész volt, ez kell nekem? majd írnak e-mailt?
-
batman91
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Hmm..ez érdekes. Ilyet sem hallottam még.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
ScomComputer
üzenetére
Szar EA, szar Origin, szar minden!
-
batman91
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Szerintem meg nem az Origin vette le azt a 220 forintot. Ilyen nincs! És mégis hogyan, ha sikertelen volt a vásárlás?.

-
ScomComputer
veterán
Gondoltam megveszem a MOH-Warfighter, a vásárlás sikertelen, de azért 220 ft-ot levett a számlámról ez a sz@rházi origin....istenem milyen fos cég ez....

-
Zebu
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Nekem megéri a paypal azt a pár Ft pluszt, hogy ne adjam meg a kártyám adatait a kereskedőnek ha nem muszáj... Bár egyébként a paypal jobban vált mint a bankom.... de be tudod állítani hogy a váltás hol történjen. (paypal váltson vagy a bankod) Mindegyiknél kiírja mennyi lesz Ft-ban.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mar irtam, de ezzel kapcsolatban nem jott valasz.

-
Tomi0703
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hat elvileg ugyanaz nem? Gondolom mind1iket a bankom valtana szoval... Vagy megsem? Ez lenne az elso ilyen vasarlasom azert kerdem.

-
Tomi0703
addikt
Udv!
Vennek Bf3 premiumot, 10 juro. Mivel jarok jobban? Ha paypallal fizetem vagy kozvetlen a kartyamrol. Paypalon be van allitva, hogy a bankom valtsa a penzt.

-
sepsi0
őstag
válasz
h.tamas
üzenetére
Simán megcsinálják....
Felhívod őket, elmondod mi van. Megkérnek írj az Origin oldalán egy hibabejelentőt és másnapra kész.
Nekem 4db aktivált Bf2 kódot rendeltek 4db origin fiókhoz... a 4db Bf2 dobozos és aktivált volt csak nem tudtam melyiket hová aktiváltam..... elkérték a 4db kódot és adtak helyette újjat ami az originbe megjelent.
Segítenek, nagyon rendesek, lényeg hogy eredeti kulcsod legyen. -
Pénzért átteszik...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Meg kell venni újra.)
-
h.tamas
csendes tag
Hello mindenki!
Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e olyat csinálni, hogy egy játékot átrakni egy másik origin accountra? Konkrétan arra gondolok, hogy jelenleg a Battlefield 3, a Fifa 14 és a Sims 3 van az accountomon, de mivel a Simssel csak a hugaim játszanak így azt át kellene rakni egy másik acc-ra. Mindegyik játék dobozos verzióban lett megvéve ha ez számít. Válaszokat előre is köszönöm.
-
Tomi0703
addikt
Udv urak.
Orginen belul fizetesnel ugye meg lehet adni a paypalt valamint credit cardot. Ez csak hitelkartya lehet, vagy lehet az en bankkartyam is (nem dombornyomott, ha ez szamit) ? -
genndy
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Kiegészítő alatt az Awakening-et (Eszmélés) érted? De igen, azt is kiadták dobozosan magyar felirattal. A többi DLC-t viszont már nem. Úgyhogy külön-külön megvannak, csak ha Ultimate-t vesz az ember, akkor nem lesz magyar nyelve.
Viszont van az Ultimate magyarításhoz komplett csomag (béta, ez kb. 99% készültséget jelent, néhány elcsúszott szöveg meg elütés maradhatott csak benne). Letölthető: SG.hu magyarítások, TBTIgen, sajnos az Originen tévesen szerepel az Ultimate-nél is a magyar nyelv.
-
S1M0N
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
Hmm... Ezt jó tudni.
Anno olvastam a kibeszélőjét, ott egyszer azt írták, hogy van magyar felirat, máskor meg azt, hogy nem.
Mindegy, az Ultimate Edition már megvan, elvileg valaki belekezdett egy teljes magyarításba, ami az alapjátékot és az összes DLC-t magyarrá varázsolja.
Mondjuk az meg elég félrevezető, hogy az UE-t is magyarnak írják...
-
csaba951
veterán
-
törölt tag
Szia
Azóta már sok víz lefolyt a Dunán.
Most ott tartok, hogy játszható az egész. A legegyszerűbb, ha a legújabb verzióhoz (1.9) letöltesz egy cracket... Felhívtam ügyfélszolgálatot pénteken és cirka fél óra "ezt próbálja ki" "ez se működik" után adott egy új termékkulcsot és eltávolította az előzőt. Illetve kaptam egy programhoz linket, ami abban segített, hogy teljesen le tudjam törölni a korábban vásároltat. Ezek után elvileg jónak kellett volna lennie, de sehogy se akart működni. Így jutottam el a fentebb leírt megoldáshoz. Találtam neten olyan javaslatot is, hogy az alapértelmezett origin games könyvtárba kell a játékot tenni, de nekem az se vált be. -
csaba951
veterán
válasz
Sz.Miki
üzenetére
1) Mindenképpen tartalmazza a hozzáférést a magyar nyelvű változathoz (is).
2) Ez rendesen fel is van tüntetve a játék adatlapján! Szóval benézted!

3) Dobozos változat azért olcsóbb, mert ott más-más régióknak más-más árat tudnak megadni. A digitális terjesztésben ezzel nemigen foglalkoznak, mások se. Van az egységes EU-s ár, és azt kapja mindenki Németországtól Bulgáriáig.

-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
A fifa 14-et magyar kiadásban csak boltban lehet megvenni? Originen keresztül jól látom, hogy csak angol nyelven?

Az kisit durva, hogy originen egy vacak kód 2X többe kerül mint ha boltban venném meg tokkal lemezzel együtt... Nem az lenne a lényeg, hogy a kód olcsóbb?
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy vannak Originbe ezek a felugró ablakok, hogy éppen ki játszik és mivel vagy éppen már nem játszik. Nos nálam egy ideje az van, hogy nem a játékos nevét írja ki hanem mindenkinél ennyit, hogy "null már nem játszik xy játékkal". Másnál is elő fordul vagy ez mi akar lenni?

-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Le akarom tölteni a Fifát, mert most ingyenes. Felmegyek az Origin oldalára. ahol bemegyek a Free ajánlatokra. elinditja az Origin-t, "letöltés előkészítése"-felirat utn nem történik semmi. Csak megy a csík és ennyi, de ez akár napokig. MI lehet a hiba?
-
Zebu
addikt
Ez kabaré komolyan.... Fifa 14-et megvettem és azt sem aktválja. Nem tudom elindítani...
Bigaki: Ismerem a problémát. Nálam is ez van. Elvileg dogoznak a hibán. Senkinek sem megy most.
-
Bigaki
csendes tag
Segítséget kérnék én is. Megvettem a minap az Originen a crysis 2 maximum edition-t de állandóan aktivációs kódot kér, aztán meg azt mondja, hogy nem használhatom ezen a gépen?! Már a supportal is beszéltem, szintén nem tudta megoldani, de kaptam 15% vásárlási kedvezményt.
Hát köszi.... Valaki esetleg tud segíteni vagy halott ügy? -
S1M0N
senior tag
Igen, ez olyan, mintha DVD-ről telepítenéd fel mindig a játékokat, csak az Origin/Steam/Uplay/stb esetében van felhőbe mentés (bár Uplay esetében nem nagyon működött nálam - Black Flag), aminek köszönhetően a játékmentések is megmaradnak akkor is, ha másik gépre telepíted fel az adott játékot ugyan azzal a felhasználói fiókkal.
-
tom570
aktív tag
Köszönöm a gyors válaszokat! Tehát ha bármi miatt elvesznének a már letöltött játékok akkor azokat újra tölthetném a regisztrált adataimmal. Nagyon jó! Tehát akkor érdemes az akciós játékokat megszerezni pl ME3 mert az már utána mindig a sajátom marad. Köszönöm még egyszer!
-
S1M0N
senior tag
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! Hogyha telepítek egy aktuálisan ingyenes játékot pl battlefield3, és egyszer újra telepítem az op rendszert ,akkor utána már nem tudom használni a játékot?
-
Zebu
addikt
Jah nem is kell leszedni külön, benne van 2 DLC a kiadásban ha letöltöd.... előre paráztam

Egyébként le a kalappal az Origin live chat support előtt. Hihetetlen segítőkészek és tényleg mindent megtesznek... Aktivációs gondom volt pár játékkal, és simán adtak másik termékkulcsot, hogy próbáljam meg azzal. Számlát nem kértek meg semmit...
Pl a Crysis 1 aktiválásnál csak megkérdezték hol vettem. Mondtam, hogy Ööööö kb 5 éve a Hungary Media Marktban. Számlám nem lesz az tuti. Csak egy fotót kértek a lemezről és a serial kódról. Ennyi....
Az összes support példát vehetne róluk. Egyetlen probléma, hogy megeshet, hogy 1 órát is várni kell, hogy emberhez kapcsoljanak, viszont megéri kivárni. Inkább kivárom, mint bedobjak egy emailt egy support mailbox-ba.... fekete lyuk szindróma....
Uplay support meg sem közelíti ezt a színvonalat, Steam support-tal még nincs tapasztalatom mondjuk. Ott még nem volt bajom. Lehet akkor az mégis jobb?

A mai napig nem értem különben, hogy Uplay-nél miért nem lehet játékot másik accounthoz átadni ha duplikált accountod van, vagy éppen miért nem lehet felhasználó nevet változtatni. Vicc kategória... alapjaiban bénán lett a rendszer felépítve, ha usernév valami UniqueID plusz idegen kulcs náluk, egyéb magyarázatot nem tudok találni arra, ha a felhasználónév változtatás nem engedélyezett.
-
törölt tag
Sikerült megoldanom a c&c tiberium wars gondot és nem akar már regisztrálni. Bár az originem magyar nyelvű, mivel nem állított át semmit oroszra. lehet azért akar a fenti játék letöltetni velem "bármilyen nyelv pakkot" mert van ez az idegen nyelvű gond?
-
Zebu
addikt
Közben megtaláltam: Bring down the sky
Hátha másnak is érdekes...
-
S1M0N
senior tag
Nálam megy angolul az Origin Store a kliensből, párszor frissítettem, bár az előbb is orosz lett megint, de a vásárlást tudtam tovább folytatni angolul.
Esetleg böngészőből jelentkezzetek be Originbe, ott megy az angol nyelv, de orosz az elsődleges ott is, URL-ben át lehet írni a dolgokat úgy, hogy angol legyen. Angol nyelvű Origin Store
-
Látom, nem csak engem szívat az EA...pedig a sógornőm orosz, de én még a cirill betűket se ismerem!

-
Alister71
nagyúr
Remélem gatyába rázzák ezt a vackot, mert ki szeretném használni a 70 játék 70% akciót, de oroszul elég fura.
-
aizen92
addikt
Plants vs. Zombiest leszedtük páran, de aktiváló kulcsot kér
wut? pedig ingyenes. -
SRII
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
ezek az oroszok

most már minden rendben volt, megvásároltam a játékot is, és a nyelv is visszaállt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Nekem maradt angol.

-
SRII
őstag
milyen nyelven van ez? venni akartam játékot erre kilép, nem enged vásárolni, pedig most életemben először akarok origin oldalon venni játékot akkor sem jön össze. Ez valami jel lehet!

remélem a szerverhiba miatt az összes játék véletlenül ingyenes lesz egy napig! gondolom ilyen hiba nem lesz

-
Benitoo
csendes tag
Üdv. Próbálok belépni, de offline az Origin. Nálam van a hiba vagy mindenhol?
-
SityiSXT
őstag
Ujabb Origin jatekoknal eleg, ha csak az exe fajlt torlod a jatek konyvtarabol, utana meg leellenorizteted a jatek epseget - igy csak a szukseges fajlokat fogja letolteni, nem az egeszet ujra (hasonloan a Steamhez)
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Aktiváltam a Mass Effect 2 kulcsomat az Origin-en. Ki is írta, hogy magyar nyelvet tartalmazza. Csak az a kérdés hogy tudom beállítani? Hogy lehet ilyet csinálni?
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Legalább 4x telepítettem fel a progit, de egyszerűen nem működik. Elindítom, villan egyet és semmi. Mi lehet az oka?
-
Zebu
addikt
Na itt a válasz az aktiváció kérdésre: Some games won't activate in Origin
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.04
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a sajátomat alig tudom megjegyezni :/ 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)