- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni.
Kulon accon van a BF3-am es a BF4-em. Meg lehet azt oldani, h az Origin megjegyezze mindket jatekhoz a nicket/pw-t es ne kelljen mindig beirogatni?
Vagy, ha erre nincs megoldas, at tudom tenni vhogy a BF3-at, a BF4-es accra?
Koszi
-
regener
veterán
Igaz a DAI Trialról biztos tudtok, de van itt még pár cumó is hozzá, amik lehet hogy csak most ingyenesek és ha megsincs a játék a fiókodon marad (ha meglesz akkor persze hasznukat veszed, nekem most a Trialhoz is tölti le a 2 pályát tartalmazót (Destruction és Dragonslayer, a többi meg ingame oldódik fel).
English Voiceover Pack: minden beszélgetés angol lesz, nem lesznek játékbeli nyelvűek
The Black Emporium: 4 új bolt, itemek és lehet arcmegjelenést változtatni
Dragonslayer MP Expansion: 3 új karakter, új pálya és erős sárkány ellenfelek
Destruction MP Expansion: új zónák elérése és ellenséges vadállatok[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
ennyi volt srácok
/s
-
szami777
addikt
Sziasztok, elég komoly origin problémával találkoztam.
Újraraktam a gépemet és a fifa15-t indítanám, amikor is szinkronizálás 88%-nál origin ablak előurgrik, hogy kritikus hibát észlel ezért összeomlik. Onnantól nem enged szinkronizálni, vagyis szinkronizál, de nincs mit és miután belépett a játékba el vannak veszve a mentéseim. Elveszett a profilom, köztük a legfájóbb az online pro clubbom, 300 meccset és több tucat órát beleöltem és eltűnt. Origin könytárba fifa 15 felhőtárolásra azt írja, hogy 0kb van használva felhőmentésre.
Barátom gépén megnéztük az én fiókomat, nála is összeomlott 88%nál és semmi mentésem nincsen meg.
Support tud nekem ebben segíteni? Ez az egyetlen játék amivel játszok, azon belül is az egyetlen játékmód, az egész online profilom elúszott, a szintem megvan még, tehát az nem veszett el, de nincs értelme így játszani vele[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Burki
aktív tag
válasz regener #5091 üzenetére
Megoldódott, köszönöm a segítséget!
(#5092) betyarr:
Igazad lehet, utána battlelogot sem akarta betölteni, illetve egy BF4 szerverhez sem sikerült csatlakozni.Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
regener
veterán
Próbáld letörölni a Revo Uninstaller-el (ingyenes verziója is elég) mert ez uninstall után törli a registryből is és minden hozzá kapcsolatos fájlt is (persze te választod ki, de ált. elég arra menni hogy mindet hacsak nincs valami mappa ami kell - mentés vagy ilyesmi).
Ezután frissen töltsd le a legfrissebb telepítőt és telepítsd fel.
Elvileg megfog javulni.[ Szerkesztve ]
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Próbáltam angolul rákeresni a problémára, hátha találok valami hasznos kommentet,de semmi eredmény, úgyhogy remélem itt tud valaki segíteni.
Pár napja/hete nem is tudom igazán mióta kapok Originbe való bejelentkezéskor egy üzenetet,hogy a Windows kompatibilitási módját használom. Furcsálltam, mivel semmi ilyet nem állítottam be, de továbbengedett a "Folytatás" gombbal, így nem igen foglalkoztam vele.
Ma viszont belépve Originbe egyedül ennyit tudok elővarázsolni belőle:
Eddig D meghajtóra volt telepítve (rendszer a C-n), most viszont újratelepítettem, és a C-re tettem a klienst, mégsem tudom elindítani.
Mi lehet a probléma? Találkozott már valaki ezzel?Előre is köszönöm a segítséget!
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
zzola
titán
válasz Bjørgersson #5088 üzenetére
Bennem az volt, hogy alig tudnak magyarul, bár lehet keverem a munkahelyi supporttal, ott előnyösebb lenne minden nyelv, a magyart kiéve...
-
-
-
zzola
titán
Üdv!
Ha szeretnék egy új origin fiókot, most mennyire reális az, hogy átteszik egyik fiókról a másikra a játékokat (az eredmények nem érdekelnek! )?
Annyi mindent lehet itt olvasni, de manapság konkrét dolgot nem olvastam, hogy valakinek sikerült volna...[ Szerkesztve ]
-
1m1s
tag
Helló!
Régesrég megvettem a Batman Arkham City-t, párszor újralett téve a játék már, most meg nem tudom aktiválni Release date check failed-et ír.
Most komolyan lekell töltenem virágboltiból hogy játszhassak a már megvásárolt játékommal?:S -
addikt
válasz astroshooter #5071 üzenetére
Originen van pénzvisszatérítés, ha ott vetted (nyilván vannak feltételei, de van).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
sepsi0
őstag
válasz astroshooter #5071 üzenetére
Szia!
Nálunk G3420-on (1150) játszanak a gyerekek két gépen is....
Ami nagyon kellett a BF4-nek az a RAM bővítés, most 2*4GB (8GB) DDR1600 van a gépükben és így élvezhető a játék.
VGA: R7 260X 2GB[ Szerkesztve ]
-
astroshooter
csendes tag
A fiókot könnyű eladni, de a BF3 nélkül szeretném. Sejtettem, hogy nem tudok megszabadulni tőle. Bíztam a Dice-ban, de becsaptak több tízezer vásárlóval együtt. A játék gépigénye köszönő viszonyban sincs a valósággal! A hivatalos min. gépigény csak a single részt viszi elfogadhatóan, de a multi játszhatatlan még 40-50-es fps-el és 20-30-as ping-el is, ha a proci 80-90%-on terhelt. A multihoz min. i3-as proci kell. Nekem csak egy négy magos q9400 van 3200Mhz-re húzva.
-
csaba951
veterán
válasz astroshooter #5069 üzenetére
Sehogy! És hivatalosan el sem adhatod a fiókodat.
-
astroshooter
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki?
A BF4-et ugyanazzal az email címmel aktiváltam, mint a BF3-at. Szeretném ingyen oda adni valakinek a BF4-et.
Hogy tudnám szétválasztani a kettőt, mert a BF3-at még most is tolom?
-
SQX_Barto
addikt
Koszi szepen a valaszt!
Az elso ketto megvan (duplan is Steammel egyutt) Ott sem igazan multiztam, a single resze meg tetszik, meg ha mar a masik ketto megvan ez is legyen meg.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
ruti
Közösségépítő
válasz kaszaking #5063 üzenetére
megéri, vannak szerverek, és nincs csalás
-
előzőekből következik, h élvezetes a játék, és csapatmunka van, nem idétlen hősködés
a divatarcok már régóta az újabb verziókat verik
-
pár napja volt Steam Sale-en olcsóbb még ennél is, 2,2 eur,
és azt is lehet add-olni az origin fiókodhoz, a support segítségével, így két helyen lesz meg.Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
kaszaking
tag
Megéri megvenni itt origin-en a Battlefield Bad Company 2-t? A multi részét még életben van vagy kihalt?
-
ricsiii01
tag
-
[ Szerkesztve ]
.
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok!
Erosen nezegetem a Crysis 3 Digital Deluxe-ot megvegyem-e
Ha mar megvan a Crysis 2, akkor azt megkapom valami "elajandekozhato" formaban esetleg? (egyaltalan van barmi ilyesmi Originben?)
Masreszt erdemes varni nagyobb akciora?
Es meg egy kerdes, van valakinek esetleg valami felesleges kuponja meg plusz kedvezmenyre? (Nem vagyok skot, de ha meg lehetne venni meg olcsobban, miert neIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Tomassy00
senior tag
Üdv.
Nemrég megvettem a Crysis 3 mat, feltettem, megy is, de Multiba nem enged belépnem. Van Origin accom is, be vagyok jelentkezve meg minden de sehogy nem akar jó lenni. Crysisben rákattolok a multira, és mindig kéri az e-mailt meg a jelszót? Beirom azt az email cimet ami alatt az origin fut, meg a jelszót is, de azt irja mindig hogy vagy az email vagy a jelszó rossz. Nem értem ha origines adatok nem jó neki, AKKOR MILYEN EMAIL MEG JELSZÓ KELL NEKI ????
-
SityiSXT
őstag
válasz Dani3457 #5055 üzenetére
Évek óta így van már - nem csak itt: Steam, Uplay ugyanez, sőt, még a Good Old Games is, pedig az DRM mentes játékokat árul. Gondolom PC-n azért is erőltetik ezt ennyire, mert egyrészt még mindig van egy olyan kényszerképzetük, hogy itt a legnagyobb a kalózkodás aránya, másrészt itt eleve olcsóbbak a játékok - tudom, konzolon a licenszdíjat is meg kell fizetni, na de nekem úgy tűnik, mintha még így is jobban megérné.
[ Szerkesztve ]
-
SityiSXT
őstag
válasz Dani3457 #5053 üzenetére
Nem adhatod el a fiókod.
EA grants you a personal, limited, non-exclusive license to use Content and Entitlements to which you have access for your personal, private, non-commercial, non-transferable, limited uses solely as set forth herein and as set forth in any additional documentation and/or agreements applicable to the EA Services accessed by you.[ Szerkesztve ]
-
Dani3457
tag
Helló
van pár játék az accountomon és már nem nagyon játszóm, van valami mód arra hogy megváljak tőle?
-
AtHoS
nagyúr
Sok esetben a windows hosts fájlban kell kitörölni előzőleg "odakerült" sorokat, tehát érdemes vetni rá egy pillantást
read-only mode on the forum
-
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
Medal of Honor Airborne játékkal szeretnék játszani. Letölti, telepíti, majd indításnál azt írja, hogy a játék számítógépen történő aktiválásához jelentkezz be EA fiókodba, beírom adatokat, rányomok bejelentkezés, erre azt mondja nem lehet kapcsolódni a szerverhez, próbálkozz újra pár perc múlva.
Mi lehet a gond?Ötleteket, válaszokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz PeeterssoN #5043 üzenetére
Most nálam többet frissít, ritka pillanat ez:
-
F_Zolee
veterán
válasz PeeterssoN #5043 üzenetére
Uninstalláld és utána jó lesz.
-
PeeterssoN
őstag
Mi van az originnel? Minden inditásnál frissit 76 megát meg felhőoptimalizálni akar meg a jo ég tudja... Nem birok egy rendeset bf3mazni.
-
csaba951
veterán
válasz zsoltyy #5041 üzenetére
Hívd fel őket holnap! Telefonszám a Téma összefoglalóban!
Szerintem az életkor lesz a gond! The Sims 3-nél 12, Orgin kliensnél meg 16 éves kornál van meghúzva a korhatár. Szerintem ebbe gabalyodtok bele.
Egyébként pontosan ugyanazokkal az adatokkal kell belépni, mint ahogy az Origin-be belépnél. Tehát nem kell kézzel összerendelni az Origin és The Sims 3 fiókot, mert ezt "magától" tudja a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltyy
tag
Sziasztok. Segítség kellene.
Webes felületen képtelen vagyok összecsatolni a sims3.com oldalt az origin-nal. Emailt kér (nem ID-t) és valamilyen oknál fogva nem fogadja el.
Amit tudni kell: Ez egy szülői korhatáros fiók (tesomé) Az ő email címét nem fogadja el a belépéshez. Az enyémet se. Viszont ha jelszó emlékeztetőt kérek az én email címemre jön a password reset linkje.
Váltottam jelszót és az Origin kliensből simán be is tudok lépni, de a weboldalról egyszerűen helytelen adatokat ír.Van itt pár sims3 kiegészítő kód amit beváltanék, de a fiók összekapcsolás nélkül nem megy.
Mit tehetek?
-
S1M0N
senior tag
válasz -secret- #5037 üzenetére
Ja, csak a kommentedből az jött le, hogy fake levelet küldtek neki, és azzal lopták el a fiókot.
Rá megy a visszaállításra és:
"Oops!!
The page you are trying to access is not available.
This is typically due to an incorrect URL or old content."
ez tölt be, most ilyenkor mi van? Volt egy accountja?
Szerintem érdemes lenne bekapcsolnia az SMS-es funkciót. Mondjuk van, hogy 2-3x kell próbálkozni, mire meg is jön a kód, de be lehet állítani, hogy az adott gépnél ne kérje mindig, csak egyszer, amikor be lett kapcsolva a funkció.
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
Ismerősöm kapott egy mailt:
"Szia 15_abc_587747!
Szeretnénk gondoskodni fiókadataid helyességéről és biztonságáról, ezért minden egyes alkalommal egyeztetünk veled, amikor valami megváltozik. May 6, 2015 9:26:10 AM GMT időpontban az Origin fiókodhoz társított e-mail cím a következőre változott:
15_abc_587747@gmail.com.
Helyes ez az információ? Amennyiben igen, kérjük, lépj be a fenti címhez tartozó postafiókba, hogy megerősítsd a címváltoztatási szándékodat.
Ha ezt a változtatást nem te kezdeményezted, kérjük, ide kattintva állítsd vissza a régi e-mail címedet , majd cseréld le a jelszavadat. Ha további segítségre van szükséged, kérjük, vedd fel a kapcsolatot az Origin Támogatóközponttal.
Köszönettel,
Az Origin csapata"Rá megy a visszaállításra és:
"Oops!!
The page you are trying to access is not available.
This is typically due to an incorrect URL or old content."
ez tölt be, most ilyenkor mi van? Volt egy accountja?
-
Steve198310
őstag
válasz Steve198310 #5018 üzenetére
Meg oldottam
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
addikt
válasz Krapter #5019 üzenetére
Ez biztos hogy nem friss lista, mert akkor ezzel lenne tele minden hírportál. Mint ahogy tele is volt (talán idén januárban), meg az Origin is szólt hogy mindenki frissítse a jelszavát, úgyhogy ezt már remélhetőleg mindenki megtette.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Krapter
tag
FONTOS!!!
EA Origin rendszere meg lett hackelve rengeteg login és pass-hez hozzá fértek! Semmi nem volt titkosítva!!!
-
Steve198310
őstag
Sziasztok
Nem tudom ki küszöbölni a következő hibát : eaproxyinstaller.exe
Már 3 napja szórakozok vele de semmi. El indítottam a játék javítást de már 24 órája csak az megy.Garden warfare a játék.
Ötlet?
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
szasanyi
félisten
Köszi srácok!
-
szasanyi
félisten
ORIGIN fiókhoz regelt mail címet hogyan tudok megváltoztatni? Saját adatoknál nem sikerült, de mivel gmail-t használnék nem tudom, hogy csak az nem jó vmiért vagy én csinálok rosszul vmit..
-
-
Malamute
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy egy jó ideje nem léptem be az Origin-be, és amikor belépnék, akkor ugye kér egy biztonsági kódot amit a telefonszámomra küld(ene). Na a baj ezzel csak az, hogy nem kapom meg a kódot, pedig nem változott a telefonszámom, illetve, hogy nem tudom, hogy mi az az e-amil címem amit beállítottam Origin-hez. Ezzel szerintetek mit lehetne kezdeni?
Ami nem öl meg, az megerősít... Kivéve a halál, mert az megöl.
-
Bjørgersson
félisten
1) Nem.
2) Játéktól függ, régebbieket nem minden esetben.
3) A játékok adatlapján, jobb klikk, majd részletek megtekintése, vagy valami ilyesmi.
4) Nem kell semmit újból kinyitni, megmaradnak a statok, bár azokat valószínűleg külön szerveren "tárolják".
5) Profilbeállítások környékén keresgélj.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ETOM
addikt
Sziasztok
Update hibára van valami megoldás?
Indításkor írja, hogy nem tudta frissíteni magát.. (a frissités nem hajtható végre blabla) + ad egy linket leszedem/felrakom szintén nem jó..[ Szerkesztve ]
-
66zio
aktív tag
Sziasztok lenne pár darab kérdésem. Van már valami haszna az Origin Pontoknak? A játékok mentéseit mindenképpen felhőbe menti? Ha nem akkor hol tudom megnézni melyik játékot menti felhőbe és melyiket nem? Nem szeretném újból kezdeni a nyitogatást Garder Warfareban. Illetve, hol tudok Nicknevet változtatni? Ezentúl minden játékban az Origin felhasználó nevem lesz a nickname?
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz #41133696 #5000 üzenetére
Próba - szerencse!
EA De-Authorization Management Tool[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest