- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Bemutatkozott az iQOO első T-szériása
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
-
5100 - 5001
7348 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:06 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Lehet kérni összevonást. Felhívod őket a Téma Összefoglalóban lévő számon.
Mondjuk lehet, hogy a BF3 statod nullázodni fog, így érdemes elgondolkozni rajta, hogy tényeg annyira ezt akarod-e...
-
Prosector
addikt
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni.
Kulon accon van a BF3-am es a BF4-em. Meg lehet azt oldani, h az Origin megjegyezze mindket jatekhoz a nicket/pw-t es ne kelljen mindig beirogatni?
Vagy, ha erre nincs megoldas, at tudom tenni vhogy a BF3-at, a BF4-es accra?
Koszi

-
regener
veterán
Igaz a DAI Trialról biztos tudtok, de van itt még pár cumó is hozzá, amik lehet hogy csak most ingyenesek és ha megsincs a játék a fiókodon marad (ha meglesz akkor persze hasznukat veszed, nekem most a Trialhoz is tölti le a 2 pályát tartalmazót (Destruction és Dragonslayer, a többi meg ingame oldódik fel).
English Voiceover Pack: minden beszélgetés angol lesz, nem lesznek játékbeli nyelvűek
The Black Emporium: 4 új bolt, itemek és lehet arcmegjelenést változtatni
Dragonslayer MP Expansion: 3 új karakter, új pálya és erős sárkány ellenfelek
Destruction MP Expansion: új zónák elérése és ellenséges vadállatok -
regener
veterán
-
wjbhbdux
veterán

ennyi volt srácok
-
szami777
addikt
Sziasztok, elég komoly origin problémával találkoztam.
Újraraktam a gépemet és a fifa15-t indítanám, amikor is szinkronizálás 88%-nál origin ablak előurgrik, hogy kritikus hibát észlel ezért összeomlik. Onnantól nem enged szinkronizálni, vagyis szinkronizál, de nincs mit és miután belépett a játékba el vannak veszve a mentéseim. Elveszett a profilom, köztük a legfájóbb az online pro clubbom, 300 meccset és több tucat órát beleöltem és eltűnt. Origin könytárba fifa 15 felhőtárolásra azt írja, hogy 0kb van használva felhőmentésre.
Barátom gépén megnéztük az én fiókomat, nála is összeomlott 88%nál és semmi mentésem nincsen meg.
Support tud nekem ebben segíteni? Ez az egyetlen játék amivel játszok, azon belül is az egyetlen játékmód, az egész online profilom elúszott, a szintem megvan még, tehát az nem veszett el, de nincs értelme így játszani vele
-
dokee78
félisten
-
Burki
aktív tag
Próbáld letörölni a Revo Uninstaller-el (ingyenes verziója is elég) mert ez uninstall után törli a registryből is és minden hozzá kapcsolatos fájlt is (persze te választod ki, de ált. elég arra menni hogy mindet hacsak nincs valami mappa ami kell - mentés vagy ilyesmi).
Ezután frissen töltsd le a legfrissebb telepítőt és telepítsd fel.
Elvileg megfog javulni.Megoldódott, köszönöm a segítséget!
(#5092) betyarr:
Igazad lehet, utána battlelogot sem akarta betölteni, illetve egy BF4 szerverhez sem sikerült csatlakozni. -
betyarr
veterán
Sziasztok!
Próbáltam angolul rákeresni a problémára, hátha találok valami hasznos kommentet,de semmi eredmény, úgyhogy remélem itt tud valaki segíteni.
Pár napja/hete nem is tudom igazán mióta kapok Originbe való bejelentkezéskor egy üzenetet,hogy a Windows kompatibilitási módját használom. Furcsálltam, mivel semmi ilyet nem állítottam be, de továbbengedett a "Folytatás" gombbal, így nem igen foglalkoztam vele.
Ma viszont belépve Originbe egyedül ennyit tudok elővarázsolni belőle:

Eddig D meghajtóra volt telepítve (rendszer a C-n), most viszont újratelepítettem, és a C-re tettem a klienst, mégsem tudom elindítani.
Mi lehet a probléma? Találkozott már valaki ezzel?Előre is köszönöm a segítséget!
szerverprobléma lehetett.nekem is ez volt,de mostanra megjavult.
-
regener
veterán
Sziasztok!
Próbáltam angolul rákeresni a problémára, hátha találok valami hasznos kommentet,de semmi eredmény, úgyhogy remélem itt tud valaki segíteni.
Pár napja/hete nem is tudom igazán mióta kapok Originbe való bejelentkezéskor egy üzenetet,hogy a Windows kompatibilitási módját használom. Furcsálltam, mivel semmi ilyet nem állítottam be, de továbbengedett a "Folytatás" gombbal, így nem igen foglalkoztam vele.

Eddig D meghajtóra volt telepítve (rendszer a C-n), most viszont újratelepítettem, és a C-re tettem a klienst, mégsem tudom elindítani.
Mi lehet a probléma? Találkozott már valaki ezzel?Előre is köszönöm a segítséget!
Próbáld letörölni a Revo Uninstaller-el (ingyenes verziója is elég) mert ez uninstall után törli a registryből is és minden hozzá kapcsolatos fájlt is (persze te választod ki, de ált. elég arra menni hogy mindet hacsak nincs valami mappa ami kell - mentés vagy ilyesmi).
Ezután frissen töltsd le a legfrissebb telepítőt és telepítsd fel.
Elvileg megfog javulni. -
Burki
aktív tag
Sziasztok!

-
zzola
titán
Miért törte volna? Te se töröd...

Bennem az volt, hogy alig tudnak magyarul, bár lehet keverem a munkahelyi supporttal, ott előnyösebb lenne minden nyelv, a magyart kiéve...

-
Bjørgersson
félisten
-
zzola
titán
-
F_Zolee
nagyúr
-
zzola
titán
-
zzola
titán
-
Bjørgersson
félisten
-
F_Zolee
nagyúr
-
zzola
titán
-
cattus
addikt
Semennyire, az adott játék végleg ahhoz a fiókhoz kötődik, amelyiken először aktiválva lett.
-
zzola
titán
Üdv!
Ha szeretnék egy új origin fiókot, most mennyire reális az, hogy átteszik egyik fiókról a másikra a játékokat (az eredmények nem érdekelnek! )?
Annyi mindent lehet itt olvasni, de manapság konkrét dolgot nem olvastam, hogy valakinek sikerült volna... -
csaba951
veterán
Chat-ehz át kell állítani a nyelvet US-re, és akkor már chat-elhetsz is!
Egyébként nézd már meg a gépeden, hogy milyen dátumot mutat a windows!

-
F_Zolee
nagyúr
-
1m1s
tag
-
F_Zolee
nagyúr
Supportot kérdezd meg szerintem. (Összefoglaló)
-
1m1s
tag
Helló!
Régesrég megvettem a Batman Arkham City-t, párszor újralett téve a játék már, most meg nem tudom aktiválni Release date check failed-et ír.
Most komolyan lekell töltenem virágboltiból hogy játszhassak a már megvásárolt játékommal?:S -
genndy
addikt
A fiókot könnyű eladni, de a BF3 nélkül szeretném. Sejtettem, hogy nem tudok megszabadulni tőle. Bíztam a Dice-ban, de becsaptak több tízezer vásárlóval együtt. A játék gépigénye köszönő viszonyban sincs a valósággal! A hivatalos min. gépigény csak a single részt viszi elfogadhatóan, de a multi játszhatatlan még 40-50-es fps-el és 20-30-as ping-el is, ha a proci 80-90%-on terhelt. A multihoz min. i3-as proci kell. Nekem csak egy négy magos q9400 van 3200Mhz-re húzva.
Originen van pénzvisszatérítés, ha ott vetted (nyilván vannak feltételei, de van).
-
sepsi0
őstag
A fiókot könnyű eladni, de a BF3 nélkül szeretném. Sejtettem, hogy nem tudok megszabadulni tőle. Bíztam a Dice-ban, de becsaptak több tízezer vásárlóval együtt. A játék gépigénye köszönő viszonyban sincs a valósággal! A hivatalos min. gépigény csak a single részt viszi elfogadhatóan, de a multi játszhatatlan még 40-50-es fps-el és 20-30-as ping-el is, ha a proci 80-90%-on terhelt. A multihoz min. i3-as proci kell. Nekem csak egy négy magos q9400 van 3200Mhz-re húzva.
Szia!
Nálunk G3420-on (1150) játszanak a gyerekek két gépen is....
Ami nagyon kellett a BF4-nek az a RAM bővítés, most 2*4GB (8GB) DDR1600 van a gépükben és így élvezhető a játék.
VGA: R7 260X 2GB -
astroshooter
csendes tag
-
csaba951
veterán
Sziasztok!
Tudja valaki?
A BF4-et ugyanazzal az email címmel aktiváltam, mint a BF3-at. Szeretném ingyen oda adni valakinek a BF4-et.
Hogy tudnám szétválasztani a kettőt, mert a BF3-at még most is tolom?
Sehogy! És hivatalosan el sem adhatod a fiókodat.
-
astroshooter
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki?
A BF4-et ugyanazzal az email címmel aktiváltam, mint a BF3-at. Szeretném ingyen oda adni valakinek a BF4-et.
Hogy tudnám szétválasztani a kettőt, mert a BF3-at még most is tolom?
-
SQX_Barto
addikt
Koszi szepen a valaszt!

Az elso ketto megvan (duplan is Steammel egyutt) Ott sem igazan multiztam, a single resze meg tetszik, meg ha mar a masik ketto megvan ez is legyen meg. -
kaszaking
tag
-
ruti
Közösségépítő
-
kaszaking
tag
megéri, vannak szerverek, és nincs csalás
-
előzőekből következik, h élvezetes a játék, és csapatmunka van, nem idétlen hősködés
a divatarcok már régóta az újabb verziókat verik
-
pár napja volt Steam Sale-en olcsóbb még ennél is, 2,2 eur,
és azt is lehet add-olni az origin fiókodhoz, a support segítségével, így két helyen lesz meg.Köszi a válaszodat.
Sajnos a steam leárazásról lemaradtam. Ha originen veszem meg akkor steam fiókhoz lehet addolni vagy csak steamből lehet originre? -
ruti
Közösségépítő
megéri, vannak szerverek, és nincs csalás
-
előzőekből következik, h élvezetes a játék, és csapatmunka van, nem idétlen hősködés
a divatarcok már régóta az újabb verziókat verik
-
pár napja volt Steam Sale-en olcsóbb még ennél is, 2,2 eur,
és azt is lehet add-olni az origin fiókodhoz, a support segítségével, így két helyen lesz meg. -
kaszaking
tag
Megéri megvenni itt origin-en a Battlefield Bad Company 2-t? A multi részét még életben van vagy kihalt?
-
cattus
addikt
Sziasztok!
Erosen nezegetem a Crysis 3 Digital Deluxe-ot megvegyem-e
Ha mar megvan a Crysis 2, akkor azt megkapom valami "elajandekozhato" formaban esetleg? (egyaltalan van barmi ilyesmi Originben?)
Masreszt erdemes varni nagyobb akciora?
Es meg egy kerdes, van valakinek esetleg valami felesleges kuponja meg plusz kedvezmenyre? (Nem vagyok skot, de ha meg lehetne venni meg olcsobban, miert ne
Ennyit talán megér, max. ha nem jön be, jó lesz benchmarknak.

Ajándékozás sajnos nincs Originen, ezt az egy funkciót nagyon hiányolom.
A multija sajnos már eléggé halott, egyre kevesebb a játékos. -
SQX_Barto
addikt
Sziasztok!
Erosen nezegetem a Crysis 3 Digital Deluxe-ot megvegyem-e
Ha mar megvan a Crysis 2, akkor azt megkapom valami "elajandekozhato" formaban esetleg? (egyaltalan van barmi ilyesmi Originben?)
Masreszt erdemes varni nagyobb akciora?
Es meg egy kerdes, van valakinek esetleg valami felesleges kuponja meg plusz kedvezmenyre? (Nem vagyok skot, de ha meg lehetne venni meg olcsobban, miert ne
-
Dani3457
tag
-
Tomassy00
senior tag
Üdv.
Nemrég megvettem a Crysis 3 mat, feltettem, megy is, de Multiba nem enged belépnem. Van Origin accom is, be vagyok jelentkezve meg minden de sehogy nem akar jó lenni. Crysisben rákattolok a multira, és mindig kéri az e-mailt meg a jelszót? Beirom azt az email cimet ami alatt az origin fut, meg a jelszót is, de azt irja mindig hogy vagy az email vagy a jelszó rossz. Nem értem ha origines adatok nem jó neki, AKKOR MILYEN EMAIL MEG JELSZÓ KELL NEKI ????
-
csaba951
veterán
-
SityiSXT
őstag
Évek óta így van már - nem csak itt: Steam, Uplay ugyanez, sőt, még a Good Old Games is, pedig az DRM mentes játékokat árul. Gondolom PC-n azért is erőltetik ezt ennyire, mert egyrészt még mindig van egy olyan kényszerképzetük, hogy itt a legnagyobb a kalózkodás aránya, másrészt itt eleve olcsóbbak a játékok - tudom, konzolon a licenszdíjat is meg kell fizetni, na de nekem úgy tűnik, mintha még így is jobban megérné.
-
Dani3457
tag
Nem adhatod el a fiókod.
EA grants you a personal, limited, non-exclusive license to use Content and Entitlements to which you have access for your personal, private, non-commercial, non-transferable, limited uses solely as set forth herein and as set forth in any additional documentation and/or agreements applicable to the EA Services accessed by you.milyen rendesek
halálomig velem lesznek a játékok.... -
SityiSXT
őstag
Nem adhatod el a fiókod.
EA grants you a personal, limited, non-exclusive license to use Content and Entitlements to which you have access for your personal, private, non-commercial, non-transferable, limited uses solely as set forth herein and as set forth in any additional documentation and/or agreements applicable to the EA Services accessed by you. -
Dani3457
tag
-
csaba951
veterán
-
F_Zolee
nagyúr
-
Dani3457
tag
Helló
van pár játék az accountomon és már nem nagyon játszóm, van valami mód arra hogy megváljak tőle?
-
csaba951
veterán
-
Qtya72
aktív tag
Sok esetben a windows hosts fájlban kell kitörölni előzőleg "odakerült" sorokat, tehát érdemes vetni rá egy pillantást
Köszi!
Megpróbáltam, de nem engedi módosítani. -
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Medal of Honor Airborne játékkal szeretnék játszani. Letölti, telepíti, majd indításnál azt írja, hogy a játék számítógépen történő aktiválásához jelentkezz be EA fiókodba, beírom adatokat, rányomok bejelentkezés, erre azt mondja nem lehet kapcsolódni a szerverhez, próbálkozz újra pár perc múlva.
Mi lehet a gond?Ötleteket, válaszokat előre is köszönöm!
Sok esetben a windows hosts fájlban kell kitörölni előzőleg "odakerült" sorokat, tehát érdemes vetni rá egy pillantást
-
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
Medal of Honor Airborne játékkal szeretnék játszani. Letölti, telepíti, majd indításnál azt írja, hogy a játék számítógépen történő aktiválásához jelentkezz be EA fiókodba, beírom adatokat, rányomok bejelentkezés, erre azt mondja nem lehet kapcsolódni a szerverhez, próbálkozz újra pár perc múlva.
Mi lehet a gond?Ötleteket, válaszokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
Mi van az originnel? Minden inditásnál frissit 76 megát meg felhőoptimalizálni akar meg a jo ég tudja... Nem birok egy rendeset bf3mazni.

Most nálam többet frissít, ritka pillanat ez:

-
F_Zolee
nagyúr
Mi van az originnel? Minden inditásnál frissit 76 megát meg felhőoptimalizálni akar meg a jo ég tudja... Nem birok egy rendeset bf3mazni.

Uninstalláld és utána jó lesz.
-
PeeterssoN
őstag

-
csaba951
veterán
Sziasztok. Segítség kellene.
Webes felületen képtelen vagyok összecsatolni a sims3.com oldalt az origin-nal. Emailt kér (nem ID-t) és valamilyen oknál fogva nem fogadja el.
Amit tudni kell: Ez egy szülői korhatáros fiók (tesomé) Az ő email címét nem fogadja el a belépéshez. Az enyémet se. Viszont ha jelszó emlékeztetőt kérek az én email címemre jön a password reset linkje.
Váltottam jelszót és az Origin kliensből simán be is tudok lépni, de a weboldalról egyszerűen helytelen adatokat ír.Van itt pár sims3 kiegészítő kód amit beváltanék, de a fiók összekapcsolás nélkül nem megy.
Mit tehetek?
Hívd fel őket holnap! Telefonszám a Téma összefoglalóban!
Szerintem az életkor lesz a gond! The Sims 3-nél 12, Orgin kliensnél meg 16 éves kornál van meghúzva a korhatár. Szerintem ebbe gabalyodtok bele.
Egyébként pontosan ugyanazokkal az adatokkal kell belépni, mint ahogy az Origin-be belépnél. Tehát nem kell kézzel összerendelni az Origin és The Sims 3 fiókot, mert ezt "magától" tudja a rendszer.
-
zsoltyy
tag
Sziasztok. Segítség kellene.
Webes felületen képtelen vagyok összecsatolni a sims3.com oldalt az origin-nal. Emailt kér (nem ID-t) és valamilyen oknál fogva nem fogadja el.
Amit tudni kell: Ez egy szülői korhatáros fiók (tesomé) Az ő email címét nem fogadja el a belépéshez. Az enyémet se. Viszont ha jelszó emlékeztetőt kérek az én email címemre jön a password reset linkje.
Váltottam jelszót és az Origin kliensből simán be is tudok lépni, de a weboldalról egyszerűen helytelen adatokat ír.Van itt pár sims3 kiegészítő kód amit beváltanék, de a fiók összekapcsolás nélkül nem megy.
Mit tehetek?
-
Krapter
tag
Lásd feljebb amit belinkeltem. És ami emailt kapott az ismerősöd az a tényleges Origin volt, csak nem volt jó beállítva az url az emailjükben vagy a rendszer nem bírta.
-
-secret-
Arcképgyáros
Ja, csak a kommentedből az jött le, hogy fake levelet küldtek neki, és azzal lopták el a fiókot.
Rá megy a visszaállításra és:
"Oops!!
The page you are trying to access is not available.
This is typically due to an incorrect URL or old content."
ez tölt be, most ilyenkor mi van? Volt egy accountja?
Szerintem érdemes lenne bekapcsolnia az SMS-es funkciót. Mondjuk van, hogy 2-3x kell próbálkozni, mire meg is jön a kód, de be lehet állítani, hogy az adott gépnél ne kérje mindig, csak egyszer, amikor be lett kapcsolva a funkció.
Már megvan aszonta', sőt.. én is bekapcsoltam a sajátomon biztos ami biztos.

-
S1M0N
senior tag
Ja, csak a kommentedből az jött le, hogy fake levelet küldtek neki, és azzal lopták el a fiókot.
Rá megy a visszaállításra és:
"Oops!!
Szerintem érdemes lenne bekapcsolnia az SMS-es funkciót. Mondjuk van, hogy 2-3x kell próbálkozni, mire meg is jön a kód, de be lehet állítani, hogy az adott gépnél ne kérje mindig, csak egyszer, amikor be lett kapcsolva a funkció.
-
-secret-
Arcképgyáros
Nem, ellopták. Rendes origin levél volt. Ismerős azt mondja felhívta őket, kérték a volt jelszót meg email címet meg egy cd kulcsot aztán visszakapta.
De nem értem mert jelszó generátoros jelszavai vannak, lehetetlen megjegyezni őket, senkinek sem adta meg.
-
Wolverine
félisten
-
S1M0N
senior tag
-
-secret-
Arcképgyáros
-
Wolverine
félisten
Ismerősöm kapott egy mailt:
"Szia 15_abc_587747!
Szeretnénk gondoskodni fiókadataid helyességéről és biztonságáról, ezért minden egyes alkalommal egyeztetünk veled, amikor valami megváltozik. May 6, 2015 9:26:10 AM GMT időpontban az Origin fiókodhoz társított e-mail cím a következőre változott:
15_abc_587747@gmail.com.
Helyes ez az információ? Amennyiben igen, kérjük, lépj be a fenti címhez tartozó postafiókba, hogy megerősítsd a címváltoztatási szándékodat.
Ha ezt a változtatást nem te kezdeményezted, kérjük, ide kattintva állítsd vissza a régi e-mail címedet , majd cseréld le a jelszavadat. Ha további segítségre van szükséged, kérjük, vedd fel a kapcsolatot az Origin Támogatóközponttal.
Köszönettel,
Az Origin csapata"Rá megy a visszaállításra és:
"Oops!!

Igen. Hívja fel őket telefonon, sürgősen.
-
-secret-
Arcképgyáros
Ismerősöm kapott egy mailt:
"Szia 15_abc_587747!
Szeretnénk gondoskodni fiókadataid helyességéről és biztonságáról, ezért minden egyes alkalommal egyeztetünk veled, amikor valami megváltozik. May 6, 2015 9:26:10 AM GMT időpontban az Origin fiókodhoz társított e-mail cím a következőre változott:
15_abc_587747@gmail.com.
Helyes ez az információ? Amennyiben igen, kérjük, lépj be a fenti címhez tartozó postafiókba, hogy megerősítsd a címváltoztatási szándékodat.
Ha ezt a változtatást nem te kezdeményezted, kérjük, ide kattintva állítsd vissza a régi e-mail címedet , majd cseréld le a jelszavadat. Ha további segítségre van szükséged, kérjük, vedd fel a kapcsolatot az Origin Támogatóközponttal.
Köszönettel,
Az Origin csapata"Rá megy a visszaállításra és:
"Oops!!

-
wjbhbdux
veterán
-
Krapter
tag
-
wjbhbdux
veterán
-
Krapter
tag
-
Steve198310
őstag
Sziasztok
Nem tudom ki küszöbölni a következő hibát : eaproxyinstaller.exe
Már 3 napja szórakozok vele de semmi. El indítottam a játék javítást de már 24 órája csak az megy.Garden warfare a játék.
Ötlet?

Meg oldottam

-
wjbhbdux
veterán
Nagyon valószínű, hogy nem az origint törték fel, hanem valami más fórumot vagy egyéb gamer oldalt ahol ezek az emberek ugyanazt a jelszót használták.
-
Krapter
tag
De elég friss lista. Nem törték fel/vették át az irányítást azok fiókjaik felett csak közzé tettek minden infót róla.
-
genndy
addikt
Ez biztos hogy nem friss lista, mert akkor ezzel lenne tele minden hírportál. Mint ahogy tele is volt (talán idén januárban), meg az Origin is szólt hogy mindenki frissítse a jelszavát, úgyhogy ezt már remélhetőleg mindenki megtette.
-
S1M0N
senior tag
Na, ez szép.

Végigmentem a listán, nem vagyok köztük, viszont egy .hu-s emailcímes emberkét találtam, ő vélhetően magyar.
Én egyelőre nem változtatok semmit, mondjuk én is a kétlépcsős azonosítást használom.
-
F_Zolee
nagyúr
-
Krapter
tag
-
F_Zolee
nagyúr
-
Krapter
tag
-
Steve198310
őstag
Sziasztok
Nem tudom ki küszöbölni a következő hibát : eaproxyinstaller.exe
Már 3 napja szórakozok vele de semmi. El indítottam a játék javítást de már 24 órája csak az megy.Garden warfare a játék.
Ötlet?

-
AtHoS
nagyúr
-
SRII
őstag
-
szasanyi
félisten
Köszi srácok!
-
csaba951
veterán
Csak az EA Ügyfélszolgálat tudja megváltoztatni (a visszaélések elkerülése miatt), Hívd fel őket telefonon! Szóm a Téma összefoglalóban!

-
S1M0N
senior tag
A "gmail" formátumot nem szereti az Origin, de a "googlemail"-lel jó lesz. 1-2 hónapja én is ezzel szívtam (az istenért se fogadta el), aztán eszembe jutott, hogy régen a gmail googlemail volt...
-
szasanyi
félisten
ORIGIN fiókhoz regelt mail címet hogyan tudok megváltoztatni? Saját adatoknál nem sikerült, de mivel gmail-t használnék nem tudom, hogy csak az nem jó vmiért vagy én csinálok rosszul vmit..

-
@rglaaf
veterán
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy egy jó ideje nem léptem be az Origin-be, és amikor belépnék, akkor ugye kér egy biztonsági kódot amit a telefonszámomra küld(ene). Na a baj ezzel csak az, hogy nem kapom meg a kódot, pedig nem változott a telefonszámom, illetve, hogy nem tudom, hogy mi az az e-amil címem amit beállítottam Origin-hez. Ezzel szerintetek mit lehetne kezdeni?

Az ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-1-505-9550, amelyen hétfőtől péntekig 12 és 21 óra között érhető el.
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy egy jó ideje nem léptem be az Origin-be, és amikor belépnék, akkor ugye kér egy biztonsági kódot amit a telefonszámomra küld(ene). Na a baj ezzel csak az, hogy nem kapom meg a kódot, pedig nem változott a telefonszámom, illetve, hogy nem tudom, hogy mi az az e-amil címem amit beállítottam Origin-hez. Ezzel szerintetek mit lehetne kezdeni?

Felhívni az ügyfélszolgálatot.
-
Malamute
tag
Sziasztok!

-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok lenne pár darab kérdésem. Van már valami haszna az Origin Pontoknak? A játékok mentéseit mindenképpen felhőbe menti? Ha nem akkor hol tudom megnézni melyik játékot menti felhőbe és melyiket nem? Nem szeretném újból kezdeni a nyitogatást Garder Warfareban. Illetve, hol tudok Nicknevet változtatni? Ezentúl minden játékban az Origin felhasználó nevem lesz a nickname?
1) Nem.
2) Játéktól függ, régebbieket nem minden esetben.
3) A játékok adatlapján, jobb klikk, majd részletek megtekintése, vagy valami ilyesmi.
4) Nem kell semmit újból kinyitni, megmaradnak a statok, bár azokat valószínűleg külön szerveren "tárolják".
5) Profilbeállítások környékén keresgélj.
-
ETOM
addikt
Sziasztok
Update hibára van valami megoldás?
Indításkor írja, hogy nem tudta frissíteni magát.. (a frissités nem hajtható végre blabla) + ad egy linket leszedem/felrakom szintén nem jó.. -
66zio
aktív tag
Sziasztok lenne pár darab kérdésem. Van már valami haszna az Origin Pontoknak? A játékok mentéseit mindenképpen felhőbe menti? Ha nem akkor hol tudom megnézni melyik játékot menti felhőbe és melyiket nem? Nem szeretném újból kezdeni a nyitogatást Garder Warfareban. Illetve, hol tudok Nicknevet változtatni? Ezentúl minden játékban az Origin felhasználó nevem lesz a nickname?
-
ProEvoFan
nagyúr
-
törölt tag
A Shift 2-őt is beaktiválták (ezentú tényleg Windows újratelepítés előtt -már amennyiben előre tervezett installációról van szó - deaktiválok). Kaptam mindegyikre 3 aktivációs lehetőséget egyébként, és 15%-os kupont is

-
törölt tag
-
csaba951
veterán
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
5100 - 5001
7348 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- MSI A18 Vector QHD+ IPS 240Hz Ryzen9 9955HX 32GB RAM 2TB SSD Nvidia RTX 5070Ti 12GB Win11 Garancia
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest