Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Bal oldalról ezt a fekete sávot, valamint alulról ezt a chat biszbaszt nem lehet valahogy eltüntetni vagy legalább összébb nyomni?
Üdv el lehet tüntetni a baloldali sávot. Fent a menüsávban katt arra hogy VIEW - azon belül - ZOOM ezt vedd 125%-ra és kész.
-
S1M0N
senior tag
Nálam meg van 3 db QtWebEngineProcess (32bites), 103.9 MB, 17.9 MB, illetve 9 MB-osak és nem töltök semmit sem.
Ezen kívül van OriginWebHelperService (32bites) 4.6 MB, valamint maga az Origin (32bites), ami 122.5 MB-ot eszik.
De a Steamnél is van 5 vacak, UPlaynél 2, GoG Galaxynál 4, de pl. a Mirillis Action!-nél is van 5 háttérfolyamat, nVidiás cuccokból meg 10.
Ezek összesen kb. 752 MB-ot fogyasztanak.
-
Cs1csó
titán
Egyre jobb nálam továbbra is a qtwebengineprocess - az origin része - zabálja a legtöbb ramot.
-
Dogengar
aktív tag
Ez a csoda az új felületről "visszafrissítette" magát a régi felületre, mert "nem felelt meg a gépem a rendszer követelményeknek, és nem is hajlandó frissülni az újra. Van valakinek valami ötlete?
-
guftabi96
addikt
-
S1M0N
senior tag
válasz
guftabi96
üzenetére
Igen!
És ha jobb klikket nyomok, akkor előjön egy Back/Forward/Reload ablak, amiben csak utóbbira lehet kattintani, bár semmi nem történik. Néha megszűnik, néha nem.
Nekem pont ott van lent az asztalon a Sajátgép, Lomtár és egy játékok mappa, ezekre ilyenkor nem is lehet kattintani, de igazából semmi másra sem azon a területen.
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Ezt a hibát nem tapasztalja más?
Eleinte a Win10-re gyanakodtam, de úgy tűnik, hogy az Origin csinálja, mert ma is előjött a hiba, és az Origin bezárása megint megoldotta.
Én arra gyanakszom, hogy amikor jobb alul kijelzi kis ablakban, ha valaki játszik valamilyen játékkal/offline-online lesz stb az kavar be. Mintha ott maradna láthatatlanul. -
Laraxior
titán
Kérdésem:
Valaki elmagyarázná mi ez az az Origin access?

Azt látom, hogy havi 4EUR, de mit is lehet kapni érte?Kaptam egy választ:
4 eurót kifizetsz havonta és ezért az összegért az Origin access csomagban lévő játékokkal játszhatsz.
De még mindig van kérdésem:

...és 10% kedvezményt adnak a vásárlásra?
Tehát ha egyszer befizetem a 4EUR-t az Accessre, megveszem a 130EUR helyett "csak" 117EUR-ért az Utimate verziót, utána köszönöm, többet nem kérem az Access-t.
Tehát spóroltam mindössze 9EUR-t?
...és mi a helyzet a korábbi kipróbálással?Battlefield 1-ről van szó.

-
-
bul07
nagyúr
Nem csak pillanatnyi hiba volt ?
Mert most tesztből 50-es nettel próbáltam és hozza a sebességet
[link] -
Kuter
senior tag
Nálatok is lassú a letöltés az új origin-nel.
Digi net 500 max 100 Mbit/s a letöltés ,a régivel ment fullba.
-
Kpierre
csendes tag
válasz
Azharel
üzenetére
Igen és igen.
Én is így használom, ha előre láthatóan van időm, akkor előfizetek egy hónapra. Nem is kell lemondani, csak nem kell befizetni, ilyenkor diszkréten figyelmeztet, hogy le fog járni, majd ha ismét elő akarsz fizetni, akkor megteszed és újra tudsz mindennel játszani.
-
scope2007
addikt
ja úgy eddig sem lehetett sztem , vagy igen?
én mindig úgy csinálom, hogy amivel játszom a legtöbbet
(és az a bf3), az fixen az ssdn van
és mikor mást is fel akarok tenni, akkor átállítom előre hogy D: meghajtóra.. és akkor már oda töltiigen itt fordítva kell gondolkodni, ahogy Deftyyy is írja

-
Deftyyy
tag
Hát akkor csinálod fordítva
mielőtt elkezdesz telepíteni beállítod hova
D -
Az új kliensbe be lehet állítani, hogy hova telepítsen?
-
Deftyyy
tag
KEgyetlen ez az origin!
DD -
scope2007
addikt
üdv
nálatok nincsen olyan, hogy a hülye origin elrontja a felbontást a játék kilépésekor?
bf1 beta, és bf3 is csinálja
kilépéskor felnagyít mindent
pedig mindenhol ez a felbontás van 1920x1080mint látható a firefoxnála könyjelző nevek eltűnnek, az asztalon is átrendezi az ikonokat kb 1024x768as felbontásban
-
wjbhbdux
veterán
MIÉRT nem lehet egy listát kérni a játékaimról MIÉRT kell méteres képeket tekergetnem az örökkévalóságig mire megtalálom amit el szeretnék indítani MIÉRT
-
törölt tag
Ebben azt sem értem, hogy a Steam-től akarnák elszipkázni a felhasználókat... na most a Steam tud magyarul. Nem volt mindig így, de évek óta tud.
Magával a kliens magyarításának megszüntetésével, feltételezvén, hogy a hazai terméktámogatás végezte, szerintem havi szinten 2000-4000 €-t takaríthatnak meg amennyiben 2 főt alkalmaztak erre a célra. Ha teljesen felszámolják hazai terméktámogatást akkor olyan 2000 € / fő. Egy ekkora cégnek ha ez is fáj.
-
Cs1csó
titán
i5 4690 cpu 3.5 Ghz, origin 30%-on eszi, mi van? Leállítom a feladatkezelőben, tálcaikonról nem ment majd elindítom nagynehezen elindul aztán rájövök FIFA 17 DEMO - KÖNYÖRGÖM ATTÓL MÉG HOGY EGY NYAMVADT DEMÓ KIJÖN MIÉRT KELL MEGHALNIA AZ ORIGINNEK??????????
ÁLLÍTSANAK BE TÖBB SZERVERT VAGY KORÁLÁTOZÁSOKAT, de a normál játékosok akiket vagy nem érdekel a foci vagy csak a demo vagy más érdekli ne szívjanak már emiatt KÖNYÖRGÖMM!
DILETTÁNS KAPZSI BANDA.
Tanulhattak is volna a hibából a BF1 demónál kb. ugyanez volt.
-
Azharel
aktív tag
Sziasztok!
Kipróbálnám az origin acces-t de csak 1 hónapra, miután előfizettem rá rögtön le is mondhatom ? tudom utána továbbra is használni arra az 1 hónapra ?
-
törölt tag
Azon filóztam múltkor, hogy nálunk mi lehet az oka - azon túl, hogy kis ország vagyunk - annak, hogy ugyanannyi a játékok ára mint a gazdagabb nyugati országokban, miközben Ukrajnában töredéke.
Arra jutottam, hogy szerintem az EU. Mivel 2004-ben léptünk be az EU-ba, és a Steam is abban az évben indult, az Origin meg még jó sokáig nem is létezett, így nem lehet kizárni ezt az opciót. Más lenne a helyzet, ha mondjuk 2010-ben léptünk volna be. Ha 1/4 vagy 1/5 áron adná akció nélkül a játékokat az Origin sokkal többen megvennék idehaza is. Ha nem érné meg olcsón adni, akkor az ukránoknak sem adná. Ráadásul mennél többet ad el, annál jobb a statisztika, meg a szerverek is annál inkább tele vannak élettel.
Gondolom van valami EU-s szabályozás ami nem engedi.
A másik dolog a nyelv. A kliensnél már már érthetetlen ez a döntés. A játékoknál meg http://magyaritasok.hu/ a közösség is megcsinálná (meg meg is csinálja). Kedvencem amikor a cseh nyelv az megvan hivatalosan, bezzeg a magyar az nincs

-
törölt tag
Tetszik az új dizájn .
-
Cs1csó
titán
Gusztustalan, undorító, kicsinyes, és valljuk be szánalmas is egy ekkora volumenü cégtől mint az EA. Ez tipikusan az az eset amikor minimális anyagi haszonért - gondolom konkrét usadollár, még tovább csökkent a ,reputációjuk az elismertségük a játékos közösség részéről amit valljuk be még egy ilyen kis nyelv esetén mint a magyar is többet ér mint pár dollár. Ők tudják majd visszanyal az fagyi.
Gondolom pl. a FIFA-ból kivett magyar szinkronnal is spóroltak de veszítettek olyanokat aki tegyük fel pont emiatt szerették és esetleg azóta az újabb verziókkal nem játszanak vagy átnyergeltek a PES-re amiben szintén nincs magyar nyelv de legalább olcsóbban hozzá lehet jutni.
-
Cs1csó
titán
Ez az új ORIGIN stabil vagy még béta verzió? Azért kérdezem mert nekem nem volt bekapcsolva a beta frissítés és mégis frissített ellenben azóta csináltam egy gép reinstallt, felraktam az origint és még a régi települt majd kb. egy napra rá frissítette magát az új verzióra 9-ről 10-esre.
-
törölt tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Őket csak a profit érdekli. Kis ország, alacsony életszínvonalú lakossággal ennyi. Nem ők az egyetlen, a Symantec is megszüntette a magyar nyelvű támogatást.
Viszont ez a kliens dolog fura, mert a szöveg jelentős része le van fordítva. Az a pár menüpont meg ha oldalba vágja őket, meg is érdemlik.
Ami nagy meló, az a játékok lefordítása, pl Mass Effect. De ott meg az első két rész kijön magyarul, a harmadik meg nem ?
Meg igazából játékoknál is a közösség megcsinálja, csak implementálniuk kellene... példa erre az Alan Wake kieg. -
ETOM
addikt
Melyik verzió a legújabb most? Origin about-nál mit ír?
-
Polllen
félisten
Ma frissült ez a béta remek & visszakapcsolta a diagnosztikai adatok küldését & azt hogy játék után aktiválódjon az origin ablak. Remek lesz, ha minden frissítés után visszaállítja az alapértelmezett beállításokat...
-
ETOM
addikt
System Requirements
250MB of available disk space
Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10
1GHz processor (Intel Pentium 4 or newer, AMD Athlon 64 or newer)
512 MB RAMÉs nem fut. Lehet ennek is már DX11 kell vagy mi a rák? Nem bírom felfogni miért nem megy.. steam sima ügy, uplay is megy..

-
Hunork
veterán
Nálam most frissített, és minden rendben van vele. Igaz, angolul, de mit lehet tenni...
-
Cs1csó
titán
-
Cs1csó
titán
válasz
regener
üzenetére
Melyiket pontosan? Amúgy már végigzongoráztam a chat-et is kikapcsoltam a helpert, az összeomlás automatikus küldést, ne legyenek ajánlatok a játékkönyvtár jelnejen meg ne legyen a játék alatt - jobb alsó sarok - origin szinte mindent. Nekem nem jött be de ugye ez van.
Amúgy ez a szöveg az élményről mekkora már.
-
regener
veterán
Az alkalmazás beállításokban a legalsót rakd át Off-ra ha nem használsz Battlelogot pl. BF3/4/BFH/MOH indításhoz, azzal is spórolhatsz pár megát.
Mindenki:
We’re phasing out older versions of Origin (9.x and older) to bring the new Origin experience to all of our players.
From September 13, 2016 you’ll need to use the latest version of Origin to play online.
-
Aslan
aktív tag
Nekem meg már be se lép a kliensbe! Az agyam eldobom!
-
ooloo
őstag
Üdv,
A hozzáértőktől kérdezem , hogy a kliensben indított játék ( Dead Space 3 ) nem indul . A képernyő elsötétül és megjelenik az a kis kék kör , ami a töltést hivatott jelezni , de ennél több nem történik .
A tegnapi frissítés óta produkálja ezt a hibát .
-
Cs1csó
titán
Üdv, nálam az ORIGIN mappában van egy - QtWebEngineProcess.exe cucc ami a feladatkezelőben nézve a legtöbbet zabálja 70MB körül - elvileg nem vírus - virustotal - és ha kikapcsolom az origint akkor megszűnik és ha törlöm akkor az origin nem fut, tehát normál része az originnek de attól még sokat zabál tud erről valaki valamit?
-
bozont
veterán
Nekem most azt mondja online kell lennem hogy be tudjak jelentkezni...

-
ETOM
addikt
Nekem el se indul eddig csak a stabil ment az oldalról letöltve és ha betara frissített akkor nem indult. Most már oldalról leszedve sem megy..

Mondjuk nem egy erőgép, de eddig simán ment origin. El kellet b@szni.. Megpróbálom frissíteni Windows 7-t hátha csak valami hiányzik

-
laceszgamer
addikt
Új NFS-t és a BF3-at próbáltam azokkal nem volt msot így gond az este.
Nyelv meg úgy is angolon volt, az nem érint. -
Gery9112
őstag
Az korrekt, hogy ilyen hibákkal jön az "új" origin...én még csak addig jutottam el, hogy mennyire csicsás, haszontalan, elsőre átláthatatlan és zavaró a kezelőfelület.

-
LLD
aktív tag
A jó qva anutájukat.
De a pénzem se kelljen szarháziak.(bocs a hangnemért) 
-
ooloo
őstag
Üdv,
Frissített az Origin , és azóta nem indul el a Dead Space 3 játék ... rányomva a játék indításra elsötétül a képernyő és csak az a kis kör látható , ami a betöltést hivatott jelezni .
Két gépre is van telepítve a kliens ... az otthoni gépemre és a laptopomra . Mind a két gépen a fenti hibát produkálja . Mi lehet a probléma ?
-
Tékozló
tag
Sziasztok!
Ha DVD-n megvettem a Far Cry Primal játékot, akkor a DVD tokban lévő kóddal miért nem tudom érvényesíteni a kódomat az accountomban? Mindenképpen először telepíteni kell DVD-ről? A DVD-n install code-ként szerepel egyébként.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
F_Zolee
nagyúr
Ezzel az originnel mi a lófing lett? Frissített bétára és ott meg már nincs magyar nyelv. Holott nincs engedélyezve béta letöltés.

-
genndy
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Úgyis beírják itt is ha van a Bestbuyba, Ninja topikba, Játék OFF-topikba, valamelyiket csak nézed (TUDOM, hogy nézed
) -
CsonkaImo
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Facebook-on mindig megosztják, ha valami ingyenes. Ott nyomon tudod követni ilyen esetben.
-
Cheesus
senior tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nekem is néha olyan kb a BF1 Béta óta, vagy fehér képernyő és 404 Not Found...
-
laceszgamer
addikt
Originben az Üzlet csak nálam egy fehér képernyő Not Found üzenettel?
-
Hunork
veterán
Tudom, nem tartozik szervesen ide, de azért azt megjegyezném, hogy sokat fejlődött mindegyik kliens egy Windows újratelepítés esetén.
Ugye a Steam már régóta megjegyez mindent, max egy WIN reinstall esetén egy-két perce letöltés kell játékonként, vagy annyi sem. Az Origin szintén. Nálam egy játékot kellett mindeféleképpen letölteni, nem tudom miért, a Battlefield Bad Company 2-t.
És ma tapasztaltam a UPlay esetében, hogy 1. új menüpont a Telepített játék megkeresése, és voilà, vagy 2. Nem találja, és telepít, de ha megadjuk a telepített játék helyét, akkor csak fájlok vizsgálata és voilà. Végre elérkeztünk az űrkorszakba.

-
myckey
veterán
(#5712) CsonkaImo
(#5713) alratar
Értem.
De akkor magával a rendszerrel minden okes.
Csak további megítélés kérdése a játszadozás formája.
-
myckey
veterán
Halló urak!
Aki rendelkezik ORIGIN ACCES fiókkal, annak mi a véleménye?
Érdemes inkább úgy játszadozni, vagy jobb ha figyeli az ember a nagy akciókat ( most 75% ) és marad így Originen belül.

-
Kódos
aktív tag
Sziasztok most van ez a 75%-os leárazás az originen ez meddig van?
-
Laraxior
titán
Nem tudjátok, hogy a Crysis és a Crysis Warhead játékokat nem lehet-e hozzáadni a fiókhoz?

-
ANT
őstag
Öööö, valóban "túl fiatal", de az életkort "javítottuk" a regisztrációnál.
Viszont közben megoldódott a probléma is. Origin fiókba be lehet lépni felh. névvel vagy email címmel. Eddig mindig az előbbivel léptünk be, viszont most legutóbb email címmel és voilá.....ott a játék és várja a letöltést.Nem értem a dolgot, de a lényeg hogy megkerült a játék!Egyébként a felh. névvel bejelentkezésnél az Origin menüje is másképp néz ki. (Üzlet nem látszik, a menüsorban nincs Barátok menüpont. Mondjuk ezeket már korábban észrevettük, de nem igazán érdekelt minket.)
-
ANT
őstag
Köszi a tippeket, de ezen az "egy játék két fiókhoz" fázison már túl vagyunk. Megvettem még egy példányban a játékot,
viszont ez sem akar úgy menni ahogy kéne.
Összefoglalom: a fiam EA account-jába bejelentkezve vettük meg a játékot, viszont az én Paypal-ommal fizettük ki. Nem tudom, ez utóbbinak van-e jelentősége, de az eredmény az, hogy az ő Origin fiókjában egyáltalán nem jelenik meg a játék, még a letöltési sorban sem, viszont az ő gépén az én fiókomban megjelenik a letöltési opció. Csak ott meg nem akarom újra letölteni, mert ugyanott leszünk, mint egy megvásárolt példánnyal. Ilyenkor mi van? Origin hibabejelentőt kitöltöttem, válasz egyelőre nincs.
üdv.
-
-
NyMRooD
addikt
Nem kapcsolódhat egy játék két fiókhoz, sajna ha együtt akartok játszani, vagy mindenképpen szeretnéd, hogy az ő fiókján is meglegyen, akkor újra meg kell venned. Steam-en van lehetőség családi megosztásra, lehet azzal kevered. (de ott is csak bizonyos játékoknál és csak akkor ha te éppen nem játszol semmivel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

mielőtt elkezdesz telepíteni beállítod hova

5 éves játék? Úgy látszik ennyi idő nem volt elég

)

Viszont közben megoldódott a probléma is. Origin fiókba be lehet lépni felh. névvel vagy email címmel. Eddig mindig az előbbivel léptünk be, viszont most legutóbb email címmel és voilá.....ott a játék és várja a letöltést.Nem értem a dolgot, de a lényeg hogy megkerült a játék!